Site icon paixnidaki.com

Μεγαλώνοντας δίδυμα

Περιμένεις δίδυμα; Μεγαλώνεις δίδυμα; Είσαι αγχωμένος; Είσαι υπερβολικά αγχωμένη; Αυτή η ανάρτηση είναι για εσένα!

Όταν έμεινα έγκυος άρχισα όπως και εσύ να διαβάζω μανιωδώς όλα τα άρθρα που είχαν σχέση με τα δίδυμα, googlαρα ασταμάτητα, και αφού τα είχα διαβάσει όλα σε πάρα πολλές γλώσσες (το google translate να είναι καλά) είχα αγχωθεί ακόμα περισσότερο. Όλα σχεδόν τα άρθρα είχαν μη και μη. Μη τα ντύνεις το ίδιο, μη παίζεις και με τα δυο μαζί συνέχεια, μην ασχολείσαι με το ένα, μην ασχολείσαι με το άλλο, μη και μη σε όλα και για όλα! Και μια ήδη αγχωμένη μέλλουσα μαμά αγχωνόταν μέρα με τη μέρα ακόμα περισσότερο! Λοιπόν στοπ! Και ξανά στοπ! Θα σου πω την αλήθεια, τη δική μου αλήθεια! Ναι θα κουραστείς λίγο παραπάνω απ ότι αν είχες ένα μωρό αλλά…

Το να μεγαλώνεις δίδυμα είναι το πιο υπέροχο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί!

Τα έχεις όλα διπλά, διπλές χαρές, διπλή αγάπη, διπλή ευτυχία, διπλή ευγνωμοσύνη. Μια αγκαλιά γεμάτη, μια καρδιά γεμάτη, ένα σπίτι γεμάτο. Ναι θα κουραστείς αλλά θα ζήσεις την πιο όμορφη περίοδο της ζωής σου!

Σκέψου λίγο πόσο όμορφο είναι ένα μωρό και σκέψου ότι εσύ θα έχεις δυο! Θυμάμαι σαν μωράκια τα έβαζα στο κρεβάτι μου και απλά τα κοίταγα. Μεγάλωναν και τα έβαζα στην μπανιέρα και τα δυο και αυτά πλατσούριζαν τρισευτυχισμένα. Όπου και να πηγαίνουμε μέχρι και σήμερα έχουν το ένα το άλλο, έχουν πάντα παρέα αλλά κάνουν παρέα και με άλλα παιδιά τόσο πολύ εύκολα και γρήγορα που τα θαυμάζω απεριόριστα και για αυτό. Ποτέ δεν μου έκαναν σκηνή ζήλειας όταν κράτησα άλλο μωράκι στην αγκαλιά μου, αντίθετα το χάιδευαν και το φιλούσαν. Μοιράζονται όλα τους τα παιχνίδια. Είναι ικανά να χαρίσουν ένα ολοκαίνουριο παιχνίδι σε έναν φίλο τους.

Τώρα ειδικά που έχουν μεγαλώσει σκέφτονται τόσο πολύ ο ένας τον άλλο που λιώνω από αγάπη! Αν κάποιος τους προσφέρει κάτι φαγώσιμο το κόβουν στη μέση αστραπιαία και το μοιράζονται. Νοιάζονται υπερβολικά πολύ ο ένα για τον άλλο! Και αυτά τα χαχανίσματα τους είναι μαγικά, επικοινωνούν μεταξύ τους, συνωμοτούν, καβγαδίζουν και πάντα τα βρίσκουν χωρίς να μας έχουν ανάγκη να τους τα βρούμε. Γινόμαστε με τον μπαμπά τους θεατές μιας αδερφικής αγάπης που η ευχή μας είναι να κρατήσει έτσι για πάντα και θα κρατήσει γιατί έχει τόσο καλές βάσεις που είμαι σίγουρη ότι τίποτα και κανένας δεν θα την κλονήσει.

Το να μεγαλώνεις δίδυμα είναι το πιο υπέροχο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί!

Για αυτό λοιπόν αγαπημένοι μου μελλοντικοί γονείς διδύμων καθήστε αναπαυτικά ένα υπέροχο ταξίδι σας περιμένει. Και μη ξεχνάτε όταν βλέπετε άλλους διδυμογονείς να τους χαμογελάτε πλατιά και να τους κλείνετε το ματί, είναι ο κρυφός μας κώδικας.

Θυμήσου και τις βραδινές ιστορίες μας!

 

 

«Κοινοποίησε αν σου άρεσε αλλά απαγορεύεται αυστηρά η αντιγραφή ή αναδημοσίευση μέρος ή όλου του  κειμένου και των φωτογραφιών, χωρίς την συναίνεσή μου»

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version