Site icon paixnidaki.com

Πασχαλινά δώρα για τη νονά και τη δασκάλα από τα παιδιά!

Είμαι της τελευταίας στιγμής, πάντα ήμουν δεν θα σας το κρύψω! Τα σχολεία κλείνουν την Παρασκευή και μόλις σήμερα κατάφερα να φτιάξω τα πασχαλινά δωράκια που θα κάνουμε στις αγαπημένες μας δασκάλες και στις νονές μας. Αν ούτε κ εσείς έχετε φτιάξει – αγοράσει κάτι ακόμα  θα σας πω ότι προλαβαίνετε να φτιάξετε κάτι πολύ όμορφο, χειροποίητο και εντελώς πρωτότυπο!

Θα χρειαστεί να αγοράσετε ένα σετ μαρκαδόρους Edding 4200 ή άλλη μάρκα απλά να είναι για πορσελάνη και αυτό που θα επιλέξουν τα παιδιά για να ζωγραφίσουν.

εμείς επιλέξαμε λευκές τεράστιες κούπες

Τα παιδιά αν και κουρασμένα γιατί μόλις είχαν επιστρέψει από το σχολείο, με το που άκουσαν ότι θα φτιάξουν το πασχαλινό δώρο για τη νονά και τη δασκάλα, ενθουσιάστηκαν!

 

Η διαδικασία είναι απλή, πιο απλή δεν γίνεται. Προσέχουμε η κούπα μας να είναι πεντακάθαρη, ζωγραφίζουμε , αφήνουμε 15 λεπτά να στεγνώσει το σχέδιο και έπειτα  ψήνουμε στον φούρνο στους 160c για 25 λεπτά. Προσοχή ανοίξτε την πόρτα του φούρνου αμέσως μετά τα 25 λεπτά και αφήστε τις κούπες να κρυώσουν!

Θέλω να τις κρατήσω όλες!!!!! Έχω ενθουσιαστεί!!!!!

Την ώρα που τα παιδιά ζωγράφιζαν εγώ έκανα τα διάσημα τσουρέκια της αγαπημένης μου Mamangelic, σας προτείνω να τα δοκιμάσετε, είναι απλά υπέροχα! Ενώ με το που κρύωσαν τσουρέκια και κούπες ξεκίνησε η συναρμολόγηση!

Τα μεγαλύτερα λιλά είναι για τις νονές μας και τα  λίγο μικρότερα με τη λεβάντα απ έξω για τις δασκάλες μας. Έβαλα λίγο χόρτο στη βάση και σιγά σιγά πρόσθεσα όλα τα δωράκια μας!

Το κουβαδάκι της δασκάλας μας έχει ένα τσουρέκι mamangelic, μια χειροποίητη κούπα, διάφορα πασχαλινά στικς για διασκόσμηση και σοκολατάκια.

Το κουβαδάκι της νονάς έχει ένα τσουρέκι mamangelic, 2 χειροποίητες κούπες, διάφορα πασχαλινά στικς για διασκόσμηση, σοκολατάκια και ένα ακόμα προσωπικό δωράκι που θα μπει αργότερα.

Για το αμαπλάζ χρησιμοποίησα ζελατίνη και με μια φαρδιά κορδέλα έκανα έναν μεγάλο φιόγκο!

Είναι ωραίο να κάνεις δώρα, είναι ωραίο να σκορπίζεις χαρά. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι ακριβό, η κίνηση είναι αυτή που μετράει και αξίζει. Και είναι υπέροχο να μαθαίνουμε τα παιδιά μας να προσφέρουν, όχι μόνο να παίρνουν αλλά και να δίνουν!

Θυμηθείτε και τα δωράκια – κέρασμα για το σχολείο

 

 

 

 

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version