Site icon paixnidaki.com

Σχολικές ετικέτες με θέμα ουράνιο τόξο και διάστημα – Δωρεάν εκτυπώσιμο

Σχολικές ετικέτες με θέμα ουράνιο τόξο και διάστημα – Δωρεάν εκτυπώσιμο

Μου αρέσουν πολύ τα δωρεάν εκτυπώσιμα, όσοι με ακολουθείτε καιρό έχετε ήδη εκτυπώσει δωρεάν πολλά από αυτά που ανεβάζω κατά καιρούς.

Αυτή τη φορά θα ασχοληθώ με τις σχολικές ετικέτες οι οποίες εκτός του ότι είναι πάρα πολύ χρήσιμες για να μην χάνουν τα παιδιά τα βιβλία και τα τετράδια, δίνουν και μια χαρούμενη νότα στα προσωπικά αντικείμενα των παιδιών μας.

Τα θέματα που επέλεξα για τις σχολικές ετικέτες δεν τα επέλεξα εγώ αλλά τα παιδιά μου! Η κόρη μου ήθελε ουράνιο τόξο και ο γιος μου επηρεασμένος ίσως από το space party που κάναμε πριν λίγο καιρό διάλεξε το διάστημα!

Σχολικές ετικέτες με θέμα το ουράνιο τόξο

Το ουράνιο τόξο μας αρέσει πολύ, ειδικά αυτά τα νέα σχέδια που κυκλοφορούν καιρό τώρα τα έχω λατρέψει. Έφτιαξα λοιπόν τις σχολικές ετικέτες με 12 διαφορετικά ουράνια τόξα σε παστελ αποχρώσεις.

Εκτυπώστε δωρεάν τις σχολικές ετικέτες με θέμα το ουράνιο τόξο εδώ.

Σχολικές ετικέτες με θέμα το διάστημα

Ποιο παιδί δεν αγαπάει το διάστημα; Νομίζω ότι όλα τρελαίνονται για οτιδήποτε έχει να κάνει με το διάστημα! Ετοίμασα λοιπόν 12 σχολικές ετικέτες με θέμα το διάστημα.

Θα βρείτε αστροναύτες, πλανήτες αλλά και UFO εκτυπώστε και πετάξτε στα σύννεφα μαζί μας!

Εκτυπώστε δωρεάν τις σχολικές ετικέτες με θέμα το διάστημα εδώ.

Οδηγίες χρήσης

Εκτυπώστε τις σχολικές ετικέτες και αφού γράψετε τα στοιχεία του παιδιού, μάθημα, τάξη και όνομα, κολλήστε με απλή κόλλα πάνω στα βιβλία και έπειτα πλαστικοποιήστε κανονικά!

Να τσεκάρετε συχνά τα δωρεάν εκτυπώσιμα μας εδώ, θα ανεβαίνουν συχνά από εδώ και στο εξής! Αν θέλετε να τα βλέπετε όλα πρώτοι μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στο instagram όπου εκεί ανεβαίνουν όλα πρώτα πρώτα!

Να είστε καλά

Σας φιλώ

Γιούλη

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version