Site icon paixnidaki.com

Παγωτό γιαούρτι με μόνο δυο (2) υλικά!

Παγωτό γιαούρτι με 2 υλικά!

Θέλετε να φτιάξετε το πιο εύκολο παγωτό γιαούρτι με μόνο 2 υλικά; Θέλετε ο χρόνος που θα αφιερώσετε σ αυτή τη συνταγή να είναι μόλις 3 λεπτά; Αν είστε σαν και μένα λοιπόν των γρήγορων και εύκολων συνταγών καθήστε αναπαυτικά, πάρτε μολύβι και χαρτί  #not.. δεν θα σας χρειαστεί καν… και διαβάστε τη μοναδική αυτή συνταγή που εμάς μας έχει ξετρελάνει κυριολεκτικά!

Υλικά

Στραγγιστό γιαούρτι, το έχω κάνει με 0% και με 2 % διαλέξτε απλά το αγαπημένο σας στραγγιστό γιαούρτι

Μέλι , το αγαπημένο μας μέλι είναι από έλατο, εσείς χρησιμοποιήστε το δικό σας αγαπημένο

Εκτέλεση

Στη συγκεκριμένη συνταγή δεν υπάρχει σωστή δόσολογία, για την ακρίβεια σας προτείνω να παίξετε γιατί η γεύση είναι καθαρά θέμα γούστου.

Εμείς χρησιμοποιήσαμε 1 κεσεδάκι παγωμένο γιαούρτι κατευθείαν από το ψυγείο και το ανακατέψαμε σ ένα μπολ με το μέλι. Τόσο απλά, τόσο εύκολα, τόσο γρήγορα η συνταγή μας είναι έτοιμη. Το μοναδικό που μένει είναι να γεμίσουμε τα κατάλληλα ταπεράκια μας για γρανίτες και να περιμένουμε 3 περίπου ώρες.

Αν θέλετε προαιρετικά μπορείτε να προσθέσετε και άλλα πραγματάκια μέσα, ξηρούς καρπούς, δημητριακά, τριμμένη σοκολάτα ή φρούτα. Εμείς βάλαμε μπόλικο τριμμένο αμύγδαλο που είναι το αγαπημένο όλων μας!

Ανακατέψαμε ξανά όλα τα υλικά μαζί και γεμίσαμε τα μικρά ταπεράκια μας με το δικό μας μοναδικό παγωτό γιαούρτι, σούπερ υγιεινό και θρεπτικό για μικρούς και μεγάλους.

Τα βάλαμε στην κατάψυξη και τα μικρά μου με ρωτούσαν συνέχεια, αλλά συνέχεια, πότε θα είναι έτοιμο το παγωτό γιαούρτι μας. Και όταν πέρασαν οι 3 ώρες  ανοίξαμε προσεκτικά τα ταπεράκια  μας και φάγαμε επιτέλους το τέλειο παγωτάκι μας!

Προσπάθησα να τους βάλω και σε μια θέση για μια σούπερ φωτογράφιση αλλά ο Γιώργος ειδικά δεν κρατιόταν καθόλου.

Το απολαύσαμε το παγωτό γιαούρτι μας και σας προτείνουμε να το φτιάξετε και εσείς με την πρώτη ευκαιρία!

Θυμηθείτε και την πιο γρήγορη ροζ μακαρονάδα με μόνο 2 υλικά για να καταλάβετε ποιες συνταγές μου αρέσουν..

«Απαγορεύεται αυστηρά η αντιγραφή ή αναδημοσίευση μέρος ή όλου του  κειμένου και των φωτογραφιών, χωρίς την συναίνεσή μου»

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version