Site icon paixnidaki.com

Ρόδα είναι και γυρίζει και την αγαπάνε όλα τα παιδιά!

Φαντάζομαι έχετε ακούσει όλοι την παροιμία ρόδα είναι και γυρίζει! Φυσικά και την έχετε ακούσει, αλλά εγώ σήμερα θα σας μιλήσω κυριολεκτικά για ρόδες που γυρίζουν και λατρεύουν μικροί και μεγάλοι!

Τα παιδιά μου από πολύ μικρά λάτρευαν κάθε είδους ρόδα, στην αρχή όταν ακόμα δεν περπατούσαν καλά καλά, ήθελαν να παίζουν με αυτοκινητάκια, πέρασαν σε ποδηλατάκια και φυσικά λάτρεψαν πολύ γρήγορα τα πατίνια.

Ακολουθήστε μας στο Instagram και πάρτε μέρος καθημερινά σε διαγωνισμούς!

Χάρισε μας ένα like ♥

Τα πατίνια όμως  τα λάτρεψα και εγώ γιατί δεν πιάνουν πολύ χώρο μέσα στο αυτοκίνητό μας, γιατί τα παίρνουμε παντού μαζί μας, γιατί τα παιδιά μου δεν γκρινιάζουν κάθε 3 και λίγο ότι βαριούνται να περπατήσουν και γιατί τελικά στη βόλτα μας περνάμε όλοι μας καλά!

Ο Γιώργος και η Ζωή αυτή την περίοδο έχουν τα MAXI MICRO DELUXE σε μπλε ο Γιώργος και φούξια η Ζωή και δεν τα αλλάζουμε με τίποτα.

Για να πω όμως την αλήθεια αν ήταν να αλλάξουμε με κάτι τα αγαπημένα μας micro αυτό θα ήταν το Micro Sparrow, το ηλεκτρικο παιδικό πατίνι που όποιος το οδηγήσει μια φορά δεν θέλει να οδηγήσει ξανά τίποτα άλλο.

Αυτή την περίοδο λοιπόν αν ψάχνετε να βρείτε το πιο πρωτότυπο δώρο, το δώρο που θα αφήσει εποχή ρίξτε μια ματιά στα Micro scooters και κάτι μου λέει ότι θα γίνουν και τα δικά σας αγαπημένα.

Εμείς που έχουμε ήδη πατίνια σκέφτομαι σοβαρά να τους πάρω τα Inline skates , όπου τα παιδιά μαθαίνουν να “ρολλάρουν” σχεδόν από την πρώτη φορά! Με τον εργονομικό σχεδιασμό τους διασφαλίζουν ότι κάθε βόλτα με τα Micro Inline Skate MJ θα είναι ξεχωριστή!!

Η αλήθεια είναι ότι στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά πατίνια αλλά η micro μ έχει κερδίσει με την βραβευμένη ποιότητά της, την πρωτοτυπία της και φυσικά την τεράστια ποικιλία της!

Ανακαλύψτε τα micro στο eshop της micro-scooters.gr,  αλλά και στο Micro Boutique Athens Χατζηχρήστου 18, Αθήνα!

Επιπλέον θα τα βρείτε στα καταστήματα Ianos, Intersport, Gatsoulis, στα Mothercare – ELC και στα Λητώ

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά και στις προσφορές εδώ!

Ρόδα είναι και γυρίζει λοιπόν και κάθε φορά που γυρίζει παιδικά χαμόγελα χαρίζει!!!!

Σας φιλώ

Γιούλη

 

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version