Site icon paixnidaki.com

Το μαξιλάρι θηλασμού που αγάπησα με την πρώτη ματιά!

Το μαξιλάρι θηλασμού που αγάπησα με την πρώτη ματιά!

Σας έχει τύχει ποτέ να δείτε κάτι και να το θέλετε απεγνωσμένα; Αν ναι μπορείτε να με καταλάβετε νομίζω πάρα πολύ καλά.

Πριν από μέρες επισκέφτηκα ένα υπέροχο κατάστημα με βρεφικά είδη στη Γλυφαδα, και εκεί είδα από κοντά ένα brand που μου άρεσε έτσι και αλλιώς πολύ αλλά από κοντά όπως και να το κάνουμε έχει άλλη χάρη!

Μιλάω φυσικά για τα La Millou μια ξεχωριστή εταιρεία με μοναδικά αλλά και πρωτότυπα βρεφικά είδη. Τι να σας πρωτοπώ για τα υπέροχα prints που μένεις να τα χαζεύεις, για τα υπέροχα υφάσματα που μένεις να τα χαιδεύεις ή για την πρωτοτυπία όλων των ξεχωριστών αυτών προϊόντων; Τα La Millou τα είχα αγαπήσει από τις φωτογραφίες που έβλεπα στο internet αλλά από κοντά πραγματικά τα λάτρεψα.

Χάρισε μας ένα like ♥


Με το που μπήκα μέσα στο κατάστημα όμως μια κοτούλα μου τράβηξε την προσοχή, μια κοτούλα που είμαι σίγουρη ότι θα γίνει η καλύτερη φίλη του μωρού μας αλλά και η δικιά μου! Η κοτούλα είναι ένα μαξιλάρι θηλασμού κατά βάση, αλλά τη χρησιμοποιώ και τώρα στην εγκυμοσύνη στον ύπνο και έχουμε γίνει ήδη αχώριστες.

Η Κura, γιατί είναι κοτούλα με ονοματεπώνυμο φυσικά, είναι η αγαπημένη κοτούλα μικρών και μεγάλων. Οι χρήσεις της όμως δεν σταματάνε εδώ! Η Kura εκτός από μαξιλάρι θηλασμού, κρατάει συντροφιά στο μωράκι στον ύπνο, στα ταξίδια και το παιχνίδι αφού χάρη στην απαλή σαν βελούδο υφή του, το βοηθάει να χαλαρώσει.

Μπορείτε να τη βρείτε εδώ σε πάρα πολλά χρώματα και σχέδια!

Με την φανταστική όμως αυτή εταιρεία αποφασίσαμε ένα ακόμα τυχερό μωράκι να κερδίσει αυτή την υπέροχη κοτούλα. Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας κάντε κλικ στην φώτο που βρίσκεται ακριβώς από κάτω! Η κλικ εδώ.

Αυτό το μαξιλάρι θηλασμού δεν μοιάζει με όλα όσα κυκλοφορούν στην αγορά και είμαι σίγουρη ότι όπως το αγάπησα και εγώ έτσι θα το αγαπήσετε και εσείς!!!

Μείνετε όμως συντονισμένοι γιατί σε λίγο καιρό θα σας δείξω και την προίκα του μωρού μας που θα διαλέξω σίγουρα από εκεί. Αν και ήθελα να την πάρω από τώρα, είμαι λίγο αναποφάσιστη γιατί μου αρέσουν όλα πάρα πολύ!!! Αποφάσισα λοιπόν να γεννήσω πρώτα με το καλό και αμέσως μόλις μάθουμε το φύλλο του μωρού μας να αποφασίσω τότε.

Σας φιλώ γλυκά

Γιούλη

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version