Site icon paixnidaki.com

Οι παιδικές ταινίες που θα βγουν στους κινηματογράφους το 2019.

Με τα παιδιά μου τρελαινόμαστε να πηγαίνουμε cinema, μας αρέσει πολύ να βλέπουμε όλες τις νέες παιδικές ταινίες σε μια τεράστια αίθουσα κινηματογράφου και να τρώμε αγκαλιά ποπ κορν! Το 2019 προβλέπεται μια χρονιά με πολλές νέες κυκλοφορίες αλλά και παλιές αγαπημένες. Πρώτη στη λίστα μου είναι ο βασιλιάς των λιονταριών και δεύτερη το Toys story 4 , η Ζωή σίγουρα θα ανυπομονεί να δει το Frozen 2, που παρόλο που έχουν περάσει κάποια χρόνια από το νούμερο 1, η αγάπη της συνεχίζεται κανονικά, και ο Γιώργος θα θέλει να δει σίγουρα την ταινία “Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας 3”!

 

Ακολουθήστε μας στο Instagram και πάρτε μέρος καθημερινά σε διαγωνισμούς!

Χάρισε μας ένα like ♥

Αυτές λοιπόν είναι οι παιδικές ταινίες που θα βγουν στους κινηματογράφους το 2019.

 

Οι μεγαλύτερες κινηματογραφικές παραγωγές για παιδιά και όλη την οικογένεια που θα κυκλοφορήσουν στις αίθουσες μέσα στο 2019 και ανυπομονούμε να δούμε!

10 Lives (2019)

Από την Original Force, την κινέζικη εταιρεία παραγωγής του Duck Duck Goose (2018) έρχεται η ιστορία μίας γάτας που προτείνει πως μερικές φορές πρέπει να ταξιδέψουμε πολλούς διαφορετικούς δρόμους για να βρούμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Σκηνοθεσία: Μαρκ Κουτσίερ

A Dog’s Way Home (2019) 

Από τη Sony και τον Γ. Μπρους Κάμερον, συγγραφέα του βιβλίου A Dog’s Purpose: A Novel for Humans (2010), έρχεται η ιστορία της τετράποδης Μπέλλα. Όταν το πρόσχαρο σκυλάκι απομακρύνεται από το σπίτι της κυνηγώντας έναν σκίουρο, θα πρέπει να κάνει ένα περιπετειώδες ταξίδι μέσα από διάφορες περιοχές της Αμερικανικής επαρχίας, ώστε να ξαναβρεί τον αγαπημένο της άνθρωπο, τον νεαρό Λούκας.
Σκηνοθεσία: Τσαρλς Μάρτιν Σμιθ

Ηθοποιοί: Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Άσλεϊ Τζαντ, Έντουαρντ Τζέιμς Όλμος, Αλεξάντρα Σιπ

 

Aladdin (2019) 
“Αλαντίν” 

Διασκευή με ηθοποιούς της κλασικής ομώνυμης ταινίας κινουμένων σχεδίων του 1992 της Disney, σε σκηνοθεσία Γκάι Ρίτσι. Η ιστορία εμπνέεται από το αραβικό παραμύθι Το Λυχνάρι του Αλαντίν από τη συλλογή “Χίλιες και Μία Νύχτες”.

Σκηνοθεσία: Γκάι Ρίτσι

Ηθοποιοί: Μίνα Μασούντ, Γουίλ Σμιθ, Μπίλι Μάγκνουσεν, Ναόμι Σκοτ

Dumbo (2019)
“Ντάμπο” 


Διασκευή με ηθοποιούς της ομώνυμης ταινίας κινουμένων σχεδίων του 1941 της Disney, σε σκηνοθεσία Τιμ Μπάρτον. Έμπνευση της αυθεντικής ταινίας, η οποία ξεχωρίζει ως η πιο δραματική παραγωγή κινουμένων σχεδίων του στούντιο, αποτέλεσε μια σύντομη ιστορία για παιδιά της Έλεν Άμπερσον, εικονογραφημένη από τον Χάρολντ Περλ.

Σκηνοθεσία: Τιμ Μπάρτον
Ηθοποιοί: Κόλιν Φάρελ, Εύα Γκριν, Μάικλ Κίτον

Frozen 2 (2019) 
“Ψυχρά κι Ανάποδα 2” 

H συνέχεια του βραβευμένου με Όσκαρ Κινουμένων Σχεδίων Frozen (2013) της Disney. Στο καστ προστίθενται ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα Στέρλινγκ Κ. Μπράουν (This is Us) και η τρεις φορές υποψήφια για το ίδιο βραβείο Έβαν Ρέιτσελ Γουντ (Westworld).

Σκηνοθεσία: Κρις Μπακ, Τζένιφερ Λι

Ηθοποιοί: Κρίστεν Μπελ, Ιντίνα Μένζελ, Τζόναθαν Γκροφ, Τζος Γκαντ, Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, Στέρλινγκ Κ. Μπράουν

How to Train Your Dragon: The Hidden World (2019) 
“Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας 3” 

Στο τρίτο και τελευταίο κεφάλαιο της τριλογίας Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο Σας της DreamWorks, ο Hiccup δημιουργεί την ειρηνική ουτοπία δράκων που πάντα ονειρευόταν, όμως ο Toothless παρασύρεται μακριά από μια αδάμαστη Οργή της Νύχτας.

Σκηνοθεσία: Ντιν ΝτέΜπλουα

Ηθοποιοί: Τζέι Μπάρουσελ, Κέιτ Μπλάνσετ, Κρεγκ Φέργκιουσον, Αμέρικα Φερέρα, Τζόνα Χιλ, Κρίστοφερ Μιντζ-Πλας, Τ.Τζέι Μίλερ, Κρίστεν Γουίγκ, Κιτ Χάριγκτον, Τζεράρντ Μπάτλερ

Missing Link (2019) 

Στην 5η Stop-Motion κινηματογραφική παραγωγή της Laika, ο χαρισματικός ερευνητής μύθων και τεράτων, Σερ Λάιονελ Φροστ, ταξιδεύει στο βορειοδυτικό άκρο της Αμερικής όταν λαμβάνει μια επιστολή από ένα θρυλικό πλάσμα, τον κύριο Λινκ. Ο ευφυής, αλλά και ελαφρώς ανόητος, κύριος Λινκ χρειάζεται τη βοήθεια του Σερ Φροστ για να ψάξει τους χαμένους μακρινούς συγγενείς του που φημολογείται πως ζουν στη μυθική κοιλάδα της Σάνγκρι-Λα.

Σκηνοθεσία: Κρις Μπάτλερ
Ηθοποιοί: Χιου Τζάκμαν, Ζόι Σαλντάνα, Τίμοθι Όλιφαντ, Έμμα Τόμσον, Ζακ Γαλιφιανάκης

Pokémon Detective Pikachu (2019)

Αμερικάνικη, κινέζικη και ιαπωνική συμπαραγωγή με ηθοποιούς και CGI, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι της Nintendo. Όταν ο διακεκριμένος ντετέκτιβ πατέρας του, Χάρι Γκούντμαν, εξαφανίζεται μετά από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, ο νεαρός Τιμ συνεργάζεται με τον πρώην συνεργάτη του πατέρα του, τον ευφυή ντετέκτιβ Pikachu για να τον βρουν.

Σκηνοθεσία: Ρομπ Λετέρμαν

Ηθοποιοί: Ράιαν Ρέινολντς, Τζάστις Σμιθ, Κάθριν Νιούτον, Κεν Γουατανάμπε

Spies in Disguise (2019)

Από τα στούντιο Blue Sky έρχεται η ιστορία του μεγαλύτερου μυστικού πράκτορα του κόσμου, Λάνς Στέρλινγκ. Όταν αναπάντεχα γεγονότα θέτουν σε κίνδυνο τον πλανήτη, ο Πράκτορας Στέρλινγκ πρέπει να συνεργαστεί με τον νεαρό εφευρέτη Γουόλτερ και να σώσει τον κόσμο μεταμφιεσμένος σε περιστέρι.

Σκηνοθεσία: Νικ Μπρούνο, Τρόι Κουίν

Ηθοποιοί: Γουίλ Σμιθ, Τομ Χόλαντ, Ρασίντα Τζόουνς, Κάρεν Γκίλαν, DJ Khaled

The Lego Movie 2: The Second Part (2019) 
“Η Ταινία LEGO 2” 

Από τα στούντιο animation της Warner Bros, έρχεται η πρώτη άμεση συνέχεια της Ταινίας LEGO (2014). Τα Duplo τουβλάκια της μικρότερης αδελφής του Φιν μετατρέπουν τον κόσμο του Έμμετ σε μια μετα-αποκάλυπτικη ερημιά, ενώ ένας διαγαλαξιακός εισβολέας που ονομάζεται Sweet Mayhem απαγάγει τους φίλους του και το κορίτσι του, τη Wyldstyle.

Σκηνοθεσία: Μάικ Μίτσελ

Ηθοποιοί: Κρις Πρατ, Ελίζαμπεθ Μπάνκς, Γουίλ Άρνετ, Νικ Όφερμαν, Άλισον Μπρι

The Lion King (2019)

“Ο Βασιλιάς των Λιονταριών” 

Ο Τζον Φαβρό, μετά την οπτικά καθηλωτική live action αναβίωση του Bιβλίου της Zούγκλας (1967) το 2016, σκηνοθετεί και τη CGI διασκευή της κλασικής ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney, Ο Βασιλιάς των Λιονταριών (1992).

Σκηνοθεσία: Τζον Φαβρό
Ηθοποιοί: Ντόναλντ Γκλόβερ, Μπιγιονσέ, Τσίουετελ Έτζιοφορ, Σεθ Ρόγκεν, Μπίλι Άισνερ, Τζον Κάνι, Τζον Όλιβερ, Άλφρι Γούνταρντ, Κίγκαν-Μάικλ Κι, Έρικ Αντρέ, Τζέιμς Ερλ Τζόουνς

The Secret Life of Pets 2 (2019)
“Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2”

Η συνέχεια της ομώνυμης ταινίας του 2016, της Illumination Entertainment.
Σκηνοθεσία: Κρις Ρενό
Ηθοποιοί: Πέιτον Όσβαλτ, Έρικ Στόουνστριτ, Κέβιν Χαρτ, Τζένι Σλέιτ, Έλλι Κέμπερ, Λέικ Μπελ, Ντάνα Κάρβι, Χάνιμπαλ Μπουρές, Μπόμπι Μόινιχαν, Τίφανι Χάντις, Νικ Κρολ, Πιτ Χολμς, Χάρισον Φορντ, Γκαρθ Τζένινγκς

Toy Story 4 (2019)

Το τέταρτο μέρος της σειράς Toy Story των στούντιο της Pixar, βρίσκει τα εναπομείναντα μέλη της παρέας των παιχνιδιών του Άντι στη στοργική αγκαλιά της νεαρής Μπόνι. Όταν η Μπόνι τους συστήνει τον Forky, ένα κουταλομαχαιροπίρουνο που έχει μετατρέψει η ίδια σε παιχνίδι, ο Γούντι, ο Μπαζ και η υπόλοιπη παρέα ξεκινούν ένα περιπετειώδες ταξίδι για να βοηθήσουν τον Forky να βγει από την υπαρξιακή κρίση που βιώνει και να καταλάβει πώς να είναι ένα παιχνίδι.
Σκηνοθεσία: Τζος Κούλεϊ
Ηθοποιοί: Τομ Χανκς, Τιμ Άλεν, Άννι Ποτς, Τζόαν Κιούζακ

UglyDolls (2019)

Μία μουσική κωμική περιπέτεια από την εταιρεία παραγωγής του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, Troublemaker Studios και την STX Entertainment, η οποία βασίζεται στα ομώνυμα λούτρινα παιχνίδια. Γεμάτη πρωτότυπα τραγούδια του κυρίως μουσικού της cast, η ταινία αφηγείται μια ιστορία για την αποδοχή και την εκτίμηση των ατελειών και της διαφορετικότητας.
Σκηνοθεσία: Κέλι Άσμπερι
Ηθοποιοί: Κέλι Κλάρκσον, Pitbull, Νικ Τζόνας, Τζανέλ Μονέ, Μπλέικ Σέλτον, Γουάντα Σάικς, Γκάμπριελ Ιγκλέσιας, Έμμα Ρόμπερτς

Wonder Park (2019)

Αμερικανική και ισπανική συμπαραγωγή από τα στούντιο Paramount Animation, Nickelodeon και Ilion Animation, η οποία αφηγείται τη γεμάτη δράση ιστορία ενός εκπληκτικού πάρκου ψυχαγωγίας, το οποίο δημιουργείται από τη φαντασία ενός ορφανού κοριτσιού, της δημιουργικής Τζουν.
Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φέις
Ηθοποιοί: Μπριάνα Ντένσκι, Μάθιου Μπρόντερικ, Τζένιφερ Γκάρνερ, Κέναν Τόμσον, Κεν Τζεόνγκ, Μίλα Κούνις, Τζον Όλιβερ, Καθ Σούσι, Ντέιβιντ Κρος, Ρίτσαρντ Κάιντ

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version