Site icon paixnidaki.com

Το μεγαλύτερο μυστικό για να μείνετε έγκυος άμεσα

Το μεγαλύτερο μυστικό για να μείνετε έγκυος άμεσα

Σήμερα έζησα μια πάρα πολύ συγκινητική στιγμή στη ζωή μου. Σήμερα πλημμύρισε το μυαλό μου με χιλιάδες αναμνήσεις καλές και κακές και ένιωσα την ανάγκη να τις μοιραστώ μαζί σας.

Το πρωί επισκέφτηκα το Ρέα, μαιευτήριο στην Αθήνα, με σκοπό να κάνω εξετάσεις αίματος αλλά και το περιβόητο ντόπλερ. Ήμουν αγχωμένη για το αν το μωρό μας μεγαλώνει καλά, αν αναπτυσσέται σύμφωνα με την εβδομάδα κύησης και γενικά αν όλα πηγαίνουν καλά.

Χάρισε μας ένα like ♥


Την ώρα που ήμουν στο ταμείο ήρθε μια κοπέλα, μαζί με τη μαμά της για να πάρει το αποτέλεσμα της χοριακής της. Ζήτησε τον φάκελο, τον άνοιξε και με τρεμάμενα χέρια τον έδωσε πάλι πίσω στην κοπέλα στο ταμείο εκλιπαρώντας τη να της εξηγήσει το αποτέλεσμα. Η κοπέλα πίσω από το τζάμι δεν αντέδρασε, δεν ξέρω καν αν επιτρέπεται να το κάνει και προθυμοποιήθηκα να τη βοηθήσω. Με κοίταξε και τα μάτια της καρφώθηκαν πάνω μου “σε παρακαλώ μου είπε, πες μου κάτι καλό”, της χαμογέλασα πήρα το χαρτί στα χέρια μου και είδα το αποτέλεσμα. Ήταν θετικό!!! Κρατούσα στα χέρια μου ένα θετικό αποτέλεσμα, μιας κοπέλας που πρώτη φορά έβλεπα στη ζωή μου και ξαφνικά έχασα τα λόγια μου. Είναι θετικό της είπα και την ίδια ώρα η άγνωστη κοπέλα απέναντί μου πλάνταξε στο κλάμα, δάκρυα ευτυχίας πλημμύρισαν τα μάτια της και το κορμί της τρανταζόταν από λυγμούς. Τα μάτια μου γέμισαν ακαριαία δάκρυα, ξαφνικά βρέθηκα μαζί με μια άγνωστη κοπέλα και έκλαιγα και εγώ με τη χαρά της. Το μόνο που κατάφερα να της πως ήταν ένα “Με το καλό”, το μόνο που κατάφερε να ψελίσσει ήταν ένα ευχαριστώ, το πιο γεμάτο ευχαριστώ που έχω ακούσει ποτέ μου.

Η άγνωστη κοπέλα σήμερα είναι στο μυαλό μου όλη μέρα, μου θύμισε εμένα πριν χρόνια όταν πάλευα να μείνω έγκυος. Μου θύμισε εμένα όταν κράτησα το θετικό τεστ της εγκυμοσύνης μου, όταν αυτά τα δάκρυα χαράς κυλούσαν από τα δικά μου μάτια.

Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να μείνω έγκυος στα διδυμάκια μου, έτρεχα από τον έναν γιατρό στον άλλο, πήρα ατελείωτα φάρμακα, τρύπησα την κοιλιά μου μ ένα σωρό ενέσεις, πρήστηκα, φούσκωσα, νευρίαζα και έκλαιγα συνέχεια. 2 χρόνια ταλαιπωρήθηκα, πήγα σε πάνω από 5 γιατρούς και η χοριακή έβγαινε πάντα αρνητική. Ήμουν έτοιμη να κάνω εξωσωματική και τελικά έμεινα έγκυος μια ανάσα πριν μπω σ αυτή την ακόμα δυσκολότερη διαδικασία. Ο λόγος που έμεινα έγκυος τελικά ήταν ένας και μοναδικός, μου έφυγε το άγχος. Και πώς τα κατάφερα ξέρετε; Όταν μου είπε ο γιατρός μου ότι έχω έναν πολύποδα στην μήτρα και ότι θα πρέπει πριν την εξωσωματική να κάνουμε ένα χειρουργείο για να τον αφαιρέσουμε. Αυτό ήταν, άδειασε ξαφνικά όλο μου το άγxος και συνειδοτοποίησα ότι πρέπει απλώς να κάνω αυτό το χειρουργείο για να ξεμπερδεύουμε.

Αυτό το χειρουργείο δεν πρόλαβα ποτέ να το κάνω, έμεινα έγκυος άμεσως στα διδυμάκια μου.  Ήμουν πολύ τυχερή, το πιστεύω και το βλέπω κάθε μέρα κοιτώντας τα προσωπάκια τους.

Ο λόγος που σας τα γράφω όλα αυτά σήμερα είναι ένας. Θέλω να σας πω ότι η καρδιά και το μυαλό μου είναι σε κάθε ζευγάρι που προσπαθεί και δεν τα καταφέρνει. Είναι δίπλα σε κάθε γυναίκα που λαχταρά να δει ένα θετικό τεστ, μια θετική χοριακή. Είναι δίπλα σε όλους εσάς, σας νιώθω, έχω βρεθεί στη θέση σας, αλλά τα κατάφερα και όπως τα κατάφερα έγω έτσι θα τα καταφέρετε και εσείς! Το πιστεύω!

Η μοναδική συμβουλή που θα σας δώσω είναι να αποβάλλεται το άγχος σας. Βγάλτε από το μυαλό σας το μωρό και αγαπηθείτε ξανά, χαρείτε κάθε στιγμή της ζωής σας, ταξιδέψτε, βγείτε έξω, αγκαλιαστείτε. Και ξέρετε τι θα γίνει; Το μωρό θα έρθει και θα σας χτυπήσει την πόρτα και δάκρυα χαράς θα κυλήσουν και από τα δικά σας μάτια.

Σας εύχομαι να δείτε ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης σύντομα, σας εύχομαι να κρατήσετε ένα γερό μωράκι στην αγκαλιά σας, πιστέψτε το και θα γίνει!

Το μεγαλύτερο μυστικό για να μείνετε έγκυος άμεσα είναι να αποβάλλεται το άγχος, πιστέψτε το και θα γίνει!

Με πολύ πολύ αγάπη

Γιούλη

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version