Site icon paixnidaki.com

Παραμύθι με όνομα | Το πρώτο προσωποποιημένο παραμύθι στην Ελλάδα

Παραμύθι με όνομα | Το πρώτο προσωποποιημένο παραμύθι στην Ελλάδα

Το Παραμύθι με Όνομα είναι το πρώτο προσωποποιημένο παραμύθι στην Ελλάδα που σχεδιάζεται ειδικά για το δικό μας παιδί. Στην ιστορία το παιδί χάνει ξαφνικά το όνομά του. Θα μπορέσει άραγε να βρει ξανά αυτό το όμορφο όνομα που του έδωσαν όταν βαφτίστηκε; Ποιός το έχει πάρει; Πώς θα λύσει τα μάγια για να το βρει; H απάντηση δεν θα είναι εύκολη! Ο ποντικοευχούλης, που πραγματοποιεί τις επιθυμίες των παιδιών, θα βοηθήσει. Τα ζώα θα δώσουν κάποια στοιχεία. Θα μπορέσει όμως τελικά να λυθεί το μυστήριο;

Χάρισε μας ένα like ♥


Μια διασκεδαστική ιστορία που αλλάζει ανάλογα με τα γράμματα του όνοματος του παιδιού σας, το φύλο του και τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του.

Εσείς γράφετε το όνομα, επιλέγετε το φύλο και το χρώμα μαλλιών και ματιών που θέλετε να έχει ο ήρωας και η συγγραφέας  μαγικά φτιάχνει ένα παραμύθι με πρωταγωνιστή το παιδί μας!

Αυτό το παραμύθι με κέρδισε από την πρώτη στιγμή που το είδα. Η ιστορία είναι διασκεδαστική , μοναδική και πρωτότυπη ενώ το συμπληρώνει άψογα η εικονογράφηση του. Τα πολύ μικρά παιδιά μαθαίνουν εύκολα το όνομά τους, λέξεις που αρχίζουν από κάθε γράμμα του ονόματός τους αλλά και γίνονται ένα με την ιστορία!

Είναι ένα παραμύθι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μας, αφού διάλεξα το φύλλο, χρώμα ματιών και μαλλιών. Αυτό που κάνει αυτό το παραμύθι να ξεχωρίζει είναι η ευχή των γονιών που βρίσκεται στο τέλος του παραμυθιού. Οι γονείς καλούνται να γράψουν κάτι μοναδικό για τα παιδάκια τους. Αυτό το κομμάτι με συγκίνησε ιδιαίτερα, αφού αυτό που σκεφτόμουν συνέχεια ήταν ότι τα παιδιά μου αυτό το βιβλίο θα το κρατήσουν για πάντα στη βιβλιοθήκη τους και θα διαβάζουν ξανά και ξανά την ευχή της μαμάς και του μπαμπά.

Το Παραμύθι με όνομα το αγάπησα και είμαι σίγουρη ότι θα το αγαπήσετε και εσείς πολύ. Μπορεί να το χαρίσει η μαμά και ο μπαμπάς αλλά και η νονά με το νονό και γενικότερα όποιος αγαπάει πολύ ένα παιδί.

 

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version