Site icon paixnidaki.com

Το καλύτερο δώρο για το βαφτιστήρι σας

Το καλύτερο δώρο για το βαφτιστήρι σας

Όλα τα παιδιά αγαπάνε τις βόλτες και τα πατίνια, είναι γνωστό! Τι καλύτερο λοιπόν από το να τους πάρει ο νονός και η νονά ένα πατίνι που θα το κρατήσουν για χρόνια και θα τους χαρίσει ατελείωτες στιγμές χαράς και παιχνιδιού!

Εμείς εδώ και χρόνια εμπιστευόμαστε τα Micro Scooters καθημερινά. Έχουν αποδείξει την αξία τους αλλά και την ποιότητα κατασκευή τους! Σαν μαμά σας τα προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη αλλά πάμε να σας τα εξηγήσω ακόμα πιο αναλυτικά για να καταλάβετε γιατί τα αγαπάμε τόσο πολύ!

Γιατί να επιλέξετε Micro Scooters πατίνι


Γιατί είναι το πιο δημοφιλές brand της αγοράς από το 1996 στον κόσμο των σκούτερ και έχει καταγράψει πάνω από 10.000.000 πωλήσεις παγκοσμίως!

Υψηλή ποιότητα κατασκευής

Τα Μicro-scooters πατίνια καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις μικρών και μεγάλων, με την πρωτοποριακή τους καινοτομία και την υψηλή ποιότητά κατασκευής τους, η οποία ελέγχεται συνέχεια από τους τεχνικούς της Micro®.

Οικολογικός και ευχάριστος τρόπος μετακίνησης

Τα Scooter ανήκουν σε έναν από τους πιο οικολογικούς και ευχάριστους τρόπους μετακίνησης, έχοντας πολλούς fans σε όλο τον κόσμο.

Ξεχάστε το αυτοκίνητο για τις κοντινές αποστάσεις σας και χρησιμοποιήστε τα πατίνια σας, θα γυμναστείτε και θα περάσετε μοναδικά μαζί με τα παιδιά.

Η “Αστική Μετακίνηση” «Urban Mobility» θα γίνει πιο άνετη και ευέλικτη, με γνώμονα την ποιότητα και το καλά μελετημένο Ελβετικό design της Micro.

Πατίνια με δυο και τρεις τροχούς

Επιλέξτε μοντέρνα πατίνια με δύο ή τρεις τροχούς και μετακινηθείτε στην πόλη εξοικονομώντας χρόνο, με αυτούς τους ακούραστους συνοδοιπόρους, που δεν θα σας προδώσουν ποτέ!

Η  Micro είναι συνώνυμο της ποιότητας και της καινοτομίας, με παραπάνω από 50 διαφορετικούς τύπους scooter! Από τα πολυαγαπημένα mini micro και maxi micro με εκατομμύρια πιστούς fan ανά τον κόσμο, καινοτομία σε πατίνια freestyle, πατίνια με ρόδες που απορροφούν τους κραδασμούς, την εφεύρεση του πρώτου πατινιού-βαλίτσας, καρότσια για την βόλτα με βάρος κάτω από δύο κιλά αλλά και άλλες ευρεσιτεχνίες που καθιστούν την Micro την καλύτερη επιλογή σε πατίνια για μικρούς και μεγάλους.

Τα Μicro-scooters θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα αλλά και στο επίσημο site  εδώ.

Δείτε εδώ όλα τα πατίνια για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Ακολουθήστε τα Μicro-scooters

 στο Facebook εδω

αλλά και στο Instagram εδώ.

 

Σας φιλώ

Γιούλη

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version