Site icon paixnidaki.com

Φτιάξτε υπέροχες πασχαλινές κατασκευές με πλαστικά κουτάλια .

Φτιάξτε υπέροχες πασχαλινές κατασκευές με πλαστικά κουτάλια .

Βρήκα και σας παρουσιάζω υπέροχες πασχαλινές κατασκευές με πλαστικά κουτάλια. Μ αυτές τις κατασκευές θα ενθουσιαστείτε σίγουρα!

Χάρισε μας ένα like ♥

 

1.

Για να φτιάξετε ένα κοτοπουλάκι, χρειάζεστε ένα πλαστικό κουτάλι, χαρτί αφής κίτρινο και κόκκινο χαρτόνι. Μα δεν είναι φανταστικό αυτό το κοτοπουλάκι;

 

2.

Για να φτιάξετε πασχαλινά λαγουδάκια από πλαστικά κουτάλια θα χρειαστείτε αρχικά όλη σας τη φαντασία! Χρησιμοποιήστε χαρτόνια, ύφασμα ακόμα και βαμβάκι για ντεμακιγιάζ!

 

3.

Σ αυτή την περίπτωση σπάμε το κουταλάκι και φτιάχνουμε ακόμα και έντομα! Τυλίξτε με χαρτί αφής κόκκινο για πασχαλίτσα ή κίτρινο για μελισσάκι!



4.

Αυτό το μικρό κοτοπουλάκι φοράει σκουφάκι και μπορεί να διακοσμήσει υπέροχα μια πασχαλινή κάρτα! Βάψτε στα χρώματα που σας αρέσουν και κολλήστε φτερά και ποδαράκια.

 

5.

Υπέροχα ανοιξιάτικα λουλουδάκια. Για κάθε λουλούδι χρειάστηκαν 6 πλαστικά κουτάλια και πομ πομ για τη μέση! Στολίζουν και αυτά υπέροχα κάρτες αλλά και πασχαλινά στεφάνια για την πόρτα.




6.

Ένα λευκό κουτάλι μεταμορφώθηκε εντελώς σε μια πανέμορφη κότα. Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι τα φτερά πίσω από το κεφάλι της κότας!

 

7.

Τα λάτρεψα!!! Υπέροχα πασχαλινά γλαστράκια βαμμένα με πασχαλινά χρώματα. Η λεπτομέρεια που μου άρεσε είναι ότι είναι προσωποποιημένα με το όνομα του κάθε παιδιού που θα τα πάρει δώρο.

 

8.

Ένα στεφάνι φτιαγμένο μόνο από πλαστικά κουτάλια. Τα αβγουλάκια είναι κομμένα και τυλιγμένα με χαρτί αφής και η κότα στη μέση έγινε από δίσκους ντεμακιγιάζ. Μπορείτε να βάλετε αντί για βαμβάκι (οι δίσκοι ντεμακιγιάζ) και χαρτόνι.

 

9.

Δείτε αναλυτικά πώς φτιάχνουμε μια κότα με δίσκους ντεμακιγιάζ (βαμβάκι).

 

10.

Το λάτρεψα επίσης! Τόσο εύκολο να φτιαχτεί και τόσο όμορφο. Χρησιμοποιήστε ένα πλαστικό κουτάλι και χαρτόνι που θα το έχετε βάψει και κόψει σαν πασχαλινό αβγό. Στολίστε το μέσα σε γλάστρες και βάζα και δώστε μια χαρούμενη νότα στο σπίτι σας!

 

 

Via

 

Κράτα το

 

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version