Site icon paixnidaki.com

Πιτζαμοήρωες, το παιχνίδι που ένωσε 2 αδέρφια!

Όσοι έχετε 2 και περισσότερα παιδιά το ξέρω ότι θα με καταλάβετε. Όσοι τώρα έχετε παιδιά με πάνω από 5 χρόνια διαφορά θα ταυτιστείτε μαζί μας.

Ο Στέλιος θέλει να παίζει με τον μεγάλο του αδερφό. Ο Γιώργος δεν θέλει να μοιράζεται τα παιχνίδια που έχει με τον μικρό του αδερφό. Ο μικρός όμως γυρίζει γύρω γύρω σαν τη μέλισσα και παρακαλάει για λίγη σημασία, μερικές φορές μάλιστα εκνευρίζεται που δεν του δίνουν όλα όσα θέλει και τότε γίνεται πανικός.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται καθημερινά!

Πριν λίγες μέρες όμως ήρθε ένα δέμα στο σπίτι που μέσα είχε τους αγαπημένους μας Πιτζαμοήρωες. Όταν τους είδαν τα μεγάλα μου παιδιά φώναξαν με χαρά. Ο Στέλιος μας πλησίασε σιγά σιγά, ενώ ήταν έτοιμος με το ένα χέρι να αρπάξει ότι βρει και να φύγει τρέχοντας. Τότε έγινε κάτι μαγικό, ο Γιώργος έδωσε στον Στέλιο ένα κουτί και άρχισε να του εξηγεί ποιος είναι ο ένας και ποιος είναι ο άλλος. Τα μάτια του Στέλιου έλαμψαν από χαρά! Δεν ήξερε για τι να πρωτοχαρεί, για τη σημασία που του έδινε ο αδερφός του, για τα παιχνίδια ή για το ότι επιτέλους ο μεγάλος αδερφός του έδωσε παιχνίδια να παίξει!

Η φωτογραφία μιλάει νομίζω από μόνη  της, γελάνε και τα μουστάκια που δεν έχει.

Και αν χάρηκε πολύ με τα κουτιά σκεφτείτε πόση χαρά πήρε όταν ανοίξαμε τα κουτιά και φτιάξαμε έναν ολόκληρο κόσμο με τους Πιτζαμοήρωες στο κρεβάτι του.

Ο Γιώργος του εξήγησε ότι αφού έχει τον Κάτμποϊ, τον Γκέκο και την Ολέτ να μη φοβάται τίποτα! Οι δυο πρώτοι μάλιστα έχουν και τα οχήματά τους και είναι πανέτοιμοι για νέες περιπέτειες. Αλλά και η Ολέτ μιλάει ελληνικά και φοβίζει όλους τους πονηρούς γιατί είναι και 15 ολόκληρα εκατοστά!

Ο Στέλιος τρελάθηκε από τη χαρά του και δεν ήξερε τι να πρωτοπιάσει! Για αρχή έπιασε τους πονηρούς της ιστορίας μαζί με τον Γιώργο φυσικά και έσκασε στα γέλια που τα κατάφεραν… μαζί!

Όταν ο Γιώργος έφυγε από το δωμάτιο, ο Στέλιος έμεινε να παίζει ακόμα και δεν μπορούσε να κρύψει το χαμόγελό του για ώρα. Αυτό που του είχε συμβεί ήταν μοναδικό! Έπαιξε με τον μεγάλο του αδερφό και κράτησε και τα παιχνίδια! Ευχηθείτε μας καλή αρχή!

Τα παιχνίδια που ανοίξαμε σ’ αυτό το άρθρο είναι τα:

1. PJ Masks Deluxe Φιγούρα με Ομιλία, Ολέτ

Η Φιγούρα της Ολέτ είναι 15 εκ. , μιλάει ελληνικά και έχει ένα ζευγάρι γυαλιά κουκουβάγιας

2. Όχημα Hero Blast

Γκέκο Μομπίλ και φιγούρα Γκέκο

Το αυτοκίνητο έχει λειτουργικές ρόδες ενώ η φιγούρα του Γκέκο κουνάει κεφάλι, χέρια και πόδια

3. PJ Masks Όχημα Super Moon Space Rover

Μαζί με το διαστημικό όχημα , πήραμε και τον Κάτμποϊ (8 εκ.) από τη νέα σειρά Super Moon.

4. Δυο φιγούρες των πονηρών της σειράς (8 εκ.)

5. Δυο φιγούρες του Γκέκο και της Ολέτ (8 εκ.)

 

Σε συνεργασία με την αγαπημένη μας Giochi Preziosi δίνουμε σε 2 τυχερά παιδάκια από μια μηχανή του Κατμποι Super Moon Space Rover

1 νικητής θα κληρωθεί από το Instagram και ένας νικητής θα κληρωθεί από το facebook.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό στο Facebook κλικ εδώ

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό στο Instagram κλικ εδώ

 

 

Καλή επιτυχία σε όλους!

Να παίζετε και να περνάτε όμορφα!

Σας φιλώ

Γιούλη

 

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version