Site icon paixnidaki.com

Η νέα πλατφόρμα του Υπ. Παιδείας για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Το Υπουργείο Παιδείας ανταποκρινόμενο στις εξελίξεις ενεργοποίησε ψηφιακά εργαλεία που επιτρέπουν την εξ αποστάσεως διδασκαλία και επικοινωνία μεταξύ εκπαιδευτικών και μαθητών. Ένα από τα εργαλεία που θα βοηθήσουν τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς αλλά και τους γονείς για την εξ αποστάσεως διδασκαλία, είναι η πλατφόρμα, mathainoumestospiti.gov.gr,

Τι θα δείτε στην πλατφόρμα mathainoumestospiti.gov.gr


Στην πλατφόρμα αυτή παρέχονται χρήσιμες πληροφορίες για τη δομή, το περιεχόμενο, την πρόσβαση και τη λειτουργία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων.

Σίγουρα θα σας λυθούν όλες οι απορίες σχετικά με την ξ αποστάσεως διδασκαλία και επικοινωνία μεταξύ εκπαιδευτικών και μαθητών.

Ποιες κατηγορίες αφορά


Η ιστοσελίδα εμπεριέχει ξεχωριστές ενότητες για κάθε μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

Δημοτικό,

Γυμνάσιο,

Λύκειο,

Δημόσιο ΙΕΚ,

Πανεπιστήμιο.

Σε κάθε μία από αυτές, μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί, μπορούν να ανατρέξουν στο σχετικό περιεχόμενο, ώστε να ενημερωθούν λεπτομερώς για την πρόσβαση και τη λειτουργία της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης. Εκεί, θα βρείτε όλα τα δωρεάν ψηφιακά εργαλεία για της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και θα σας  λυθούν όλες οι απορίες για το πώς μπορείτε να συνδεθείτε στην εξ αποστάσεως διδασκαλία σε όποια εκπαιδευτική βαθμίδα και αν ανήκετε.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα πατώντας εδώ

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version