Site icon paixnidaki.com

Παιχνίδι | Ο Ρονάλντο και ο Μέσσι παίζουν μπάλα μαζί!

Του Γιώργου του αρέσει το ποδόσφαιρο! Θα μου πείτε τώρα και σε ποιο παιδάκι δεν αρέσει το ποδόσφαιρο και θα έχετε δίκιο.

Ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής όμως του Γιώργου είναι ο Ronaldo και το αγαπημένο μας κατάστημα Τουβλάκια φρόντισε να φτιάξει συλλεκτικές φιγούρες με όλους τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές των παιδιών.

Ακολουθήστε μας στο Instagram και πάρτε μέρος καθημερινά σε διαγωνισμούς!

Χάρισε μας ένα like ♥

Το σετ περιλαμβάνει αυτούς τους ποδοσφαιριστές Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar Jr., Edinson Cavani, Luka Modric, Kevin De Bruyne, David Beckham & Ronaldo (Phenomenon) για να τους έχουν τα παιδιά πάντα μαζί τους και να παίζουν με τους φίλους τους. Ο Γιώργος ήδη οργανώνει το επόμενο ματς με τον αγαπημένο του φίλο που ευτυχώς ο δικός του αγαπημένος ποδοσφαιριστής είναι ο Messi και δεν θα μαλώνουν για το ποιος θα κρατήσει ποιον.

Οι φιγούρες έρχονται μέσα σε διάφανη θήκη και είναι έτοιμες για να συναρμολογηθούν από τα παιδιά. Θα σας δείξω ενδεικτικά τον Lionel Messi και τον Cristiano Ronaldo.





Ο Cristiano Ronaldo ήταν έτσι στην αρχή…

και έγινε έτσι, έτοιμος για πολλά γκολ!

Ενώ ο Lionel Messi ήταν έτσι…

και έγινε έτσι, έτοιμος για λιγότερα γκολ σύμφωνα με τον Γιώργο χαχα.

Cristiano Ronaldo φοράει καφέ κόκκινο, ενώ ο Lionel Messi μπλε με άσπρο.

 

Μ αυτό το παιχνίδι ο Γιώργος ασχολήθηκε με πολλούς τρόπους:

  1. Αρχικά τους συναρμολόγησε.
  2. Έπειτα  έβαλε τους ποδοσφαιριστές μέσα σ ένα μεγάλο χαρτόκουτο και με μια μπάλα που περιλαμβάνεται μέσα στη συσκευασία έπαιξε ατελείωτες ώρες ποδόσφαιρο.
  3. Έπαιξε φυσικά με τους φίλους του
  4. Έπαιξε φυσικά και με τον μπαμπά του.
  5. Και απ’ ότι λέει είναι ένα παιχνίδι που θα κρατήσει για πάντα ενθύμιο.

Αχ αυτά τα αγόρια μας, αχ και αυτό το ποδόσφαιρο πόσες συγκινήσεις τους προσφέρει!

Μπορείτε να βρείτε αυτό το απίθανο παιχνίδι εδώ!

Και όσοι αναρωτιέστε για τη Ζωή έπαιξε και εκείνη λίγο μαζί του…καλά ελάχιστα… αλλά ευτυχώς τα Τουβλάκια φρόντισαν και για τις μικρές κυρίες και έφτιαξαν ένα παιδικό ρολόι χειρός με την Έλσα και την Άννα, έτσι ώστε τα κορίτσια να φοράνε στο χέρι τους την αγαπημένη τους ηρωίδα και να μαθαίνουν ταυτόχρονα την ώρα ευχάριστα!

 

Μπορείτε να βρείτε το πρωτότυπο αυτό ρολόι εδώ!

 

Για το κατάστημα τουβλάκια θα σας μιλήσω ξανά, έχει πολύ μεγάλη ποικιλία σε πρωτότυπα παιχνίδια για αγόρια αλλά και κορίτσια που πραγματικά θα ενθουσιαστείτε και εσείς!

 

Σας φιλώ

Γιούλη

 

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version