Site icon paixnidaki.com

Pizza Boy – Το νέο επιτραπέζιο παιχνίδι που μας έχει ξετρελάνει

Pizza Boy – Το νέο επιτραπέζιο παιχνίδι που μας έχει ξετρελάνει

Ένα νέο επιτραπέζιο έχουμε στα χέρια μας εδώ και λίγες μέρες και μας έχει κυριολεκτικά ξετρελάνει! Πρόκειται για το Pizza  Boy από την Giochi Preziosi Hellas το οποίο εκτός του ότι μας κάνει να ονειρευόμαστε πίτσες νύχτα μέρα, μας έχει κάνει να θέλουμε να το παίζουμε ξανά και ξανά.

Unboxing

Η συσκευασία περιέχει:

4 ταμπλό κατασκευής Β,

3 ταμπλό κατασκευής Α,

4 σκούτερ,

1 ταμπλό παιχνιδιού,

1 ζάρι,

12 κάρτες αλλαγής κατεύθυνσης,

42 κάρτες παραγγελίας,

οδηγίες χρήσης.

Η συναρμολόγηση συνιστάται να γίνεται από ενήλικα αλλά δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο. Θα συναρμολογήσετε απλά τα σπιτάκια και τις πιτσαρίες με σκοπό να φτιάξετε μια μικρή πόλη που τρώνε μόνο πίτσα!

Οδηγίες παιχνιδιού

Το Pizza Boy είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής & τύχης για όλη την οικογένεια.

Κάθε παίκτης έχει σαν αποστολή να παραδώσει τις παραγγελίες του περνώντας από τα στενά της πόλης. Οι αντίπαλοί όμως παραμονεύουν και θα του βάλουν εμπόδια. Με κάθε παράδοση παραγγελίας οι παίκτες κερδίζουν χρήματα για να μεταφέρουν στην τράπεζα και να μεγαλώσουν την επιχείρησή τους! Το ταμπλό είναι μία 3D απεικόνιση της πόλης, που μπορεί να αλλάξει σε κάθε παιχνίδι!

Διάρκεια παιχνιδιού 30′

Προτεινόμενη ηλικία

Για 2 -4 παίχτες από 4 ετών.

 

 

Από τη ματιά των παιδιών

Τα παιδιά μου πήραν πολύ σοβαρά τον ρόλο τους και ήθελαν και οι 2 να κερδίζουν σε κάθε γύρο. Έριχναν το ζάρι και ήλπιζαν να παραδώσουν τις πίτσες πιο γρήγορα ο ένας από τον άλλο με σκοπό φυσικά τη νίκη.

Από τη ματιά της μαμάς

Περάσαμε πολύ χρόνο μαζί παίζοντας και γελώντας και αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού. Όταν τα παιδιά σου αρχίζουν και μεγαλώνουν κάθε τέτοια στιγμή  είναι χρυσός. Φυσικά προσπαθήσαμε να παίξουμε με στρατηγική και να βάλουμε εμπόδια ο ένας στον άλλο, η Θεά τύχη όμως ήταν αυτή που καθόριζε στο τέλος τον νικητή του παιχνιδιού.

Αν σας το προτείνω; Φυσικά και ναι! Εξάλλου ξέρετε τι θέλω τόσα χρόνια, να παίζετε και να περνάτε όμορφα κάθε στιγμή!

Σας φιλώ

Γιούλη

 

 

 

 

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version