Site icon paixnidaki.com

Πότε κλείνουν τα σχολεία για καλοκαίρι – 2018-2019

Μικροί και μεγάλοι μπορεί να είμαστε σε πασχαλινή διάθεση ακόμα αλλά το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε το πότε θα κλείσουν τα σχολεία όλης της χώρας φέτος το καλοκαίρι. Πρόκειται για τη σχολική χρονιά 2018 – 2019.

Διαβάστε εδώ πότε κλείνουν και πότε ανοίγουν τα σχολεία για Πάσχα

 

Ακολουθήστε μας στο Instagram και πάρτε μέρος καθημερινά σε διαγωνισμούς!

Χάρισε μας ένα like ♥



Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τις ημερομηνίες λήξης των μαθημάτων για τη τρέχουσα σχολική χρονιά 2018-2019.

 

Ειδικότερα, τα μαθήματα στα σχολεία σταματούν ως εξής:

•Την Παρασκευή 14 Ιουνίου τελειώνουν τα μαθήματα στα Δημοτικά.

Την Τετάρτη 29 Μαΐου, για τα ημερήσια και εσπερινά Γυμνάσια, Ειδικά Γυμνάσια, Ειδικά Επαγγελματικά Γυμνάσια και Γυμνάσια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας.

• Την Τετάρτη 22 Μαΐου, για τα ημερήσια και εσπερινά Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια, Ειδικά Λύκεια, Ειδικά Επαγγελματικά Λύκεια και Λύκεια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας.

Για τα Δημοτικά σχολεία ισχύει γενικά ότι όταν η 15η Ιουνίου είναι αργία, τα μαθήματα λήγουν την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα.

Την ημέρα λήξης των μαθημάτων χορηγούνται στους μαθητές των δημοτικών σχολείων Τίτλοι Προόδου και αντίγραφα Τίτλου Σπουδών. Την ίδια ημερομηνία αποστέλλονται από τα νηπιαγωγεία τα Πιστοποιητικά Φοίτησης των μαθητών για την εγγραφή τους στα Δημοτικά και από τα Δημοτικά οι Τίτλοι Σπουδών των μαθητών της ΣΤ’ τάξης για την εγγραφή τους στα Γυμνάσια.

Εμείς μπορεί να μη σας ευχηθούμε από τώρα καλό καλοκαίρι, αλλά δεν μπορούμε να κρύψουμε ότι το σκεφτόμαστε πολύ τον τελευταίο καιρό!

 

Σας φιλώ

Γιούλη

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version