Site icon paixnidaki.com

Έτσι θα μεταμορφώσετε το παιδικό δωμάτιο

Το παιδικό δωμάτιο νομίζω ότι είναι πάντα το πιο όμορφο δωμάτιο ολόκληρου του σπιτιού! Και πως να μην είναι αφού εκεί μέσα κατοικούν οι πιο πολύτιμοι άνθρωποι της ζωής μας.

Αν αυτή την περίοδο περιμένετε το πρώτο σας παιδάκι και φτιάχνετε το παιδικό δωμάτιο ή είστε σε διαδικασία ανακαίνισης σας έχω μερικές πολύ όμορφες επιλογές για να φτιάξετε το δωμάτιο των ονείρων σας.

Όλα όσα θα σας δείξω σ’ αυτό το άρθρο είναι από ένα κατάστημα που αγαπώ πολύ, εμπιστεύομαι για την ποιότητα των υλικών του και έχω φτιάξει και εγώ με τη σειρά μου το παιδικό μας δωμάτιο. Μιλάω φυσικά για το Hippopo.gr

Έτσι θα μεταμορφώσετε το παιδικό δωμάτιο

Αρχικά θα ήθελα να σας πω ότι πρέπει να βάλετε μια υφασμάτινη κουνουπιέρα, όχι τις παλιές τις κλασικές τις τούλινες, αυτές που βάζαμε πάνω από τις κούνιες. Όχι !

Για ρίξτε μια ματιά για ποια κουνουπιέρα μιλάω.

Αυτή την κουνουπιέρα ή αλλιώς canopy μπορείτε να τη βάλετε πάνω από κούνια, πάνω από κρεβάτι όπως την έχω εγώ στο μωρό μου ή απλά σε μια γωνιά με μαξιλάρια στο παιδικό δωμάτιο, που θα δώσει μια άλλη νότα.

Δείτε και το δικό μας παιδικό δωμάτιο.

Και τώρα είμαι σίγουρη ότι εκτός από την κουνουπιέρα θα θέλετε να μάθετε και για την πισίνα που βλέπετε ακριβώς δίπλα στο κρεβάτι.

Ε αυτή η πισίνα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του μωρού μου. Το έχουμε πάρα πολλούς μήνες και μπαίνει μέσα διαρκώς και παίζει με τα πλαστικά μπαλάκια. Μιλάμε για πολύ παιχνίδι και χαρά!!!

Και εκεί που αναρωτιέστε αν μπορείτε να ομορφύνετε περισσότερο το παιδικό δωμάτιο και να το κάνετε παραμυθένιο, θα έρθω και θα σας πω ότι όχι απλά μπορείτε, αλλά επιβάλλεται να κρεμάσετε και μια κούνια μέσα.

Ρίξτε μια ματιά για τι κούνια μιλάω!

Το ακόμα πιο ωραίο με το Hippopo είναι ότι μπορείτε να ζητήσετε να σας φτιάξουν την υφασμάτινη κούνια, σε όποιο χρώμα ή σχέδιο θέλετε για να ταιριάξει απόλυτα με το παιδικό δωμάτιο.

Εμείς πήραμε την κούνια με τα αστεράκια!

Φυσικά μπορείτε να ζητήσετε από το Hippopo και ότι άλλο έχετε ονειρευτεί, σημαιάκια, μεγάλα και μικρά πουφ αλλά και ότι έχετε στο μυαλό σας καθώς όλα σχεδόν είναι χειροποίητα, ελληνικά και 100% βαμβακερά.

 

 

Ρίξτε μια ματιά και σ’ αυτή την υπέροχη πάντα με τα σπιτάκια που έχουμε και εμείς, αλλά και στα σημαιάκια, στα μαξιλάρια και στα λούτρινα! Όλα τους χειροποίητα, όλα τους υπέροχα!

Για το τέλος θα ήθελα να σταματήσω να γράφω και να ακούσετε την αγαπημένη μου Όλγα, το κορίτσι που κρύβεται πίσω από το Hippopo, και να δείτε μια παρουσίαση παιδικής προίκας 100% χειροποίητη.

 

Να θυμάστε το αγαπημένο μου Hippopo μπορεί να σας μεταμορφώσει το παιδικό δωμάτιο και να το κάνει όπως ονειρεύεστε!

Βρείτε το Hippopo εδώ

Site

Instagram

Facebook

Email: hippopokid.design@gmail.com

Τηλέφωνο: 6980885969 Όλγα

 

Να είστε καλά!

Σας φιλώ

Γιούλη

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version