Site icon paixnidaki.com

Ανακαλύψαμε 2 πρωτότυπα σημειωματάρια για παιδιά

σημειωματάρια για παιδιά

Ανακαλύψαμε 2 πρωτότυπα σημειωματάρια για παιδιά από τις εκδόσεις Μεταίχμιο!

Αυτά τα παιδικά βιβλία με το που τα πιάσαμε στα χέρια μας πρόλαβα μόνο να τα φωτογραφίσω. Αμέσως μετά τα πήραν τα παιδιά και άρχισαν να γεμίζουν τις σελίδες με τελείες και λέξεις.

Το πρώτο πρωτότυπο σημειωματάριο είναι το

Ξεκίνα με μια τελεία


Περιγραφή βιβλίου

Αν μπορείς να κάνεις μια τελεία, τότε είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις ένα δημιουργικό ταξίδι. Αντλώντας έμπνευση από το μπεστ σέλερ βιβλίο του Η τελεία, ο Πίτερ Ρέινολντς ξεκινάει ζητώντας από τον αναγνώστη να κάνει μόνο μια τελεία και να υπογράψει κάτω από αυτήν. Στις επόμενες σελίδες, τον ενθαρρύνει να δοκιμάσει παραλλαγές αυτής της τελείας: μεγάλες τελείες, μικρές τελείες, χρωματιστές τελείες, τελείες τοποθετημένες τακτικά ή σκόρπιες εδώ κι εκεί. Έπειτα περνάει σε άλλες δραστηριότητες, προσπαθώντας να κάνει τον αναγνώστη να ξεπεράσει την ανάγκη για τελειότητα, να χαλαρώσει και να αφήσει να βγει η δημιουργικότητά του. Είτε κάνεις τα πρώτα σου δειλά βήματα είτε είσαι πεπειραμένος καλλιτέχνης που χρειάζεται λίγη έμπνευση, αυτό το ημερολόγιο είναι για σένα!

 

Πληροφορίες


Συγγραφέας :  Πίτερ Ρέινολντς

Εκδόσεις Μεταίχμιο

Προτείνεται για παιδιά προσχολικής ηλικίας

Θα βρείτε το βιβλίο εδώ

Το δεύτερο πρωτότυπο σημειωματάριο είναι το

Ξεκίνα με μια λέξη


Περιγραφή βιβλίου

Από τον μπεστσελερίστα συγγραφέα των βιβλίων Η τελεία και Πες κάτι! Πίτερ Ρέινολντς, το βιβλίο αυτό σε παρασέρνει σε ένα δημιουργικό ταξίδι αναζήτησης των λέξεων που εκφράζουν πιο σωστά όσα έχεις στον νου και στην καρδιά σου. Είτε είσαι ένας εκκολαπτόμενος συγγραφέας είτε ένας πεπειραμένος τεχνίτης του λόγου, το βιβλίο αυτό θα σε ωθήσει να συλλέξεις λέξεις, να τις συνδυάσεις με απρόσμενους τρόπους και να διαπιστώσεις και μόνος σου πώς γεννιούνται καινούριες ιδέες, ποιήματα, χαρακτήρες και ιστορίες.

Πληροφορίες


Συγγραφέας :  Πίτερ Ρέινολντς

Εκδόσεις Μεταίχμιο

Προτείνεται για παιδιά προσχολικής ηλικίας\

Θα βρείτε το βιβλίο εδώ

 

Να περνάτε όμορφα

Γιούλη

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version