Site icon paixnidaki.com

6 Μαρτίου – 5 Απριλίου Ο μαγικός κόσμος των Playmobil ζωντανεύει στο ATHENS METRO MALL 

Ένας μήνας γεμάτος παιχνίδι που θα αφήσει εποχή ξεκινά στο ATHENS METRO MALL! Από τις 6 Μαρτίου έως τις 5 Απριλίου, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων μετατρέπεται σε έναν… φανταστικό προορισμό, όπου ο μαγικός κόσμος των Playmobil ζωντανεύει και καλεί μικρούς και μεγάλους να γίνουν μέρος της πιο απίθανης ιστορίας!

Ιππότες, πριγκίπισσες και οι αγαπημένοι ήρωες της Playmobil, σας περιμένουν καθημερινά για να χαρίσουν σε όλη την οικογένεια άφθονο… Playmobil Fun! Σε κάθε όροφο του εμπορικού κέντρου θα συναντήσετε συναρπαστικά εκθέματα και διασκεδαστικές δραστηριότητες που δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για ατελείωτο παιχνίδι! Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε το επιβλητικό Κάστρο των Ιπποτών του Novelmore, να επισκεφθείτε το εντυπωσιακό Kρυστάλλινο παλάτι και να δείτε από κοντά τη δημοφιλή Καντίνα του Del; Εξοπλιστείτε με φαντασία και επισκεφθείτε το ATHENS METRO MALL από τις 6 Μαρτίου έως τις 5 Απριλίου.

Κερδίστε φανταστικά δώρα από την Playmobil και το ATHENS METRO MALL

Το καλύτερο; Δύο τυχεροί θα κερδίσουν μέσω κλήρωσης από ένα υπέροχο παιχνίδι Playmobil! Η συμμετοχή θα γίνεται με την επίδειξη αποδείξεων οποιασδήποτε αξίας, της ίδιας ημέρας, στο InfoDesk και με ανώτατο δικαίωμα συμμετοχής ένα κουπόνι ανά άτομο ανά ημέρα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.athensmetromall.gr.

Οι δραστηριότητες Playmobil Fun θα λειτουργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή 16.00 – 20.00 και Σάββατο/Κυριακή 12.00-19.00, με ελεύθερη είσοδο.

Σχετικά με το ATHENS METRO MALL 10 χρόνια ATHENS METRO MALL, γεμάτα υπέροχες στιγμές διασκέδασης για όλη την οικογένεια, shopping και απολαυστικές γευστικές επιλογές. Το ATHENS METRO MALLμε πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί την απόλυτη εμπειρία καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης. Το ATHENS METRO MALL παρέχει στους επισκέπτες του 95 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.

Athens Metro Mall: Λεωφ. Βουλιαγμένης 276,173 43 Αγ. Δημήτριος, 210 9769444, www.athensmetromall.gr 

 

 

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version