Site icon paixnidaki.com

Snow party! Ένα πάρτι με θέμα το χιόνι στην καρδιά του χειμώνα

Snow party!

Ένα πάρτι με θέμα το χιόνι στην καρδιά του χειμώνα

Πριν λίγες μέρες γιορτάσαμε τα γενέθλια του Γιώργου και της Ζωής. Τα μικρά μου παιδάκια μεγαλώνουν και μεγαλώνουν και μου φαίνεται σαν χθες που τα κράτησα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου. Όμως έχουν περάσει 6 ολόκληρα χρόνια, πότε πέρασαν; Πότε μεγάλωσαν; Αχ! Απίστευτο μου φαίνεται!

Υπόσχομαι να σας γράψω σύντομα μια ανάρτηση μ όλα αυτά που κάνουν τα δικά μου δίδυμα και τα αγαπάω όλο και πιο πολύ ή με βγάζουν νοκ αουτ..

Αν όμως έχετε ήδη δίδυμα ή περιμένετε διαβάστε αυτό για να πάρετε μια πρώτη γεύση!

Το πρώτο πράγμα που σκεφτήκαμε μαζί με τα παιδιά ήταν φυσικά το θέμα του πάρτι μας. Πάντα ψάχνουμε να βρούμε ένα θέμα που να είναι για αγόρι αλλά και για κορίτσι. Δύσκολο, πολύ δύσκολο! Αλλά φέτος κάτι ο καιρός, κάτι ο χειμώνας, μας ήρθε η ιδέα! Ένα snow party !!! Ένα πάρτι με θέμα το χιόνι στην καρδιά του χειμώνα.

Η πρώτη που ενημέρωσα για το πάρτι μας ήταν και φέτος η αγαπημένη μας Μαριάννα από το My sweet day ! Οι τούρτες αλλά και όλα τα γλυκά που φτιάχνει είναι μοναδικά τόσο σε εμφάνιση όσο και σε γεύση.

Όταν της είπα ότι το θέμα μας είναι το χιόνι, snow party, ενθουσιάστηκε και τελικά μας έφτιαξε 2 υπέροχα χιονανθρωπάκια. Ένα με ροζ και ένα με γαλάζιο σκουφάκι και κασκολάκι! Κάτω από τη ζαχαρόπαστα κρυβόταν ένα ζουμερό κέικ με υπέροχη γέμιση σοκολάτα – φράουλα. Όνειρο!!!!

 

Μόλις έκλεισα τούρτα, έστειλα μήνυμα αμέσως στις γλυκιές Ανθομελένιες Κατερίνα και Κάλη από το Ανθομέλι και το We love Pinatas για να κλείσω και την πινιάτα μας!

Τους είπα το θέμα μου έστειλαν σε χρόνο ρεκόρ κάποιες φωτογραφίες και η απόφαση πάρθηκε σε λίγα μόλις λεπτά! Η πινιάτα ετοιμάστηκε γρήγορα και λίγο πριν το πάρτι μας την είχα στα χέρια μου!

Η πινιάτα στόλισε υπέροχα το τραπέζι του μπουφέ μας. Ενώ όταν ήρθε η ώρα για να παίξουμε μαζί της η αλήθεια είναι ότι δεν μας πήγαινε η καρδιά να τη χαλάσουμε τόσο ωραία που ήταν. Τα παιδιά όμως το καταχάρηκαν, ενθουσιάστηκαν χτύπαγαν και ξαναχτύπαγαν για να τη σπάσουν! Στο τέλος επιστρατεύσαμε έναν μπαμπά να μας τη σπάσει και όταν αυτό έγινε, έπεσαν από μέσα καραμέλες, σοκολάτες, γλυφιτζούρια, αυτοκόλλητα και όλα αυτά που δεν κάνει να τρώμε κάθε μέρα αλλά γενέθλια έχουμε βρε παιδάκι μου!!!!!! Ας το ρίξουμε έξω μια φορά!!!!!

Και ενώ είχα διαλέξει ήδη τούρτα και πινιάτα δεν είχα αποφασίσει ακόμα που θα κάνουμε το πάρτι! Το σπίτι μας το είχα αποκλείσει, θα σας γράψω τη γνώμη μου για αυτό σύντομα!  Μάλλον είχα αποφασίσει αλλά δεν είχα τον καιρό σύμμαχο! Στα πιο τρελά μου όνειρα ήθελα το πάρτι μας να γίνει σε μια εκπληκτική παιδική χαρά κοντά στο σπίτι μας. Φανταζόμουν παιδάκια με σκουφάκια και γαντάκια να παίζουν ανέμελα την ώρα που οι γονείς θα έπιναν το υπέροχο ζεστό κρασάκι τους, που μου έμαθε να φτιάχνω η φίλη μου η Κλειώ από το Νεράιδες και Δράκοι! Είχα σκεφτεί γιρλάντες από δέντρο σε δέντρο και πολύχρωμες λευκές κορδέλες στις κούνιες! Θα φτιάχναμε ψεύτικο χιόνι, σαν αυτό που σας είχα δείξει εδώ, και θα παίζαμε αληθινό χιονοπόλεμο χωρίς να μας νοιάζει αν θα λερώσουμε ή αν θα λερωθούμε.

Και κάπου εδώ το όνειρο τέλειωσε, ο καιρός μας τα χάλασε και έπρεπε να βρω κάτι άλλο!

Ο παιδότοπος Fairytale είχε όλα όσα ήθελα και έψαχνα! Και τι έψαχνα θα με ρωτήσετε τώρα… Έναν παιδότοπο όπου τα παιδιά δεν θα χοροπηδάνε σε φουσκωτά αλλά θα παίζουν με υπέροχα μοναδικά παιχνίδια διαλεγμένα με αγάπη! Και εμείς οι γονείς θα καθόμαστε δίπλα τους, θα τα βλέπουμε αλλά θα πίνουμε και τον καφέ μας αναπαυτικά, χωρίς άγχος!

Ο υπέροχος χώρος που βλέπετε πάνω ήταν αυτός που φιλοξένησε το πάρτι μας! Βάλαμε τα τραπέζια λίγο πιο κοντά για να χωρέσουν οι φίλοι μας και ένα τραπέζι μπουφέ στήθηκε εκεί που βλέπετε στη φωτογραφία το γαλάζιο και το κίτρινο σκαμπό!

Όταν λεω μπουφέ μη φανταστείτε ότι έκανα κάτι φοβερό, για την ακρίβεια δεν μαγείρεψα τίποτα απολύτως. Όλα τα φαγητά ήταν από τον παιδότοπο και μεταξύ μας ήταν και πεντανόστιμα! Εγώ ήθελα απλώς να κάνω μερικές τσαχπινιές για να αισθανθώ η momblogger λίγο mom και λίγο blogger.

Ευτυχώς Παναγία μου, ευτυχώς που έχω μια κουμπάρα μάλαμα! Την έφερα από το προηγούμενο βράδυ στο σπίτι μου για να με βοηθήσει με το snow party μας! Και εκείνη όχι μόνο ήρθε αλλά με βοήθησε τόσο πολύ που θα της το χρωστάω μέχρι την επόμενη δεκαετία!

Η Σοφία λοιπόν έφερε μεταξύ άλλων κορμούς ξύλων, λινάτσα και λευκή γάζα που ρίξαμε πάνω στο τραπέζι και το μεταμορφώσαμε αμέσως σε σούπερ τραπέζι!

Η γιρλάντα που βλέπετε που γράφει snow party,  ήταν αυτό που μας πήρε τη περισσότερη ώρα για να φτιαχτεί αλλά μοναδικά ωραίο. Τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της και αισθάνομαι πολύ περήφανη για την πρωτοτυπία της! Και αυτό το έφτιαξα με τη Σοφία και θα ακολουθήσει σύντομα (ελπίζω) diy video για να δείτε πώς μπορείτε και εσείς να κάνετε κάτι αντίστοιχο!

Πάνω στους κορμούς των δέντρων ήταν τα δωράκια των παιδιών. Αν και στην αρχή σκέφτηκα να κάνω ακριβώς τα ίδια που είχα δώσει στους συμμαθητές τους, δες εδώ, τελευταία στιγμή άλλαξα γνώμη και έκανα χιονόμπαλες (σχεδόν).

Σ’ ένα απλό βαζάκι μπαχαρικών έβαλα μέσα λίγο ψεύτικο χιόνι και κόλλησα στο καπάκι από τη μέσα μεριά μια κορδέλα μ ένα ξύλινο χιονανθρωπάκι. Έκλεισα το καπάκι, έφτιαξα έναν λευκό φιόγκο, κόλλησα και μια ξύλινη χιονονιφάδα και έτοιμη η χιονομπαλίτσα μας! ααα κρέμασα και ασημένια καμπανάκια με την κόκκινη λευκή αγαπημένη μου κορδελίτσα.

Νερό δεν έβαλα, πρόσπάθησα δηλαδή να βάλω αλλά το καπάκι δεν έκλεινε καλά, έπρεπε να κάνω 1002 πατέντες και η ώρα είχε πάει  3 τα ξημερώματα. Ναι το έκανα την εντελώς τελευταία στιγμή, ναι μαζί ήταν και η Σοφία (που της χρωστάω χάρες μέχρι και την επόμενη δεκαετία;). Και για αυτό το λόγο δεν έχω φωτογραφίες βήμα βήμα, ούτε υλικά για να σας το δείξω κάποια στιγμή μελλοντικά, αλλά σας έχω εμπιστοσύνη καλά δεν κάνω;

Ο λόγος που άργησα να φτιάξω τα δωράκια των παιδιών ήταν ένας και αυτός ήταν τα χιονανθρωπάκια ποπκορν!

Για να τα φτιάξω χρειάστηκα διάφανα ποτηράκια, τσόχα,κόλλα, κουμπάκια μάυρα και ποπκορν!

Είναι τόσο εύκολα θα μου πείτε τώρα γιατί άργησες να τα φτιάξεις; Γιατί έφτιαξα 30! Καλά και γιατί το βράδυ που η Σοφία είχε τη φαεινή ιδέα να τα φτιάξουμε δεν είχαμε ούτε καν τα υλικά και έπρεπε να βγω έξω να τα αγοράσω …. στις 12 το βράδυ…… ναι τις προηγούμενες μέρες καθόμουν άνετη στον καναπέ μου! Είναι αλήθεια!

Και αφού κάναμε τις τσαχπινιές μας, είπαμε δεν φτιάχνουμε και ένα γλυκάκι για την τιμή των όπλων! Να αισθανθούμε για λίγο μαγείρισσες με Μ κεφαλαίο. Ήταν πάρα πολύ νόστιμο και εύκολο, τη συνταγή θα την ανεβάσω σύντομα πολύ σύντομα στο blog. Μέχρι τότε υπομονή!!!

Οι χιονονιφάδες και το μεγάλο 6 που βλέπετε, είναι από φελιζόλ! Τα αγόρασα από το Max stores που για άλλο λόγο μπήκα μέσα άλλα έμεινα άφωνη από τα πολλά υλικά για χειροτεχνίες και κατασκευές που έχει! Σύντομα θα ξαναπάω μόνη μου και θα σας γράψω περισσότερες λεπτομέρειες!!

Μ αυτά και μ αυτά φτάσαμε στη μοναδική στιγμή του πάρτι μας που τα παιδιά σβήνουν τα κεράκια τους, η μαμά κλαίει κανονικά, ο μπαμπάς έχει ένα σκουπιδάκι στα μάτια του, η γιαγιά κοιτάει με λατρεία και ο παππούς φουσκώνει από περηφάνεια!

Και όλα αυτά για αυτά τα 2 μουτράκια που ήρθαν στις ζωές μας και μας έδειξαν τι σημαίνει Αγάπη, Λατρεία και Έρωτας μαζί!

Και συνεχίζω ακάθεκτη μέχρι να φτάσω τις 2000 λέξεις (εεεε μη φεύγεις χιούμορ κάνω)!

Η Ζωή φόρεσε το φόρεμα των ονείρων της! Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Το αγοράσαμε από τη mini raxevsky . Ήταν το πρώτο μαγαζί που μπήκαμε και το τελευταίο! Η στέκα ήταν δια χειρός της μαμάς, έτσι για να θυμηθούμε τα παλιά.

Ο Γιώργος ντύθηκε από πάνω μέχρι κάτω με H&M, και έλαμπε το αγόρι μου από ευτυχία, όχι για τα ρούχα, αυτά νοιάζουν μόνο τη μαμά και τη Ζωή! Έλαμπε γιατί οι αγαπημένοι του φίλοι του ήταν εκεί, δίπλα του και δίπλα μας σε μια τόσο όμορφη στιγμή!

Πολλές από τις φωτογραφίες είναι από το Fotorway που ήταν δίπλα μας διακριτικά και αποθανάτιζε τις ωραιότερες στιγμές μας!

#paixnidaki #kids #twins #twinslife #mommyslife #blogger #momblogger #greekblogger #mombloggergr #partytime #party #snow #snow party #mylove #mylife #george #zoe #family

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης ?paixnidaki?? (@julie_bouza) στις

………………………………………………..

Αυτό ήταν το πάρτι μας, ένα Snow party!

Ένα πάρτι με θέμα το χιόνι στην καρδιά του χειμώνα!

Σας ευχαριστώ όλους όσους μας αγαπάτε και είστε πολλοί!

Σας ευχαριστώ θερμά που κάνατε με την παρουσία σας το πάρτι μας ακόμα πιο υπέροχο!

Και ευχαριστώ και εσάς που ακόμα και αν δεν τα καταφέρατε να έρθετε, το θέλατε πολύ!

Σας φιλώ

Κάντε σήμερα subscribe εδώ, για να είστε οι πρώτοι κάθε Παρασκευή που θα βλέπετε το νέο video!

Διαβάστε επίσης! (κλικ στις εικόνες)


 

Μη ξεχάσετε και να κάνετε εγγραφή στο newsletter μας για να παίρνετε και εσείς δωρεάν εκτυπώσιμα κάθε 10 μέρες.

Αυτό το newsletter κρύβει εκπλήξεις!

* indicates required


*επειδή δε γίνεται αυτόματα η αποστολή του email, θα σας το στέλνω εγώ.

Αν δεν το πάρετε μέσα σε 2 μέρες στείλτε μου ένα email στο topaixnidaki@gmail.com !

«Κοινοποίησε αν σου άρεσε αλλά απαγορεύεται αυστηρά η αντιγραφή ή αναδημοσίευση μέρος ή όλου του κειμένου και των φωτογραφιών, χωρίς την συναίνεσή μου»

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version