Site icon paixnidaki.com

Ζωγραφίστε με τα χεράκια και τα ποδαράκια του παιδιού πασχαλινά σχέδια

Ζωγραφίστε με τα χεράκια και τα ποδαράκια του παιδιού πασχαλινά σχέδια

Βρήκα και σας παρουσιάζω 10 πρωτότυπες ιδέες για να ζωγραφίσετε με τα χεράκια και τα ποδαράκια των παιδιών σας!

Αυτό το Πάσχα προμηθευτείτε χρώματα ζωγραφικής και χαρτόνια και φτιάξτε κάρτες για τους αγαπημένους σας. Αυτά τα αποτυπώματα είναι μια εξαιρετική ιδέα για να τα χαρίσετε σ αυτούς που αγαπάτε!

Χάρισε μας ένα like ♥



1.

Ξεκινάμε μ ένα κίτρινο κοτοπουλάκι. Σχεδιάστε αρχικά το σώμα, για φτερά βάλτε τα χεράκια και για ποδαράκια μισές πατουσίτσες.

2.

Μα δεν είναι υπέροχα αυτά τα κουνελάκια; Βάψτε τα χέρια του παιδιού λευκά και τοποθετήστε τα πάνω σ ένα σκληρό χαρτόνι. Έπειτα ζωγραφίστε τις λεπτομέρειες.

3.

Τα λάτρεψα αυτά τα πατουσο-καροτάκια πραγματικά! Μια τόσο εύκολη αλλά χαριτωμένη πασχαλινή ιδέα!

4.

Ζωγραφίστε με τα χεράκια και τα ποδαράκια και φτιάξτε ότι μπορείτε να φανταστείτε! Στην παρακάτω φωτογραφία είναι ένα λαγουδάκι από πατουσάκι.

5.

Μα δεν θα είχαμε και ένα ανοιξιάτικο μελισσάκι; Ζωγραφίστε κίτρινη την πατούσα του παιδιού και αφήστε το μόνο του να ολοκληρώσει τη δική του μέλισσα.

6.

Ζωγραφίστε με τα χεράκια και τα ποδαράκια και φτιάξτε εκτός από πασχαλινές κάρτες για τους αγαπημένους σας και πίνακες για το σπίτι σας. Η παρακάτω φωτογραφία έχει μια πρωτότυπη πεταλούδα από χεράκια. Ένα γλυκό και ρομαντικό σχέδιο.

7.

Αυτός ο λαγός τα έχει όλα! Είναι μεγάλος, είναι γελαστός και πατούσες για αυτιά αλλά και για πόδια. Ζωγραφίστε με τα χεράκια και τα ποδαράκια και εσείς και διασκεδάστε μαζί με τα παιδιά.

8.

Σ αυτή την πασχαλίτσα το μόνο που λείπει είναι το χαμόγελο. Προσθέστε το και χαρίστε την το Πάσχα σε κάποιον που αγαπάτε πολύ!

9.

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα λουλούδια από αυτή την ανάρτηση με τα πασχαλινά σχέδια. Διαλέξτε χεράκια, ποδαράκια ή και τα 2; Ένα είναι το σίγουρο θα μείνει για πάντα αυτή η κάρτα…στην καρδιά σας!

10.

Λουλούδια ξανά με μισά πατουσάκια αυτή τη φορά. Χρωματίστε με πασχαλινά χρώματα, διασκεδάστε, λερωθείτε και εκτός από κάρτες και πίνακες θα έχετε φτιάξει και μοναδικές πασχαλινές αναμνήσεις!

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version