Site icon paixnidaki.com

Σχολική τσάντα – Πως θα αγοράσετε αυτή που σας ταιριάζει στην καλύτερη τιμή

Σχολική τσάντα – Πως θα αγοράσετε αυτή που σας ταιριάζει στην καλύτερη τιμή

Σε λίγες μέρες τα σχολεία θα ανοίξουν τις πόρτες τους και ήδη μικροί μεγάλοι ετοιμάζονται πυρετωδώς! Πρωταγωνιστικό όμως ρόλο έχει η σχολική τσάντα!

Τι θέλουν τα παιδιά από μια σχολική τσάντα;

Τα παιδιά θέλουν συνήθως η τσάντα να έχει τον αγαπημένο τους παιδικό ήρωα, το αγαπημένο τους χρώμα και τίποτα άλλο!

Τι θέλουν οι γονείς από μια σχολική τσάντα;

Ήξερες ότι το βάρος της τσάντας δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το 1/10 του σωματικού βάρους του παιδιού; Δηλαδή αν ένας μαθητής ζυγίζει 30 κιλά, η τσάντα με τα βιβλία δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 3 κιλά.

Πώς θα αγοράσουμε λοιπόν αυτή ακριβώς την σχολική τσάντα;

Μια τέτοια τσάντα θέλει μεγάλη έρευνα αγοράς μαζί με το παιδί, γιατί ας μην ξεχνάμε δική του είναι, αυτό θα την κρατάει και πρέπει πρώτα σ αυτό να αρέσει!

Η καλύτερη συμβουλή που έχω να σας δώσω είναι να μπείτε αρχικά στο Bestprice.gr

Στη συνέχεια μπείτε στην κατηγορία σχολικές τσάντες όπου θα βρείτε πάνω από 13.758 (wow) και αυτό το εκπληκτικό νούμερο ολοένα και αυξάνεται!

Και τώρα θα ήθελα από εσάς να κοιτάξετε αριστερά και να βάλετε τις δικές σας επιλογές.

Κάντε κλικ στον αγαπημένο σας κατασκευαστή, την ηλικία του παιδιού σας, τι τύπου τσάντα θέλετε, το φύλο του παιδιού, το αγαπημένο του χρώμα αλλά και ήρωα και τέλος μην ξεχάσετε να βάλετε στα χαρακτηριστικά τικ στην ανατομική τσάντα!

Τόσο απλά και τόσο εύκολα θα έχετε την τσάντα των ονείρων σας, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθείτε καν από το σπίτι σας!

Τι είναι το BestPrice.gr

Το BestPrice.gr είναι μηχανή αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών σε πάνω από 2.900 ηλεκτρονικά καταστήματα.

Γιατί στο Bestprice;

Γιατί μπορεί να να βοηθήσει τους χρήστες στην έρευνα αγοράς τους, δηλαδή να βρουν ποια ηλεκτρονικά καταστήματα διαθέτουν τα προϊόντα που θέλουν, να συγκρίνουν τιμές, να διαβάσουν αξιολογήσεις άλλων χρηστών για προϊόντα και καταστήματα, να λάβουν εξατομικευμένες ειδοποιήσεις για προσφορές για προϊόντα που τους ενδιαφέρουν και πολλές ακόμη λειτουργίες για να κάνουν έξυπνες αγορές εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα.

Extra συμβουλή

Στην παρακάτω εικόνα μπορείς να δεις ένα από τα αγαπημένα μου εργαλεία στο BestPrice, δίπλα ακριβώς στο μεγάλο κόκκινο βελάκι θα δεις το μαγικό κουτάκι που γράφει “Ειδοποίηση για προσφορές σε σχολικές τσάντες”. πάτησε το και ευχαρίστησε με μετά!

 

Εδώ θα δείτε τις δικές μου 20 αγαπημένες σχολικές τσάντες…εντάξει το ομολογώ τα παιδιά μου τις διάλεξαν, αφού πρώτα όμως είχα βάλει τα σωστά τικ στην αναζήτηση!

Και να μην ξεχάσω το σημαντικότερο, στο Bestprice.gr εκτός από σχολική τσάντα μπορείς να βρεις και όλα τα υπόλοιπα σχολικά είδη στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Καλή σχολική χρόνια!

 

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version