Site icon paixnidaki.com

H ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ Messi Training System λαμπάδα που τα έχει ΌΛΑ και διαγωνισμός

Ο Γιώργος λατρεύει το ποδόσφαιρο, και ένας από τους αγαπημένους του παίκτες είναι φυσικά ο υπερταλαντούχος Messi.

Ο Messi  για όσους δεν τον γνωρίζουν, αν και πραγματικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος, είναι Αργεντινός διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Αργεντινής. Γνωστός με το ψευδώνυμο «La Pulga» λόγω της εκρηκτικότητας και του ύψους του, και έχοντας λάβει αρκετές βραβεύσεις, θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών.

Φανταστείτε λοιπόν τη χαρά του όταν πήρε στα χέρια του ένα τεράστιο κουτί που είχε μέσα μια ολοκληρωμένη πρόταση για τους fans Messi Training System, όπως είναι και ο ίδιος!

Το κουτί περιέχει:

 

Νομίζω ότι ο Γιώργος τα αγάπησε όλα, ένα προς ένα, αλλά η αλήθεια είναι ότι η μπάλα Messi έγινε αμέσως η αγαπημένη του. Και πως να μη γίνει η αγαπημένη του, αφού τα χρώματά της είναι απίθανα, έχει πάνω τον Messi και είναι και η αυθεντική μπάλα! Το όνειρο δηλαδή των φίλων του ποδοσφαίρου.

Στη συνέχεια φόρεσε το τατουάζ μανίκι και μας το έδειχνε χαρούμενος, πολύ χαρούμενος για την ακρίβεια. Όταν μάλιστα μπήκε στο σπίτι και ο μπαμπάς του, έτρεξε αμέσως να του το δείξει θέλοντας να τον κοροϊδέψει, ότι έκανε πραγματικό τατουάζ.

Είμαι σίγουρη ότι δεν θα το βγάλει εύκολα από πάνω του, ευτυχώς όμως πλένεται!

Η συσκευασία περιέχει επίσης αθλητικό γιλέκο σε γαλάζιο χρώμα, χρονόμετρο προπόνησης, φιγούρα Messi και φυσικά τη λαμπάδα, που είναι ένα ζωγραφιστό κερί, ότι πρέπει δηλαδή για την ηλικία του Γιώργου!

 

Είναι πραγματικά μια ολοκληρωμένη πρόταση για όλους τους φανς του Messi και ο Γιώργος κάτι μου λέει ότι σήμερα το βράδυ θα κοιμηθεί φορώντας το γιλέκο, το τατουάζ και κρατώντας αγκαλιά όλα τα υπόλοιπα!

Μπορείτε να δείτε και το βίντεο παρουσίασης της αυθεντικής λαμπάδας από το επίσημο site της Giochi Preziosi.

Και φυσικά δεν ξεχάσαμε και εσάς τους αγαπημένους μας φίλους ! Έτσι σε συνεργασία με την Giochi Preziosi θα κάνουμε 2 παιδιά πολύ πολύ χαρούμενα αφού θα κερδίσουν από μια Λαμπάδα Messi Training System!

Οι διαγωνισμοί μας είναι, όπως κάθε φορά στο Facebook και στο Instagram.

Για να πάρετε μέρος στο Facebook κλικ εδώ

Για να πάρετε μέρος στο Instagram κλικ εδώ.

 

Καλή επιτυχία σε όλους!

Σας φιλώ

Γιούλη

 

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version