Site icon paixnidaki.com

Ένας μάγος στη Ρόδο απογείωσε το Space party μας

Ένας μάγος στην Ρόδο απογείωσε το Space party μας

Πριν από λίγες μέρες κάναμε το space party του Στέλιου και ενώ ασχολήθηκα αποκλειστικά με την διακόσμηση, μπορείς να δεις εδώ, άφησα τα φαγητά, την διασκέδαση και την φωτογράφιση στους ειδικούς!

Σε όλα τα παιδικά party οι περισσότεροι ασχολούμαστε με την διακόσμηση και το φαγητό ενώ τα παιδιά αυτό που πραγματικά θέλουν είναι να παίξουν, να διασκεδάσουν και να γελάσουν με την καρδιά τους. Μάλιστα όσα πιο πολλά χαμόγελα πάρεις στο τέλος της μέρας τόσο καλύτερα έχει πάει ένα party!

Τι μπορείς λοιπόν να κάνεις σ΄ένα party έτσι ώστε τα παιδιά να περάσουν υπέροχα;

Η καλύτερη λύση κατά τη γνώμη μου είναι να φωνάξεις έναν ειδικό, έναν ανιματέρ, μάγο ή κλόουν. Πολλά παιδιά ωστόσο φοβούνται τους κλόουν οπότε φέτος και για πρώτη φορά κάλεσα στο party μας έναν μάγο. Και όχι έναν οποιοδήποτε μάγο, τον καλύτερο μάγο στη Ρόδο, τον Gathan magical entertainment!

Μπορείτε να τον βρείτε στο facebook, στο Instagram και στο site του www.magicianrodos.gr

 

Πολλά γέλια , μεγάλη χαρά , απίθανα μαγικά, τεράστιες μπουρμπουλήθρες και πολύχρωμες φούσκες είναι λίγα από αυτά που μας πρόσφερε απλόχερα ο καταπληκτικός μάγος μας.

 

Περάσαμε φανταστικά μικροί και μεγάλοι. Τα παιδιά τον κοιτούσαν έκπληκτα μέσα στα μάτια και οι μεγάλοι ξεκαρδιζόμασταν στα γέλια την ώρα που προσπαθούσαμε να βγάλουμε video και φωτογραφίες τα καμάρια μας!

Ο @gathan_magical_entertainment , μάγος στη Ρόδο, μας απογείωσε κυριολεκτικά το Space party μας !

@gathan_magical_entertainment , μάγος στη Ρόδο, αναλαμβάνει να κάνει:

μαγικά κόλπα

ταχυδακτυλουργικά κόλπα με ζωάκια

Μάθημα μαγείας σε παιδιά από 8 ετών και πάνω

Μαγικά δωράκια για τους καλεσμένους σας

Μασκότ

Μπαλονοκατασκευές

Επίδειξη μόνο με μπαλόνια

Παράσταση με σαπουνόσφουσκες

Face Painting

Πινιάτα με δώρα και ζαχαρωτά

Disco Party

Karaoke party

και άλλα πολλά!

Στο δικό μας Space party έκανε μαγικά, μαγικά με ζωάκια, μπαλονοκατασκευές, παράσταση με σαπουνόσφουσκες ενώ ακούγαμε μουσική και τα παιδιά χόρευαν όλη την ώρα!

Ο @gathan_magical_entertainment , μάγος στη Ρόδο, μας ενθουσίασε πραγματικά!

Σας τον προτείνω με κλειστά μάτια και είμαι σίγουρη ότι θα απογειώσει και το δικό σας party και ότι τα παιδάκια θα τον λατρέψουν, όπως τον λατρέψαμε και εμείς!

Αγαπημένε μας μάγε σ΄ευχαριστούμε πολύ, να είσαι καλά και να συνεχίσεις να κάνεις πολλά πολλά παιδιά ακόμα να χαμογελούν πλατιά καθημερινά!

Σας φιλώ

Γιούλη

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version