Site icon paixnidaki.com

Ανακάλυψα τα πιο κομψά νυχτικά για το μαιευτήριο και όχι μόνο

Ανακάλυψα τα πιο κομψά νυχτικά για το μαιευτήριο και όχι μόνο

Αυτές τις μέρες ετοιμάζω σιγά σιγά τη βαλίτσα του μαιευτηρίου, έπρεπε να είναι ήδη έτοιμη αλλά ως συνήθως τα αφήνω όλα για την τελευταία στιγμή. Ένα από τα πράγματα που με απασχόλησε πολύ ήταν να βρω νυχτικά για το μαιευτήριο αλλά και για μετά για το σπίτι.

Ακολουθήστε με στο Instagram και πάρτε μέρος καθημερινά σε διαγωνισμούς!

Χάρισε μας ένα like ♥

Αυτό που ήθελα – έψαχνα,  ήταν άνετα  αλλά και βαμβακερά νυχτικά για το μαιευτήριο με κουμπάκια για το θηλασμό. Φυσικά μ ενδιέφερε να είναι και κομψά γιατί πάνω απ όλα είμαστε και γυναίκες!

Στην αρχή δεν σας κρύβω ότι απογοητεύτηκα λιγάκι , δεν έβρισκα τίποτα να μου αρέσει στο νούμερο μου, στο μεγάλο νούμερο μου για την ακρίβεια, λόγω εγκυμοσύνης. Μετά από πολύ ψάξιμο όμως ανακάλυψα ένα eshop, όπου πραγματικά βρήκα τα ιδανικά νυχτικά για το μαιευτήριο!

Στο nyxtika.gr έχει πάρα πολλά σχέδια και πραγματικά πάρα πολλά μεγέθη, για κυρίες κυρίως με γούστο. Αυτό που με εντυπωσίασε όμως είναι ότι ενώ έχει τεράστια ποικιλία ο πελάτης μπορεί να διαλέξει όποιο νυχτικό θέλει και να το προσαρμόσει στο γούστο του.

Εσείς διαλέγετε λοιπόν το νυχτικό σας και μπορείτε να το κάνετε σε όποιο νούμερο θέλετε, αλλά και σε όποιο χρώμα το έχετε ονειρευτεί!

Αυτό που διάλεξα εγώ είναι αυτό, όπως ακριβώς το βλέπετε. Είναι πάρα πολύ κομψό αλλά και ρομαντικό και ανυπομονώ να το φορέσω στο μαιευτήριο και μετά στο σπίτι αγκαλιά με το μωράκι μου. Είναι κρουαζέ στο στήθος και πιστεύω ότι με τον θηλασμό θα με βολέψει περισσότερο απ όλα!

Πήρα όμως και μια ρόμπα, που με το που την είδα τη λάτρεψα πραγματικά! Είναι αυτή στην παρακάτω φωτογραφία και τη βρήκα σούπερ ιδανική για όλες εκείνες τις φορές που θα θέλω είτε να βγω από το δωμάτιο του μαιευτηρίου, είτε να δεχτώ επισκέψεις στο δωμάτιο.

Παρόλο που αυτό το χρώμα της ρόμπας το λάτρεψα, είναι νομίζω το χρώμα της άμμου, προτίμησα να την πάρω λευκή και αυτή όπως το νυχτικό για να σεταριστούν άψογα. Είμαι σίγουρη όμως ότι η επόμενη παραγγελία μου θα είναι αυτό το χρώμα ακριβώς (ή και ένα λαδί υπέροχο).

Δωρεάν δείγματα για μωρά και μέλλουσες μανούλες

Για να σας καλύψω κάθε σας απορία σας αντιγράφω το πως λειτουργεί το eshop nyxtika.gr

*Τα Χρώματα που βλέπετε στο “Χρώμα” αφορούν μόνο στο ύφασμα που βλέπετε στη φωτογραφία.Απο κεί και πέρα ράβεται και σε όλα τα λοιπά υφάσματα κ χρώματα που βλέπετε σε άλλα σχέδια της συλλογής μας.

Πως το κάνετε…Πάτε στα σχόλια-παρατηρήσεις κ γράφετε…θα ήθελα να γίνει στο ύφασμα που βλέπω στο μοντέλο τάδε(κωδικός)..σε χρώμα της άμμου με ρόζ δαντέλα(πχ), ή ολόλευκο, η ολόμαυρο…έχετε αμέτρητες επιλογές αρκεί να δείτε όλη τη συλλογή μας.

Πανέμορφο,αριστοκρατικό και ιδιαίτερο, απο τα κομμάτια που δύσκολα θα βρείτε στην Ελληνική αγορά.

Το φτιάχνουμε ακριβώς στα μέτρα σας (όπως όλα τα ρούχα μας) αρκεί να μας γράψετε στα Σχόλια-Παρατηρήσεις τις αναλογίες σας και το μάκρος ακριβώς που το θέλετε (μετράτε απο τον ώμο μέχρι το μάκρος που επιθυμείτε).

το ίδιο κ τηλεφωνικά στο 210-6927606…Αποστέλλουμε σε όλη την Ελλάδα σε 3-5 μέρες.

 

Προσωπικά με αυτά τα νυχτικά για το μαιευτήριο ενθουσιάστηκα πολύ!!!

Σας φιλώ

Γιούλη

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version