Site icon paixnidaki.com

Peppa pig την ζωγραφίσαμε, την πλύναμε και πάλι από την αρχή

peppa pig

Peppa pig την ζωγραφίσαμε, την πλύναμε και πάλι από την αρχή

Ο Στέλιος λατρεύει την Peppa Pig χρόνια τώρα, αυτό το αξιολάτρευτο ροζ γουρουνάκι με το αστείρευτο χιούμορ του έχει κλέψει την καρδιά.

Εδώ και λίγες μέρες όμως ασχολείται πολύ περισσότερο μαζί της γιατί πήρε στα χέρια του τη νέα πάνινη Πέππα Ζωγράφισέ με! από την Giochi Preziosi.

@julie_bouza #peppapig #toy #foryou #fyp ♬ Peppa Party Time – Peppa Pig

Πάνινη Πέππα Ζωγράφισέ με!

Αυτό το μαλακό παιχνίδι Peppa Pig Colour Me Peppa διαθέτει το κλασικό στυλ της Peppa Pig ενώ έχει ύψος 30 εκατοστά.

Ζωγραφίστε και κάντε ό,τι σχέδια θέλετε πάνω στην Πέππα και το φόρεμά της. Όταν τελειώσετε, απλά πλύντε την και ξεκινήστε ξανά!

Περιλαμβάνει

Περιλαμβάνει 2 πλενόμενους μαρκαδόρους, έναν μπλε και έναν κόκκινο. Σε περίπτωση όμως που θέλετε περισσότερα χρώματα να θυμάστε να χρησιμοποιείτε μόνο πλενόμενους μαρκαδόρους. Εμείς χρησιμοποιούμε τους πλενόμενους μαρκαδόρους από Crayola και μας έχουν βολέψει πολύ.

Πλύσιμο στο πλυντήριο

Πλύνετε την Πέππα στο πλυντήριο ξεχωριστά, στους 30 βαθμούς και αφήστε τη να στεγνώσει φυσικά πριν την ξανά ζωγραφίσετε. Η Peppa pig θα γίνει σαν καινούρια!

Παιχνίδι με την Peppa pig

Αυτή η πάνινη κουκλίτσα ενθαρρύνει το δημιουργικό αλλά και το ευφάνταστο παιχνίδι. Μπορείτε να της διακοσμήσετε το φόρεμα, να της βάλετε αξεσουάρ στα μαλλιά και να της κάνετε ό,τι σας έρθει στο μυαλό.

Η πάνινη Πέππα Ζωγράφισέ με! μπορεί να απασχολήσει δημιουργικά τα παιδιά εκτός από το σπίτι, στο αυτοκίνητο, στη βόλτα ακόμα και στην παραλία.

Είναι ένα ιδανικό δώρο για όλα τα παιδιά!

θα τη βρείτε εδώ.

 

Να παίζετε και να περνάτε όμορφα κάθε στιγμή.
Σας φιλώ

Γιούλη

 

 

 

 

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version