Site icon paixnidaki.com

Βιβλίο | Οι ομπρελίτσες είναι ένα παραμύθι για την αγάπη!

Βιβλίο | Οι ομπρελίτσες είναι ένα παραμύθι για την αγάπη!

Οι Ομπρελίτσες

Συγγραφέας – Εύη Παλαιοκρασσά

Εικονογράφηση – Μαριάννα Φραγκούλη

Εκδόσεις – Ελληνοεκδοτική

 

Περιγραφή

«Ολοι κρατάμε από μια ομπρέλα…

Οταν κάτω από αυτή βρίσκονται δύο μαζί,

το ταξίδι,

και με ήλιο και με βροχή

είναι μαγικό.»

 

Κριτική

Αυτό το μικρό βιβλιαράκι που χωράει στην παλάμη μας είναι γεμάτο από αγάπη και έρωτα. Είναι ένα εμπνευσμένο παραμύθι για μεγάλους αλλά και μικρούς. Ένα παραμύθι για όλα όσα αγαπάμε που ακόμα και αν κάποτε τα χάσαμε, αυτά υπάρχουν μέσα στο μυαλό και στην καρδιά μας για πάντα. Μας μιλάει για την αγάπη τη μια, την αληθινή, αυτή που ζει για πάντα στα όνειρά μας.

“Βρες κι εσύ τη δική σου Ομπρελίτσα και ζήσε τον Έρωτα και την Αγάπη μαζί!” μας προτρέπει η Εύη Παλαιοκρασσά και η εικονογράφος Μαριάννα Φραγκούλη γεμίζει αυτό το παραμύθι με γλυκά αλλά και ζωηρά χρώματα, πλούσια και δυνατά, όπως ακριβώς είναι η αγάπη.

Αυτό το παραμύθι δεν είναι μόνο για παιδιά, είναι και για ενήλικες, τολμήστε να το χαρίσετε σ αυτούς που αγαπάτε πολύ!

Χάρισε μας ένα like ♥

Παρουσίαση βιβλίου

Στις 14 Φεβρουαρίου όσοι τυχεροί είστε στην Αθήνα, μπορείτε να πάτε στην πιο γλυκιά παρουσίαση βιβλίου που έχετε πάει ποτέ!

Απ΄τις σελίδες… στην καρδιά

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το Opera Restaurant Piedra (Αγαθήμερου 3 & Πειραιώς 134, Ρουφ) και οι εκδόσεις Ελληνοεκδοτική σάς προσκαλούν σε δείπνο με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου της Εύης Παλαιοκρασσά «Οι Ομπρελίτσες».

Ελάτε να ανακαλύψουμε τη μαγεία της αγάπης μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου και τους μελωδικούς ήχους της όπερας, υπό την επιμέλεια του τενόρου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Σταμάτη Μπερή και της μέτζο σοπράνο Λυδίας Αγγελοπούλου.
Διάσημοι καλλιτέχνες θα μας ταξιδέψουν με τη μουσική τους, υπό το φως των κεριών, σε μια μαγευτική μεσαιωνική ατμόσφαιρα.

Χρήστος Λάζος, τενόρος
Λαμπρινή Καρτάλις, μέτζο σοπράνο
Παύλος Μαρόπουλος, μπάσος
Κωνσταντίνος Μπουγιώτης, τενόρος
Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου, πιάνο

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει stand up show.

Όλοι κρατάμε από μία ομπρέλα. Όταν κάτω από αυτή βρίσκονται δυο μαζί, το ταξίδι, και με ήλιο και με βροχή, είναι μαγικό!

Υποχρεωτική κράτηση
Πληροφορίες: 2103420700, 6977393653

*www.piedra.gr

*Ειδική τιμή μενού: 38€ ανά άτομο

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version