Site icon paixnidaki.com

Παιδικό βιβλίο – Η Μυρτώ και το βουνό

Η Μυρτώ και το βουνό

Παιδικό βιβλίο – Η Μυρτώ και το βουνό

Η Μυρτώ και το βουνό είναι ένα παραμύθι, μια ιστορία για την πίστη στον εαυτό μας και μπορεί να έχουν γραφτεί χιλιάδες παρόμοια παραμύθια για μικρούς και μεγάλους αυτό όμως μας κέντρισε το ενδιαφέρον, μας κράτησε σε αγωνία και τελικά σας το προτείνουμε!

Η Μυρτώ μπορεί να είναι μικρή, όμως έχει μεγάλα σχέδια…

Σήμερα θα γνωρίσουμε την εκπληκτική Μυρτώ -μια περιπετειώδη μύγα που ονειρεύεται να σκαρφαλώνει σε ψηλά βουνά.

Αυτό το θετικό βιβλίο με τις υπέροχες εικόνες θα εμπνεύσει μικρούς και μεγάλους να ακολουθήσουν την καρδιά τους και να μη δειλιάζουν μπροστά σε νέες προκλήσεις.

Προσοχή μικροί μου φίλοι ακολουθεί Spoiler

Η αγαπημένη μυγούλα της ιστορίας μας κατάφερε να πετύχει το στόχο της αλλά και να εμπνεύσει όλους όσους την είχαν αμφισβητήσει. Τα μεγάλα σχέδια είναι για να τα πετυχαίνουμε και οι μικροί μας αναγνώστες πρέπει να το βάλουν αυτό καλά στο μεγάλο τους μυαλουδάκι.

Εικονογράφηση


Η Κιμ Χίλιαρντ έχει δημιουργήσει μια εικονογράφηση που δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της. Διαβάζεις το παραμύθι κυριολεκτικά μέσα από τις όμορφες εικόνες της, οι οποίες είναι όλες φτιαγμένες με πολύ πολύ γούστο !

Περιγραφή


Η Μυρτώ µπορεί να είναι µικρή, όµως έχει ΜΕΓΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑ…Γνωρίστε την εκπληκτική Μυρτώ – µια περιπετειώδη µύγα που ονειρεύεται να σκαρφαλώνει σε ψηλά βουνά.
Αυτό το θετικό βιβλίο µε τις υπέροχες εικόνες θα εµπνεύσει µικρούς και µεγάλους αναγνώστες να ακολουθούν την καρδιά τους και να µη δειλιάζουν µπροστά σε νέες προκλήσεις.

 

Πληροφορίες


Συγγραφέας – Κιμ Χίλιαρντ

Εικονογράφος – Κιμ Χίλιαρντ

Εκδόσεις – Ψυχογιός

Ηλικία – 3+

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version