Site icon paixnidaki.com

Οι παιδικές εκδηλώσεις που ξεχωρίσαμε (31-2/6)

Το σαββατοκύριακο βρίσκεται προ των πυλών και όλοι μας ψάχνουμε πρωτότυπους τρόπους για να ψυχαγωγήσουμε τα παιδιά μας!

Εδώ στο Παιχνιδάκι ανακαλύψαμε τις καλύτερες εκδηλώσεις για να διασκεδάσουμε αυτό το τριήμερο (31-2/6) , να παίξουμε αλλά και να μάθουμε. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά!

Ακολουθήστε μας στο Instagram και πάρτε μέρος καθημερινά σε διαγωνισμούς!

Χάρισε μας ένα like ♥

Bobos Arts Festival στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής (1/6)


Το παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ Bobos Arts Festival επιστρέφει στον Κήπο του Μεγάρου το Σάββατο 1 Ιουνίου (11:00 – 19:00), με ένα πρόγραμμα πιο πλούσιο και διασκεδαστικό από ποτέ.

Τι θα δούμε στο 4ο Bobos Arts Festival;

Κάτω από τα δέντρα και τις τέντες του καταπράσινου κήπου του Μεγάρου, μικροί και μεγάλοι θα παρακολουθήσουν επιλεγμένες παραστάσεις και δράσεις ειδικά σχεδιασμένες για παιδιά από 3 έως 12 ετών. Μια ολόκληρη ημέρα αφιερωμένη στην τέχνη και στον πολιτισμό για τα παιδιά. Θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, shows και μια σειρά πρωτότυπων εργαστηρίων και δράσεων, σε μια μοναδική φεστιβαλική εμπειρία για όλη την οικογένεια.
Φορέστε τα καπέλα σας, πάρτε τις πικ νικ κουβέρτες σας και ελάτε στο πιο διασκεδαστικό παιδικό φεστιβάλ της πόλης!

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του 4ου Bobos Arts Festival πατώντας εδώ

Για παιδιά 3+

12 € – Προπώληση (13/5 -31/5)
​15 € – Ταμείο (1/6)
Οικογενειακό: 13 € / άτομο (για 4 ή περισσότερα άτομα)
​Δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των 3 ετών

Κήπος του Μεγάρου,

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας και Κόκκαλη, Αθήνα

 

“Building Hope” στην Πειραιώς 260 (31/5- 2/6)


Ο διεθνής εικαστικός καλλιτέχνης Μαρκ Χατζηπατέρας εγκαθιστά στο προαύλιο της Πειραιώς 260 το Building Hope, ένα διαδραστικό έργο τέχνης και ταυτόχρονα ένα μεγάλο παιχνίδι που είναι φτιαγμένο από μαξιλάρια με έντονα χρώματα και σε κλίμακα με τεχνικές προδιαγραφές που αρμόζουν σε μικρά παιδιά. Τα παιδιά και οι συνοδοί τους καλούνται να παίξουν δημιουργικά, συναρμολογώντας, οικοδομώντας και συνθέτοντας, μόνοι τους και συλλογικά, γέφυρες, κτήρια, πολιτείες και κάθε είδους περιβάλλοντα με οδηγό ένα μεγάλο μπάνερ που απεικονίζει τους συνδυασμούς σαν παζλ που δημιουργούν τα κομμάτια.

Για παιδιά 3+

Πότε: Από 30/5 έως 30/6 καθημερινά από τις 19:30 -21:30

Πειραιώς 260

 

Το LEGO Festival γιορτάζει τα 10α γενέθλια του με πολλές εκπλήξεις στο The Mall Athens (1-2/6)


Παιδιά, ελάτε να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία LEGO® στα 18 ειδικά διαμορφωμένα stages σε όλους τους ορόφους του The Mall Athens. 22 αγάλματα LEGO® και πάνω από 5.000.000 τουβλάκια LEGO® ζωντανεύουν τον κόσμο της LEGO® μπροστά σου.

Eλάτε να διακοσμήσετε  με τουβλάκια LEGO® την τεράστια “τούρτα” γενεθλίων  και πάρτε αναμνηστικό το μοναδικό προσωποποιημένο τουβλάκι με το όνομα σας που θα χαράζεται μπροστά σας. Χτίστε την πόλη του μέλλοντος όπως εσείς την φαντάζεστε, στο ειδικά διαμορφωμένο stage LEGO® CITY. Φωτογραφήσου με τις πέντε LEGO® Friends™ στην πασαρέλα της Heartlake City. 20 χρόνια LEGO® Star Wars™ και σπάνια συλλεκτικά LEGO® σετ σας μεταφέρουν σε ένα γαλαξία πολύ πολύ μακριά, στο μοναδικό LEGO® Star Wars™ Museum.

Για παιδιά 3+

Πότε: Σάββατο 1η Ιουνίου 11:00 – 19:00

και Κυριακή 2 Ιουνίου 11:00 – 18:00 μόνο στο 3ο επίπεδο.

Είσοδος ελεύθερη

The Mall Athens

Aνδρέα Παπανδρέου (παραπλεύρως Αττικής Οδού) ΗΣΑΠ Νερατζιώτισσα, Μαρούσια

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version