Site icon paixnidaki.com

Τι πρέπει να έχει μέσα η παιδική τσάντα παραλίας!

Τι πρέπει να έχει μέσα η παιδική τσάντα παραλίας!

Κάντε εικόνα το εξής

Μια οικογένεια προχωράει προς την παραλία με τα απαραίτητα (;) για να περάσουν ευχάριστα κάποιες ώρες. Ο μπαμπάς συνήθως κουβαλάει τον πιο βαρύ εξοπλισμό, ομπρέλες, καρέκλες, μεγάλα παγούρια νερού και από την άλλη η μαμά κρατάει μεγάλες τσάντες με πολύχρωμα μαγιό και πετσέτες, φρέσκα φρούτα, αντηλιακά και πολλά πολλά παιχνίδια.

Και τα παιδιά; Τι κρατάνε τα παιδιά;

Συνήθως τίποτα απολύτως!! Μην μου πείτε όχι, γιατί τόσα χρόνια που πηγαίνουμε στη θάλασσα αυτό παρατηρώ και για την ακρίβεια αυτό έκανα και εγώ μέχρι τώρα στα παιδιά μου. Δεν είχαμε ποτέ παιδική τσάντα παραλίας! Τα παιδιά μας έβλεπαν σαν αχθοφόρους την ώρα που μας έλεγαν πόσο πολύ κουράστηκαν να περπατάνε ή ότι θέλουν αγκαλιά ( ! )

Ήρθε όμως η μέρα που αποφασίσαμε με τα παιδιά να κουβαλάμε όλοι από λίγα!

Για να έρθει αυτή η ριζική αλλαγή στη ζωή μας στάθηκε ένα χαμένο παιχνίδι. Ήμασταν στην παραλία όταν ο Γιώργος έχασε ένα αγαπημένο του παιχνίδι,ψάξαμε από εδώ,  ψάξαμε από εκεί… Το παιχνίδι άφαντο!

Το γλυκό μου αγοράκι ξέρετε τι έκανε; Μου έριξε ευθύνες για το χαμένο του παιχνίδι!

– Μαμάαααααααα εσύ φταις!!!!!!! μου είπε όλο γκρίνια και κλάμα…

Αποφάσισα λοιπόν να βγάλω κάποιες ευθύνες από πάνω μου και να τις δώσω στα παιδιά μου!! Διαλέξαμε 2 ωραιότατες παιδικές τσαντούλες παραλίας από τo αγαπημένο μας kindergallery.gr και αποφασίσαμε να πάρει ο καθένας τα δικά του πράγματα. Μάλιστα συμφωνήσαμε ότι δεν θα τα κουβαλάνε απλώς αλλά θα είναι και υπεύθυνοι για αυτά τα προσωπικά τους αντικείμενα! Ότι βάλεις μέσα στην τσάντα σου, θα το επιστρέψεις και στο σπίτι!

Τα πράγματα που αποφασίσαμε με τα παιδιά να βάλουμε στην παιδική τσάντα παραλίας είναι

1. πετσέτα παιδική

2. παιδικό αντηλιακό με μεγάλο δείκτη προστασίας

3. παιχνίδια

4. παγούρι με δροσερό νερό

5. το δεύτερο μαγιό τους για να αλλάξουν μετά το κολύμπι

 

Τα παραπάνω σε καμία περίπτωση δεν είναι όλα όσα πρέπει να έχουμε σε μια τσάντα παραλίας. Σ αυτή την ανάρτηση σας παρουσιάζω τι αποφασίσαμε να κουβαλάνε τα ίδια τα παιδιά στη δική τους  παιδική τσάντα παραλίας! Επειδή ήδη κάποιοι μου σχολίασαν στο Facebook για ελλείψεις πραγμάτων. Ξεκαθαρίζω ότι όλη αυτή η ανάρτηση σκοπό έχει τα παιδιά να γίνουν περισσότερο υπεύθυνα και ανεξάρτητα με τα πράγματα τους!

 

Σας έφτιαξα και ένα βιντεάκι για να δείτε όλα τα πραγματάκια αλλά  και ένα κόλπο για την πετσέτα θαλάσσης !

 

Τα 5 πράγματα που πρέπει να έχει η παιδική τσάντα παραλίας

 

Τα πράγματα που εμείς διαλέξαμε να βάλουμε μέσα την παιδική τσάντα παραλίας του Γιώργου είναι τα εξής:

 

Καλή επιτυχία!!!

 

«Κοινοποίησε αν σου άρεσε αλλά απαγορεύεται αυστηρά η αντιγραφή ή αναδημοσίευση μέρος ή όλου του  κειμένου και των φωτογραφιών, χωρίς την συναίνεσή μου»

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version