Site icon paixnidaki.com

Κάναμε test drive στο ? πατίνι ? micro sparrow και ενθουσιαστήκαμε!

Πριν λίγες μέρες βρεθήκαμε στο Οακα στο Run together, με τα παιδιά όπου περάσαμε φανταστικά. Τα παιδιά είχαν μαζί τους τα αγαπημένα μας πατίνια micro και δεν κατέβηκαν κυριολεκτικά από πάνω. Βλέπετε το Οακα είναι τεράστιο και τα παιδιά βρήκαν πάρα πολύ χώρο για παιχνίδι!

Για ένα λόγο μόνο τα πείσαμε να κατέβουν από τα πατίνια τους και αυτός ήταν για να δοκιμάσουν το νέο ? πατίνι ? micro sparrow ! Ο Νίκος Σαραφίδης ήταν εκεί και αφού μας παρουσίασε αυτό το φοβερό πατίνι, το έδωσε στον Γιώργο και στη Ζωή για ένα test drive διαφορετικό από τα άλλα.

Ακολουθήστε μας στο Instagram και πάρτε μέρος καθημερινά σε διαγωνισμούς!

Χάρισε μας ένα like ♥

Ο Γιώργος ενθουσιάστηκε με τον ηλεκτρικό κινητήρα του, με μέγιστη ταχύτητα τα 15 χιλιόμετρα, ξύπνησε μέσα του το τσιτάχ (ένα από τα γρηγορότερα ζώα του πλανήτη) και από την ώρα που ανακάλυψε τις δυνατότητες αυτού του πατινιού παραμιλάει!

Η Ζωή από την άλλη δοκίμασε τον ηλεκτρικό κινητήρα της άρεσε αλλά επειδή η οδήγησή της μοιάζει μ αυτή της μαμάς της, γρήγορα το άλλαξε με το πάτημα ενός κουμπιού και το micro sparrow λειτούργησε ξανά με συμβατικό τρόπο κίνησης. Μόλις όμως είδε τον αδερφό της να τρέχει, πάτησε το ίδιο κουμπί και αποφάσισε και εκείνη να τον ακολουθήσει. Το καλό είναι ότι δεν υπάρχει γκάζι στο Sparrow που σημαίνει ότι το παιδί μπορεί να αυξήσει σταδιακά την ταχύτητα, δίνοντας μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια. Έτσι η μικρή μου αμαζόνα γρήγορα το συνήθισε και το λάτρεψε και αυτή.

Ευτυχώς έχει και φρένο και το παιδί μπορεί να σβήσει τον κινητήρα ανά πάσα στιγμή, μετατρέποντάς το σε κανονικό σκούτερ ώθησης.

Το άλλο καλό νέο είναι το Micro Sparrow είναι το ελαφρύτερο παιδικό ηλεκτρικό scooter με βάρος μόνο 5 κιλών, οπότε ένα παιδί μπορεί να το κουβαλήσει και μόνο του!!!

Το micro sparrow είναι για παιδιά από 8 ετών και πάνω και μέχρι 100 ολόκληρα κιλά, οπότε είναι ιδανικό για μικρούς αλλά και για μεγάλους. Έμαθα επίσης ότι μπορείς να το αγοράσεις με 12 άτοκες δόσεις, δες εδώ https://micro-scooters.gr/micro-sparrow .

Δείτε το βίντεο όμως για να καταλάβετε γιατί ο Γιώργος και η Ζωή δεν ήθελαν να κατέβουν πάνω από το το πρώτο παγκοσμίως υβριδικό και ηλεκτρικό scooter.

Μπείτε στο κανάλι μας στο YouTube

 

ή δείτε το βίντεο στη σελίδα μας στο Facebook

Αυτό το πατίνι μας κέρδισε με την πρώτη ματιά!

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version