Site icon paixnidaki.com

Το πιο όμορφο δώρο – Που σε πάει το όνομά σου;

Πώς θα σας φαινόταν αν αυτά τα Χριστούγεννα χαρίζατε στα παιδιά σας κάτι μοναδικό όπως αυτά;

Πώς θα σας φαινόταν αν χαρίζατε ένα παραμύθι με το ίδιο το παιδί, το δικό σας παιδί,  πρωταγωνιστή;

Τι είναι το  “Που σε πάει το όνομά σου;”


Το παραμύθι  “Που σε πάει το όνομά σου;” δεν είναι ένα οποιοδήποτε παραμύθι, είναι ένα προσωποποιημένο παραμύθι φτιαγμένο αποκλειστικά για το πρόσωπο που θέλετε να το δώσετε.

Μια πολύ τρυφερή ιστορία με πρωταγωνιστή το παιδί που αλλάζει περιεχόμενο και ιστορία για να ταιριάξει σε κάθε όνομα! Και ανάλογα με την ηλικία του παιδιού – μικρού ταξιδιώτη διαβάζεται διαφορετικά. Διαβάστε εδώ όλους τους τρόπους που μπορείτε να διαβάσετε το παραμύθι εδώ.

Εγώ επέλεξα να το χαρίσω στο μωρό μας μιας και φέτος γιορτάσαμε για πρώτη φορά και επίσημα την πρώτη του γιορτούλα!

Πώς δημιουργείται το παραμύθι;


Το παραμύθι  “Που σε πάει το όνομά σου;” είναι μια ιστορία διαφορετική για κάθε παιδάκι αφού δημιουργείται με βάση το όνομα του παιδιού. Κάθε βιβλίο αποτελείται από 24 έως 64 σελίδες. Ενώ η ιστορία αλλάζει  ανάλογα με τα γράμματα του κάθε μαγικού ονόματος αλλά και το φύλο του παιδιού.

Η  ξεχωριστή και ζωντανή εικονογράφηση κεντρίζει το ενδιαφέρον ακόμα και στα πολύ πολύ μικρά παιδάκια ενώ μαθαίνουν ταυτόχρονα και τα ζωάκια που κρύβονται μέσα στο όνομά τους.

Το παιδί απολαμβάνει μια ιστορία φτιαγμένη μόνο γι’ αυτό και αυτό από μόνο του είναι κάτι μαγικό!

Παραμύθι με αφιέρωση


Τα παιδιά γίνονται οι πρωταγωνιστές στη δική τους ιστορία, στο δικό τους μοναδικό παραμύθι που όμοιο του δεν υπάρχει πουθενά. Ένα παραμύθι που με το που το ανοίγεις έχει μέσα μια αφιέρωση από τη μαμά και τον μπαμπά όπως κάναμε εμείς ή όποιον άλλον θέλει να χαρίσει αυτό το τρυφερό δώρο.

Αν και είναι προαιρετική η αφιέρωση η συμβουλή μου είναι να μην την παραλείψετε. Είναι μαγικό στο παραμύθι που το παιδί είναι πρωταγωνιστής  να υπάρχει μέσα και μια γλυκιά αφιέρωση, μια ευχή για να το συνοδεύει σ΄όλη του τη ζωή!

Για τι ηλικίες είναι κατάλληλο το Magic name;


Είναι κατάλληλο για παιδιά έως 8 χρονών, χωρίς όμως να αποκλείονται τα μεγαλύτερα που θα ήθελαν να δουν το όνομά τους γραμμένο σε μια ξεχωριστή περιπέτεια.

Πού μπορείτε να βρείτε το «Πού σε πάει το όνομά σου;»


Μπορείτε να παραγγείλετε το δικό σας στη σελίδα του Magic name στο Facebook , στο Magic name στο Instagram ή  στο επίσημο site εδώ www.magicname.gr

Πώς μπορείτε να φτιάξετε και εσείς αυτό το υπέροχο παραμύθι;


Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή. Μπορείτε να μπείτε στο www.magicname.gr και να γράψετε στο ειδικό κουτάκι το όνομα του παιδιού, όπως και αν είναι αγόρι ή κορίτσι.

Στη συνέχεια διαλέγετε αν θέλετε σκληρό ή μαλακό εξώφυλλο και στο ειδικό κουτάκι γράφετε προαιρετικά την αφιέρωσή σας.

Πριν κάνετε προσθήκη στο καλάθι έχετε την επιλογή να δείτε ποιους θα συναντήσει στο ταξίδι του το δικό σας παιδί.

Κάθε παραμύθι επειδή είναι μοναδικό θέλει περίπου 10 μέρες για να φτιαχτεί!

Για όσους θα ήθελαν να χαρίσουν στους αγαπημένους τους αυτό το μοναδικό δώρο που ξεχειλίζει αγάπη να δώσετε την παραγγελία σας μέχρι και 15 Δεκεμβρίου γιατί όπως σας είπα, πολλές φορές ήδη, αυτό το παραμύθι φτιάχνεται ειδικά για εσάς!

Εμείς το έχουμε λατρέψει, το διαβάζουμε κάθε βράδυ και κάποιες φορές και τη μέρα και ο Στέλιος μας κάθε φορά που ακούει το όνομά του χειροκροτάει.

Το παραμύθι “Που σε πάει το όνομά σου;” θα μπει σίγουρα στο μπαούλο των αναμνήσεών μας κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά. Όταν με το καλό μεγαλώσει το μωρό μας θα το πάρει μαζί του και θα θυμάται για πάντα ότι το όμορφο όνομά του, που κληρονόμησε από τον αγαπημένο του παππού, έχει τη δική του ιστορία αλλά και μια γλυκιά αφιέρωση από τους γονείς του.

Σ’ ευχαριστούμε Magic name πάρα πολύ για αυτό το ανεκτίμητο δώρο που μας έκανες!

Σας φιλώ

Γιούλη

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version