Site icon paixnidaki.com

Που να πάμε για καφέ με τα παιδιά στην Αθήνα; 9 υπέροχες προτάσεις!

Που να πάμε για καφέ με τα παιδιά στην Αθήνα; 9 υπέροχες προτάσεις!

Που να πάμε για καφέ με τα παιδιά στην Αθήνα; Πόσες φορές το έχετε σκεφτεί ή πηγαίνετε ίσως στα ίδια και στα ίδια;  Στο paixnidaki.com σας βρήκαμε 9 υπέροχες ιδέες για καφέ με τα παιδιά στην Αθήνα. Πάμε να τα δούμε ένα ένα!




1. Λίμνη Βουλιαγμένης

Η Λίμνη της Βουλιαγμένης βρίσκεται στην Αττική πηγαίνοντας από Αθήνα προς Σούνιο στο Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Αποτελεί την ιδανική επιλογή για να θαυμάσετε απίστευτη φυσική ομορφιά. Μπορείτε να συνδυάσετε τον καφέ και τη βουτιά σας σε μια μονοήμερη εκδρομή ενώ τα παιδιά θα παίζουν στην παιδική χαρά που βρίσκεται δίπλα στο καφέ.

Διεύθυνση: Λίμνη Βουλιαγμένης, Βουλιαγμένη Αττικής.

Τηλέφωνο: 210 8962237.

2.Balux cafe – Παιδότοπος Μπαλουξάκι



Tο Μπαλουξάκι αποτελεί τον ιδανικό χώρο για την διοργάνωση παιδικών parties και εκδηλώσεων. Ακριβώς δίπλα από το Balux cafe “the house project” ο παιδότοπος Μπαλουξάκι διαθέτει παιχνίδια για παιδιά ηλικίας από 1 έως και 12 ετών.

Ο παιδότοπος εκτείνεται σε μία έκταση 3.000 μέτρων που περιλαμβάνει ποικιλία παιχνιδιών (ξύλινων και πλαστικών για τα μικρότερα παιδιά) και άπλετο χώρο για παιχνίδι που εξασφαλίζει την επιτυχία των παιδικών πάρτυ και την ευχαρίστηση των μικρών μας φίλων.

Διεύθυνση: Λεωφ. Ποσειδώνος 58, Αστέρας Γλυφάδας.

Τηλέφωνο: 210 89 83 577.

3.Funmily στο Μαρούσι

 

Στο Μαρούσι βρίσκει κανείς τον οικογενειακό «πολυχώρο» Funmily, ένα μέρος φτιαγμένο με γνώμονα τη διασκέδαση των παιδιών στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους παιχνιδιού και δραστηριοτήτων, αλλά και τη χαλάρωση των γονιών στο υπέροχο bistro-cafe με τον δροσερό κήπο και τις σπιτικές του γεύσεις.

Διεύθυνση: Πεντέλης 114, Μαρούσι.

Τηλέφωνο: 2108105300.

5. Παιχνιδίσματα στην Πεύκη

 

Μια εξαιρετική νεοκλασική μονοκατοικία με κήπο στην Πεύκη την οποία διαμορφώσαμε με μεράκι και  αγάπη και σύμφωνα με την κοινή  μας πεποίθηση,  ότι η παιδική ηλικία είναι η σημαντικότερη της ανθρώπινης ζωής . Έτσι δημιουργήσαμε ένα χώρο με ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, την ασφάλεια και την καθαριότητα, με  δημιουργικά παιχνίδια και δραστηριότητες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου που σκοπό έχουν όχι μόνο να ψυχαγωγούν αλλά ταυτόχρονα να ενισχύουν τις δεξιότητες των παιδιών και να ερεθίζουν την φαντασία και την κοινωνικότητα τους.

Έχοντας λοιπόν εξασφαλίσει την ποιοτική και δημιουργική απασχόληση των παιδιών,  φροντίσαμε να δημιουργήσουμε και για τους  γονείς έναν αξιοπρεπή, και ζεστό χώρο ανάπαυλας στον οποίο μπορούν να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας, απολαμβάνοντας τον καφέ, το ποτό ή ακόμα και το φαγητό τους, γνωρίζοντας πως  εξειδικευμένο προσωπικό  παρακολουθεί και  καθοδηγεί τα παιδιά.

Διεύθυνση: Λεωφόρος Δημοκρατίας 29, Πεύκη.

Τηλέφωνο: 2106536367.

6. Notos café στη Βούλα



Ένας all day χώρος στη Βούλα, ιδανικό σημείο συνάντησης για όλες τις ηλικίες. Δίπλα στη θάλασσα, μπορείτε να απολαύσετε τον café σας ή ένα γεύμα στο εστιατόριο του Notos. Το ξύλο κυριαρχεί στη διακόσμηση του Notos, ενώ η άνεση και η φιλικότητα αποτελεί το σήμα κατατεθέν του.

Οι εξωτερικοί χώροι αποτελούν μια όαση δροσιάς για τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου, καθώς είναι κυριολεκτικά «πνιγμένοι» στο πράσινο και προσφέρουν μαγευτική θέα στη θάλασσα.

Διεύθυνση: Λεωφ. Κων/νου Καραμανλή 12, Βούλα.

Τηλέφωνο: 210 8993702-3.

7. Playroom στη Γλυφάδα

Παιδότοπος και επιτραπέζια για τα μικρά παιδιά και καφές σ΄ έναν ευχάριστο χώρο για τους μεγάλους. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα γλυκά και το παγωτό του, για το οποίο φημίζεται και  να επιδοθείτε κι εσείς σ’ ένα μαραθώνιο επιτραπέζιων παιχνιδιών. Το καφέ διοργανώνει και παιδικά εργαστήρια.

Διεύθυνση: Δ. Γούναρη 41, Άνω Γλυφάδα.

Τηλέφωνο: 2114054234.

8. Κιμωλία Family Café στο Αιγάλεω

Εδώ, οι μεγάλοι πίνουν τον καφέ τους και οι μικροί ζωγραφίζουν, φτιάχνουν καtaσκευές και γράφουν στον μεγάλο μαυροπίνακα με κιμωλία –όχι το μάθημα της ημέρας- αλλά ό,τι άλλο θέλουν. Τις καθημερινές το καφέ είναι ανοιχτό Τρίτη -Παρασκευή  10.30-14.00 & 18.00-22.00, Σαβ/κο 10.30-22.00 και Δευτέρα  κλειστά.

Διεύθυνση: Κωνσταντινουπόλεως 51, Αιγάλεω.

Τηλέφωνο: 2114073808.

9. Little Monday στην Ηλιούπολη

Ένα σημείο συνάντησης της παρέας, αλλά και των γονέων που θέλουν να απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά τους. Ένας χώρος όπου οι μεγάλοι απολαμβάνουν τον καφέ τους, την ώρα που οι μικροί περνούν ποιοτικό χρόνο στο εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης «Little Monday».

 

Διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου 22, Ηλιούπολη

Τηλέφωνο: 2130407836

*η σειρά των καφέ είναι τυχαία και σύντομα η λίστα αυτή θα ανανεωθεί με περισσότερα καφέ.

 

τα 10 καλύτερα εστιατόρια για οικογένειες στην Αθήνα


Που να πάμε για καφέ με τα παιδιά στην Αθήνα; 9 υπέροχες προτάσεις!

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version