Site icon paixnidaki.com

Νονά σου έχω το πιο πρωτότυπο δώρο για το βαφτιστήρι!

Το Πάσχα πλησιάζει και όλοι όσοι έχουμε βαφτιστήρια σκεφτόμαστε το ίδιο πράγμα, “Τι δώρο να πάρω στο βαφτιστήρι μου;”. Οι επιλογές είναι σίγουρα πολλές και θα σας τις γράψω σιγά σιγά όλες στο Παιχνιδάκι μου αλλά για σήμερα θα ξεκινήσω με το πιο πρωτότυπο δώρο που μπορείς να πάρεις!

Τι είναι αυτό λοιπόν που στη θέα του κανένα παιδί δεν μπορεί να αντισταθεί;

Ένα πραγματικά πρωτότυπο δώρο είναι να κάνουμε δώρο στο βαφτιστήρι μας ένα πατίνι! Και όχι ένα οποιοδήποτε πατίνι, ένα Micro scooters πατίνι. Η αλήθεια είναι ότι στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά πατίνια αλλά η Μicro μ’ έχει κερδίσει με την βραβευμένη ποιότητά της, την πρωτοτυπία της και φυσικά την τεράστια ποικιλία της!

Δείτε από το επίσημο προφίλ της στο Instagram, μερικές φωτογραφίες που έχω ξεχωρίσει.

Στα Micro θα βρείτε πραγματικά τεράστια ποικιλία χρωμάτων, αυτό που μένει είναι να διαλέξετε ποιο απ΄όλα τα υπέροχα χρώματα θα πάρετε εσείς!

Θα βρείτε πατίνια με led … ναι καλά διάβασατε… led τροχούς!!!!

 

 

Θα βρείτε όμως και υπέροχα κρανάκια για όλα τα γούστα!

 

Και αν θέλετε να πάτε ένα βήμα παρακάτω και να κάνετε ένα δώρο που θα αφήσει εποχή, αυτό δεν μπορεί να είναι άλλο από το νέο  παιδικό ηλεκτρικό πατίνι micro sparrow. Διαβάστε εδώ τι είχα γράψει πριν λίγο καιρό.

Δείτε επίσης και το βίντεο όμως για να καταλάβετε γιατί ο Γιώργος και η Ζωή δεν ήθελαν να κατέβουν από το παιδικό ηλεκτρικό scooter micro sparrow.

 

 

Ανακαλύψτε τα πατινια και αξεσουαρ micro στο eshop της micro-scooters.gr,  αλλά και στο κατάστημα Micro Boutique Athens Χατζηχρήστου 18, Αθήνα πλησίον του Μουσείου Ακρόπολης. Παρέχεται service και ανταλλακτικά σε όλα τα micro πατίνια, δωρεάν test ride ολων των μοντελων αλλά και ενοικιάσεις ηλεκτρικών scooter σε ημερησια, εβδομαδιαια αλλά και για μακροχρόνια εκμίσθωση.

Επιπλέον, εαν βρισκεστε στην επαρχεια η στα ομορφα Ελληνικα μας νησια, θα βρείτε τα προιοντα της Micro στη δικη σας γειτονια, μεσα απο το εξειδικευμενο δικτυο διανομης Micro σε ολοκληρη την Ελλαδα.

https://micro-scooters.gr/katastimata/

 

 

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά και στις προσφορές εδώ!

 

Και μετά από όλα αυτό το διάβασμα νονά, διάβασε και αυτό!

Σε φιλώ

Γιούλη

 

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version