Site icon paixnidaki.com

5 + 1 λόγοι που πρέπει να επισκεφτείς το PLAYMOBIL FunPark

Οι Κυριακές είναι για καφεδάκι☕ και γλυκό?. Για χαρούμενες συζητήσεις και για βόλτα κάτω από έναν λαμπερό? ουρανό.

Τι ωραία που θα ήταν όμως να υπήρχαν περισσότερα καταστήματα φιλικά για οικογένειες.
Και όχι καταστήματα που σε κοιτάνε στραβωμένα επειδή έχεις καρότσι μαζί σου και φοβούνται μην τους κλείσεις τον χώρο ή ότι θα ενοχλήσει το παιδί σου… την ίδια ώρα που κάνουν τα στραβά μάτια σ όσους καπνίζουν ή δεν κόβουν απόδειξη ή χίλια 2 αλλά ή …

Και κάπως έτσι σε κάνουν να νιώθεις ανεπιθύμητος και εσύ και τα παιδιά σου. Δεν πειράζει όμως θα ανακαλύψω (με τη βοήθειά σας) όλα αυτά τα μαγαζιά που δέχονται παιδιά και έχουν καλή συμπεριφορά.

Γράψτε μου αν θέλετε όσα καταστήματα γνωρίζετε που είναι φιλικά για οικογένειες με παιδιά στην Αθήνα. Καφετέριες, εστιατόρια, ότι σας έρθει.

Όλα τα παραπάνω τα έγραψα την προηγούμενη Κυριακή, όπου ήμουν φανερά απογοητευμένη από μια άσχημη συμπεριφορά που είχαμε δεχτεί σε μια καφετέρια – ζαχαροπλαστείο, υποτίθεται φιλικό για παιδιά!

Η ανάρτηση στο Instagram είναι αυτή

Ακολουθήστε μας στο Instagram και πάρτε μέρος καθημερινά σε διαγωνισμούς!

Χάρισε μας ένα like ♥

 

Οι απαντήσεις που έλαβα ήταν πολλές και τα μηνύματα ακόμα περισσότερα!!! Αποφάσισα λοιπόν να σας κάνω ένα αφιέρωμα σ όλα εκείνα τα καταστήματα που ξέρω η ίδια ότι είναι φιλικά για τα παιδιά μας, καθαρά και με ότι χρειάζεται μια οικογένεια με παιδιά. Σιγά σιγά θα επισκεφτώ και όλα τα μαγαζιά που εσείς μου προτείνατε και αυτή η στήλη θα εμπλουτιστεί περισσότερο.

Πάμε όμως να σας μιλήσω για τον αγαπημένο μου παιδότοπο PLAYMOBIL FunPark και γιατί μπαίνει πρώτος πρώτος στη λίστα μου!

Αν θυμάστε σας είχα μιλήσει ξανά για τον αγαπημένο μου παιδότοπο, 2 χρόνια πριν, με τον ίδιο ενθουσιασμό διαβάστε εδώ. Και μπορεί τα χρόνια να περνάνε αλλά ο παιδότοπος αυτός γίνεται ακόμα καλύτερος!

Κάθε φορά που πηγαίνουμε στον παιδότοπο PLAYMOBIL FunPark , περνάμε υπέροχα μικροί και μεγάλοι και αυτοί είναι οι 5 λόγοι που το έχω ξεχωρίσει.

1.

Είναι πεντακάθαρα όλα.

Είναι πραγματικά πεντακάθαρα όλα και όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα μα όλα. Τα παιχνίδια λάμπουν, τα τραπέζια με τις καρέκλες λάμπουν και αυτές. Εκεί που ετοιμάζονται οι καφέδες και τα φαγητά, όλα αστράφτουν και τα μπάνια είναι τα ωραιότερα και τα πιο καθαρά που έχω δει σε τέτοιου είδους καταστήματα.

Φυσικά υπάρχει χώρος και για μανούλες που θηλάζουν με όλα τα απαραίτητα!!

 

2.

Το προσωπικό είναι γελαστό και πάντα διαθέσιμο

Αυτές οι κοπέλες που έχω συναντήσει εκεί μέσα (συγγνώμη αν υπάρχουν και αγόρια, δεν τα έχω δει), είναι πάντα γελαστές, έτοιμες να βοηθήσουν και φτιάχνουν σε κλάσματα δευτερολέπτου όλα μα όλα τα Playmobil! Είναι η ήρεμη δύναμη του παιδότοπου και κάθε φορά που πηγαίνω τις καμαρώνω!

3.

Τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά για ώρες.

Στον παιδότοπο PLAYMOBIL FunPark είναι όλα μαγικά.  Τα παιχνίδια είναι στολισμένα, σαν να σε φωνάζουν να παίξεις μαζί τους. Υπάρχουν πολλές θέσεις μπροστά από κάθε παιχνίδι και τα παιδιά παίζουν αρμονικά. Το παιχνίδι σ αυτόν τον παιδότοπο δεν σταματάει ποτέ και τα παιδιά μπορούν να παίξουν με όλα τα παιχνίδια Playmobil.

Δεν θα δεις εκεί παιδιά ιδρωμένα που πετάνε παιχνίδια δεξιά και αριστερά, θα δεις όμως παιδιά που συνεργάζονται, που παίζουν γελαστά και γίνονται οι πρωταγωνιστές στο δικό τους παραμύθι. Βέβαια σ αυτή την ωραία ατμόσφαιρα βοηθάνε πάρα πολύ οι κοπέλες που σας έγραψα παραπάνω, κορίτσια συγχαρητήρια ξανά (και ξανά!).

4.

Αλλού είναι τα μικρά παιδάκια αλλού τα μεγαλύτερα.

Πόσες φορές έχετε πάει σε παιδότοπο με μικρό παιδί κ κάποιο μεγάλο σας το χτύπησε καταλάθος; Αυτό στον παιδότοπο PLAYMOBIL FunPark δεν θα συμβεί ποτέ γιατί αλλού παίζουν τα μεγάλα παιδιά και αλλού τα μικράκια .

Υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για όλες τις ηλικίες αλλά και για όλα τα γούστα, αφού θα βρείτε παραμυθένια παλάτια και κάστρα, επιβλητικά πειρατικά καράβια, αιγυπτιακές πυραμίδες, θαρραλέους ιππότες, πανέμορφες πριγκίπισσες, την αγαπημένη μου σειρά 1,2,3 και δεκάδες ακόμα αγαπημένα θέματα των παιδιών.

 

5.

Οι γονείς γίνονται και πάλι παιδιά

Στον παιδότοπο PLAYMOBIL FunPark μπορείς να επιλέξεις να πιεις τον καφέ σου με ηρεμία, αφού το παιδί σου θα έχει μαγευτεί και καμία σημασία δεν θα σου δίνει (πίστεψέ με!) ή να παίξετε μαζί!

Κάθε φορά ενθουσιάζομαι όμως με το πόσοι γονείς επιλέγουν να παίξουν μαζί με το παιδάκι τους σ αυτόν τον εκπληκτικό χώρο. Γιατί εκεί βλέπεις μεγάλους να γίνονται και πάλι μικροί και να γίνονται ένα με τα παιδιά τους παίζοντας με αγάπη και μπόλικη φαντασία.

Bonus

Αυτή την περίοδο αν πάτε θα μαγευτείτε ακόμα περισσότερο γιατί ο παιδότοπος PLAYMOBIL FunPark φόρεσε τα γιορτινά του και έχει γίνει ακόμα πιο παραμυθένιος!

 

Και τελικά όλα αυτά είναι όσα μου αρέσουν σ αυτόν τον παιδότοπο και τον έχω στην καρδιά μου σαν το πιο kids friendly κατάστημα!

Σας φιλώ

Γιούλη

 

 

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version