Site icon paixnidaki.com

Princess Boutique για να ντυνόμαστε ποιοτικά

Η Princess Boutique δεν είναι ένα ακόμα κατάστημα παιδικών ρούχων αλλά όπως λέει και το όνομά της είναι μια Boutique που θα βρεις ότι ψάχνεις για όλη την οικογένεια.

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που εδρεύει στο κέντρο της Καβάλας, εδώ και 1.5 χρόνο. Θα τη βρείτε στην οδό Φιλελλήνων 11 στην Καβάλα , Τηλ: 251 251 2999 αλλά και στο νέο της eshop princess.com.gr

Μια ελληνική επιχείρηση που αξίζει να στηρίξουμε!

Σ αυτό λοιπόν το κατάστημα θα βρείτε ποιοτικά ρούχα έως 16 ετών και πρωτότυπα αξεσουάρ,  φανταστικά ρούχα για να ντυθεί ασορτί μια οικογένεια, πανέμορφα βαπτιστικά πακέτα και πολλά ακόμα.

 

Ανακαλύψτε τα ξεχωριστά βαπτιστικά πακέτα για κορίτσια

αλλά και αγόρια

Όλα τα προϊόντα είναι ελληνικά ή με βραβεία ποιότητας.

Ανακαλύψτε τα μοναδικά ασορτί σετάκια για γονείς και παιδιά.

Μαμά και κόρη…

Μπαμπάς και γιος …

Αλλά και υπέροχα ασορτί μαγιό για όλη την οικογένεια!

Γιατί όταν ζήσεις την μαγική στιγμή να φέρεις στον κόσμο τον μικρό σου πρίγκιπα ή πριγκίπισσα, τότε ένα από τα επόμενα σου βήματα είναι να ψάξεις και να βρεις ότι ομορφότερο, απαλό & πιο ποιοτικό για να κάνεις την ζωή του ακόμα πιο …παραμυθένια.

 

Οι εταιρείες που θα βρείτε στην Princess Boutique είναι οι εξής:

Tuc Tuc
Marasil
Sprint
Mandarino
Blade And Rose
Pierre Cardin
Mr&Son
Bam Bam
Milou And Lou
The Essential One
Zazu
Marcus and marcus
Bobux
Jabadabado
Axel girl
Shaun the sheep
Kietla

 

Η Princess Boutique δραστηροποιείται επίσης και στο Instagram. Στο προφίλ τους θα δείτε καθημερινά όλα τα νέα είδη που φέρνουν στο κατάστημα αλλά και στο eshop. Το κυριότερο όμως είναι ότι θα μπορέσετε να μιλήσετε απευθείας με τη Φωτεινή, η οποία θα σας βοηθήσει και θα σας λύσει κάθε σας απορία.

Βρείτε το προφίλ στο Instagram εδώ

Και τη σελίδα τους στο Facebook εδώ ↓

 

Μπείτε λοιπόν στο princess.com.gr σήμερα κιόλας και ανακαλύψτε όλες τις επώνυμες μάρκες της αγοράς σε φανταστικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση.

Σας φιλώ

Γιούλη

 

 

 

 

 

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version