Site icon paixnidaki.com

Πρόκληση 60 ημερών #καλοκαιρινο_παιχνιδι

#καλοκαιρινο παιχνιδι

Μια πρόκληση 60 ημερών για ένα #καλοκαιρινο παιχνιδι

Ναι καλά διαβάσατε, μια πρόκληση 60 ημερών ξεκινάει με το hastag #καλοκαιρινο_παιχνιδι

Θα ξεκινήσω εγώ πρώτη, σας το δηλώνω και σας το υπογράφω νοητά! Τώρα αν θέλετε να πάρετε μέρος και εσείς, όπου και αν είστε ότι και αν κάνετε με μεγάλη μου χαρά. Ο σκοπός αυτής της πρόκλησης είναι ένας, να παίξουμε μαζί με τα παιδιά μας για τους υπόλοιπους 2 μήνες του καλοκαιριού και να τραβήξουμε μια φωτογραφία για να μείνει για πάντα αναλλοίωτη στο χρόνο.

Τι λέτε θα τα καταφέρουμε να ανεβάζουμε κάθε μέρα από μια (1) φωτογραφία, μ ένα παιχνίδι που παίζουμε, στο Instagram με το #καλοκαιρινο_παιχνιδι ;

 

Η φωτογραφία θα είναι όπως θέλετε, σκέτο το παιχνίδι, χεράκια ή ποδαράκια, ολόκληρα παιδάκια, φατσούλες ή όχι φατσούλες, στο σπίτι ή στην παιδική χαρά, στη θάλασσα ή στο βουνό, στο αυτοκίνητο ή στο ποδήλατο. Σημασία δεν έχει το μέρος ή κάτι άλλο, αλλά μόνο το παιχνίδι!

Πάμε να γεμίσουμε το Instagram με το #καλοκαιρινο_παιχνιδι , αστεία, γέλια και χαρές!

Αν θέλετε να τραβήξετε και βιντεάκια απλά ή με Boomerang ή όποια άλλη εφαρμογή βγει μέχρι 31 Αυγούστου 2016, είστε ελεύθεροι να το κάνετε. Σας υπενθυμίζω ότι δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, σημασία έχει το παιχνίδι και μόνο αυτό!

Αυτή η πρόκληση έχει και ένα άλλο σκοπό, να πάρουμε και να δώσουμε ιδέες παιχνιδιών. Για αυτό αν θέλετε προαιρετικά μπορείτε να γράφετε κάτω από κάθε φωτογραφία τι παιχνίδι παίζετε. Επίσης αν είστε ευχαριστημένοι, αν τα παιδιά χάρηκαν, αν γενικά διασκεδάσατε.

Οι προκλήσεις είνα πολύ συχνές στο εξωτερικό, συνήθως βγάζουν φωτογραφίες όλο το χρόνο.  Στην Ελλάδα αυτή την χρονιά τρέχει το #φωτογραφισετο , ιδέα της αγαπημένης μου φίλης Μάρθας, διαβάστε εδώ.

Πάμε λοιπόν ; Ξεκινάμε μαζί αυτή την πρόκληση; Ραντεβού 1 Ιουλίου 2016 και ώρα….. ότι ώρα ξεκινήσετε να παίζετε!

Και αν καμιά μέρα δεν βάλετε φωτογραφία, δεν χάθηκε ο κόσμος, συνεχίστε κανονικά με την πρώτη ευκαιρία. Αν πάλι θέλετε να βάλετε περισσότερες από μια φωτογραφίες είστε ελεύθεροι να το κάνετε!

Αν θέλετε να πάρετε ιδέες για παιχνίδια ρίξτε μια ματιά στην ανάρτηση 20 δραστηριότητες για παιχνίδι μέσα στο σπίτι!

Ανυπομονώ πολύ να ξεκινήσουμε, ανυπομονώ!!!!!!!

Όσοι θέλετε να ανεβάζετε φωτογραφίες αλλά δεν έχετε Instagram, μπορείτε εναλλακτικά να τις ανεβάζετε στη σελίδα  μου στο Facebook Παιχνιδάκι.

παιχνιδάκι
Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version