Site icon paixnidaki.com

Οι παιδικές εκδηλώσεις που ξεχωρίσαμε (8-9/6)

Το σαββατοκύριακο βρίσκεται προ των πυλών και όλοι μας ψάχνουμε πρωτότυπους τρόπους για να ψυχαγωγήσουμε τα παιδιά μας!

Εδώ στο Παιχνιδάκι ανακαλύψαμε τις καλύτερες εκδηλώσεις για να διασκεδάσουμε αυτό το Σαββατοκύριακο  (8-9/6) , να παίξουμε αλλά και να μάθουμε. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά!

Ακολουθήστε μας στο Instagram και πάρτε μέρος καθημερινά σε διαγωνισμούς!

Χάρισε μας ένα like ♥

“Park Festival” στο Πάρκο Αντώνης Τρίτσης (8-10/6)


Ο Φορέας Διαχείρισης του Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας “Αντώνης Τρίτσης” μας καλεί στο τριήμερο Φεστιβάλ εκδηλώσεων ( 8-10 Ιουνίου) που διοργανώνει στο χώρο του Πάρκου.

Μέσα από μια σειρά περιβαλλοντικών δράσεων, ομιλιών, εκθέσεων, workshops και αθλητικών δραστηριοτήτων, συνοδευόμενων από συναυλία με το Λεωνίδα Μπαλάφα, ο Φορέας Διαχείρισης στοχεύει στη γνωριμία του κόσμου με το Πάρκο “Αντώνης Τρίτσης” αλλά και την ενημέρωση και ευαισθητοποίησή του σχετικά με τον αστικό αυτό χώρο πρασίνου.

Για όλη την οικογένεια

Πότε:

Σάββατο 8 Ιουνίου 10:00 – 23:59

Κυριακή 9 Ιουνίου 10:00 -20:00

Δευτέρα 10 Ιουνίου 10:00 -12:00

Πάρκο Τρίτση

Λεωφόρος Δημοκρατίας, έξοδος 6 Αττ. Οδού, Ίλιον

2102323163, 2132030000

 

Παιχνίδια Ποδηλατικής Δεξιοτεχνίας στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (9/6)


Παιδιά και ενήλικες διασκεδάζουν με απλές ασκήσεις δεξιοτεχνίας! Χρησιμοποιώντας μια σειρά από ξύλινα εμπόδια, κώνους και απλά παιχνίδια, μικρά και μεγάλα παιδιά δοκιμάζουν τις ικανότητές τους στο ποδήλατο. Μια διασκεδαστική δράση για όλη την οικογένεια, ανεξαρτήτως γνώσεων ποδηλασίας.

Πότε: Κυριακή 09/06 | 11.00 – 15.00

Για παιδιά 8 ετών και άνω και τις οικογένειές τους και για ενήλικες
Ελεύθερη είσοδος με σειρά προτεραιότητας

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα

21 6809 1000

 

Ice Cream Market Athens: Η μεγάλη γιορτή για το παγωτό στο Παλιό Αμαξοστάσιο (7-9/6)


Η μεγάλη γιορτή που αφορά ό,τι έχει σχέση με το παγωτό, θα στηθεί το τριήμερο 7-8-9 Ιουνίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥστο Γκάζι. Σε έναν χώρο άνω των 4.000τ.μ., το Ice Cream Market Athens θα παρουσιάσει μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα που θα ικανοποιήσει τους λάτρεις του παγωτού. Οι επιλογές θα είναι εκατοντάδες. Κλασικές γεύσεις που μας γυρίζουν στο παρελθόν αλλά και πρωτότυπες γεύσεις με απροσδόκητους συνδυασμούς που ιντριγκάρουν. Χειροποίητα παγωτά αλλά και όλες οι νέες τάσεις γύρω από το παγωτό με πολλές εκπλήξεις και αποκλειστικότητες. Το μεράκι και η αγάπη των δημιουργών τους, αποτελούν τη μαγική συνταγή που θα κάνει μικρούς και μεγάλους να θέλουν να δοκιμάσουν «άλλη μια γεύση ακόμα». Παράλληλα, οι επισκέπτες θα μπορούν να μάθουν τα πάντα για την ιστορία και την κουλτούρα του παραδοσιακού και σύγχρονου παγωτού, ενώ θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για παιδιά.

Πότε: Παρασκευή 16:00 – 24:00
Σάββατο 11:00 – 24:00
Κυριακή 11:00 – 24:00

Εισιτήριο
3 ευρώ (με 3 γευστικές δοκιμές)

Για όλη την οικογένεια

Πληροφορίες

2109636489

Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ

Πειραιώς και Ερμού

 

33η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι (από 7/6)


Η 33η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι, που διοργανώνει ο Σύλλογος Βιβλιοχαρτοπωλών και Εκδοτών Πειραιά, ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 7 Ιουνίου και σας περιμένει να την επισκεφτείτε μέχρι και την Κυριακή 23 Ιουνίου. Η Έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά και Σαββατοκύριακα από τις 7 μ.μ. μέχρι τις 11 μ.μ. και όπως κάθε χρόνο θα φέρει τον κόσμο του Πειραιά κοντά στο βιβλίο και στις νέες εκδόσεις.

Στην Έκθεση συμμετέχουν εκδοτικοί οίκοι από όλη την Ελλάδα και κατά τη διάρκειά της το Πασαλιμάνι γίνεται πόλος έλξης για τους φίλους του βιβλίου από όλη την περιφέρεια Αττικής. Και φέτος, όπως και κάθε χρόνο η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι συνοδεύεται από πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων, όπως παρουσιάσεις βιβλίων, συναντήσεις με συγγραφείς, εικαστικά δρώμενα, με αφορμή το βιβλίο, για τους μικρούς μας φίλους και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Κάνοντας μια βόλτα στο όμορφο Πασαλιμάνι, δίνεται η ευκαιρία στους επισκέπτες να έρθουν σε άμεση επαφή με το βιβλίο, να το ξεφυλλίσουν και να διαλέξουν μέσα από πληθώρα τίτλων.

Πότε: Καθημερινά από 7 Ιουνίου έως 23 Ιουνίου 19:00 – 23:00

Για όλη την οικογένεια

 

Μια μεγάλη γιορτή ευεξίας το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα (8-9/6)


Εν όψει του εορτασμού της Global Wellness day παράλληλα με 130 χώρες σε 5000 σημεία σε ολόκληρο τον κόσμο, το κανάλι ευεξίας που εκπέμπει αποκλειστικά στην Cosmote TV, Body in Balance, ο επίσημος διοργανωτής του θεσμού αυτού στην Ελλάδα, για 3η συνεχή χρονιά πρόκειται να πάρει μέρος, διοργανώνοντας μια Ημερίδα ευεξίας το Σάββατο 8 Ιουνίου  (11:00 – 19:30) στο χώρο του κέντρου: «Ψυχική Υγεία από την αρχή», Βασιλίσσης Σοφίας 51/Μετρό Ευαγγελισμός. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, οπότε δηλώστε συμμετοχή στο 6946-704777.

Και η γιορτή συνεχίζεται στο «Γκαζόν» στο Γκάζι

Η γιορτή ζωής ολοκληρώνεται την Κυριακή 9 Ιουνίου με ανοιχτά μαθήματα yoga, χορού και Zumba από 17:30-21:30 που πραγματοποιούνται στο «Γκαζόν»,Τριπτολέμου 48, στο Γκάζι / Μετρό Κεραμεικός.

Για όλη την οικογένεια

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version