Site icon paixnidaki.com

Έχετε παλιά κουμπιά; Φτιάξτε πανέμορφες πασχαλινές κατασκευές

 

Έχετε παλιά κουμπιά; Φτιάξτε πανέμορφες πασχαλινές κατασκευές!

Αυτό το Πάσχα θα κάνουμε δώρα στους αγαπημένους μας φίλους και συγγενείς! Για ένα δώρο δεν χρειάζεται να ξοδέψουμε μια περιουσία. Τα συστατικά που κάνουν ένα δώρο πετυχημένο είναι μπόλικη αγάπη και ατελείωτη φαντασία! Πάμε λοιπόν να φτιάξουμε υπέροχες πασχαλινές κατασκευές.

Χάρισε μας ένα like ♥

1.

Σε μια απλή κορνίζα σχεδιάστε ένα αβγό και κολλήστε πολύχρωμα κουμπάκια. Μπορείτε να βάλετε μόνο κόκκινα αν είστε παραδοσιακοί ή σε παστέλ αποχρώσεις αν είστε ρομαντικοί. Όπως και αν το κάνετε η επιτυχία είναι σίγουρη!

 

2.

Φτιάξτε καρτελάκια για το πασχαλινό τραπέζι ή για τη συσκευασία των δώρων σας. Χρησιμοποιήστε σκληρό χαρτόνι και κολλήστε πάνω κουμπάκια που θα τα μεταμορφώσετε σε λαγουδάκια ή καρότα.



3.

Από τις πασχαλινές κατασκευές δεν θα μπορούσε να λείπει και το στεφάνι! Μια δραστηριότητα που μπορούν τα παιδιά να την κάνουν και μόνα τους. Απλή κατασκευή αλλά τόσο όμορφη.

4.

Τα προβατάκια είναι το σήμα κατατεθέν του Πάσχα. Τι θα λέγατε να τα φτιάχνατε μόνο με κουμπιά. Χρησιμοποιήστε λευκά και μαύρα ή αλλά χρώματα για εναλλακτικά προβατάκια!

5.

Για αυτό το υπέροχα πασχαλινό αβγό θα χρειαστείτε, αβγό από φελιζόλ , κουμπιά και καρφίτσες με πολύχρωμα κεφαλάκια. Βάλτε το κουμπάκι πάνω στο αβγό και τρυπήστε με την καρφιτσούλα σας για να το ασφαλίσετε! Στο τέλος δέστε και έναν φιόγκο για να το κρεμάσετε στο σπίτι σας.

6.

Φτιάξτε μια υπέροχη καρτούλα για να τη χαρίσετε στους αγαπημένους σας. Τα αυτάκια είναι από κουμπιά λευκά και μικρά ροζ.

7.

Από τις πασχαλινές κατασκευές που λάτρεψα!! Σχεδιάστε έναν λαγό πάνω σε σκληρό χαρτόνι, κόψτε και αφήστε τα παιδιά να κολλήσουν απ άκρη σ άκρη με κουμπιά. Μη ξεχάσετε τα μουστάκια!

8.

3d καρότα έχετε δει ποτέ; Χρησιμοποιήστε πορτοκαλί κουμπιά και βάλτε τα το ένα πάνω στο άλλο από το μικρότερο στο μεγαλύτερο. Δέστε τα με κορδέλα ή κολλήστε τα με κόλλα.

9.

Αυτό το κοτοπουλάκι μπορεί να γίνει με κουμπάκια μια υπέροχη κάρτα! Χρησιμοποιήστε κίτρινα κουμπάκια και στα ποδαράκια βάλτε σύρμα πίπας πορτοκαλί.

10.

Ένας υπέροχος κόκορας έτοιμος να γίνει πίνακας ή κάρτα ή να κεντηθεί πάνω σε μπλουζάκι. Όπως και αν επιλέξετε να τον κάνετε θα βγει πανέμορφος!

Via

 

Κράτα το

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version