Site icon paixnidaki.com

Sylvanian Families – Διαγωνισμός & MEGA unboxing στα πιο γλυκά παιχνίδια

Sylvanian Families – Διαγωνισμός & MEGA unboxing στα πιο γλυκά παιχνίδια

Τα Sylvanian Families τα αγαπάνε πολύ τα παιδιά μου και εγώ μαζί. Είναι πραγματικά τα πιο γλυκά παιχνίδια που έχουμε κρατήσει ποτέ στα χέρια μας. Παιχνίδια που σε κερδίζουν πριν ανοίξεις καν το κουτί, παιχνίδια που μόλις τα πιάσεις στα χέρια σου εντυπωσιάζεσαι με την μοναδική τους ποιότητα κατασκευής και τις απίστευτες λεπτομέρειες.

Πάμε όμως να τα δούμε αναλυτικά

Τι είναι τα Sylvanian Families;

Tα Sylvanian Families είναι μια μοναδική στο είδος της και αξιολάτρευτη σειρά παιχνιδιών με ξεχωριστούς χαρακτήρες ζώων που ζουν, εργάζονται και παίζουν στην ειδυλλιακή γη της Sylvania.

Ο κόσμος των Sylvanian Families αποτελείται από μοναδικά σπίτια, όμορφα μαγαζιά, διαφορετικές οικογένειες ζώων και άπειρα αξεσουάρ για να τα συνδυάσεις παίζοντας.

Εμείς στη συλλογή μας είχαμε το Δεντρόσπιτο, το διώροφο σπίτι με αληθινά φώτα, το κατάστημα μόδας και το εξοχικό σπιτάκι με τον εξοπλισμό του. Σας είχα μιλήσει γι΄αυτά εδώ.

Μπορείτε να δείτε το MEGA Uunboxing και στο YouTube

Νέες προσθήκες στη συλλογή μας

Εδώ και λίγες μέρες πήραμε το Διώροφο σπιτάκι με κόκκινα κεραμίδια και το εξοχικό σπιτάκι με κόκκινα κεραμίδια. Μαζί τους όμως πήραμε και αρκετές οικογένειες για να γεμίσουμε τα σπιτάκια μας με τους πιο γλυκούς κατοίκους. Ελεφαντάκια, σκαντζοχοιράκια αλλά και κουνελάκια παίζουν όλα μαζί ανέμελα και χαρούμενα.

Εκτός όμως από ζωάκια πήραμε και επιπλάκια για να γίνει το παιχνίδι ακόμα πιο δημιουργικό και να φτιάξουμε με τα παιδιά ατελείωτες όμορφες ιστορίες!

Τα νέα μας σπιτάκια

Τα νέα μας σπιτάκια μοιάζουν αρκετά με τα προηγούμενα, αφού μπορούν να συνδεθούν όλα μεταξύ τους και να φτιάξουμε έναν μικρόκοσμο.

Το διαφορετικό όμως που έχουν αυτά είναι ότι μπορούμε να συνδέσουμε τα 2 νέα σπιτάκια μαζί και να φτιάξουμε ένα τεράστιο αρχοντικό, ιδανικό για να χωρέσει πολλές οικογένειες!

Τα πιο γλυκά ζωάκια


Όλα τα ζωάκια των Sylvanian Families είναι πάνγλυκα! Είναι τρισχαριτωμένα πραγματικά, αφού έχουν χαρούμενες φατσούλες, ωραία μαλακά μαλλάκια και μοναδικές λεπτομέρειες, όπως τα μουστάκια και τα ματάκια τους.

Είναι προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και αυτό φαίνεται και από τα ρουχαλάκια τους. Τα ζωάκια νομίζω ότι φοράνε αρκετά ρουχαλάκια που έχω ζηλέψει πολύ και θα ήθελα να φοράνε τα παιδιά μου. Εκτός από υπέροχα υφάσματα, είναι όλα ένα και ένα!

Έπιπλα σαν αληθινά


Όλα τα έπιπλα είναι μικρογραφίες των αληθινών. Μόλις τα πιάσεις στα χέρια σου μπορείς να διακρίνεις διακοσμητικά σκαλίσματα, αληθινά υφάσματα στους καναπέδες, μέχρι και κανονικά στρωματάκια και σεντονάκια στα κρεβάτια.

Το δωμάτιο που ξεχώρισε η Ζωή

Ήταν φυσικά το παιδικό δωμάτιο γιατί είχε κούνια με κρεμαστό παιχνίδι από πάνω, ντουλάπα με έξτρα ρούχα για τα μωρά, ατελείωτα παιχνιδάκια, χαλάκι δραστηριοτήτων,  τσουλήθρα και καρεκλάκι φαγητού.

Έβαλε μέσα το μωρό ελεφαντάκι και τα δίδυμα σκαντζοχοιράκια και έπαιξε πολύ ώρα.

Μπάνιο σαν αληθινό

Το μπάνιο έχει μπανιέρα που ζήλεψα (ξανά!) και πλυντήριο ρούχων με κάδο που κινείται σαν αληθινός. Λάτρεψα όμως την μικροσκοπική οδοντόβουρτσα!

Κουζίνα για να ταΐσεις όλα τα στόματα

Την κουζίνα την έβαλε η Ζωή ακριβώς στη μέση για να πηγαίνουν, όπως είπε, όλα τα ζωάκια εύκολα και γρήγορα να μαγειρεύουν και να τρώνε.

Εμείς είχαμε την κουζίνα του εξοχικού σπιτιού, μια κουζίνα ακόμα και μια τραπεζαρία και πάρα πολλά φαγητά φρούτα και λαχανικά!

Κρεβατοκάμαρα

Κρεβάτι σαν αληθινό, ντουλάπα με σκαλίσματα, κομοδίνο και έπιπλο με καθρέφτη είναι μια συνηθισμένη κρεβατακόμαρα για τα Sylvanian Families αλλά μόλις ένα παιδί τα πιάσει στα χέρια του θα εντυπωσιαστεί πραγματικά!

Κουκέτα

Όταν είδε η Ζωή την κουκέτα αναφώνησε με χαρά “κοίτα μαμά σαν την δική μας κουκέτα” και αμέσως την έβαλε στη σοφίτα πάνω πάνω, στο δωμάτιο που θα διάλεγα και εγώ!

Η κουκέτα μπορεί να μπει ολόκληρη ή να χωρίσετε τα κρεβατάκια. Σ αυτό το δωμάτιο λάτρεψα τα παιχνίδια αρκουδάκια που μοιάζουν με αληθινά!

Σαλόνι με τηλεόραση σαν αληθινή

Τα σαλόνι εκτός από τον καναπέ και τις πολυθρόνες με τα αληθινά υφάσματα και τα σκαλίσματα έχει και έπιπλο τηλεόρασης! Διαθέτει 4 διαφορετικές εικόνες που μπορείτε να βάλετε και να βγάλετε και τα ζωάκια να δουν μια ολόκληρη ταινία!

Δημιουργικό παιχνίδι


Όταν η Ζωή είδε την τηλεόραση και τις εικόνες άρπαξα την ευκαιρία αμέσως. Την ρώτησα τι δείχνουν οι εικόνες, αν βγαίνει μια ιστορία μαζί, σε ποια σειρά να τις βάλουμε και την άφησα να μου πει τη δική της εκδοχή.

Έλα να φτιάξουμε μια ιστορία

Τα Sylvanian Families αποτελούν ένα δημιουργικό παιχνίδι που ενισχύει τη φαντασία. Όλα τα ζωάκια είναι φίλοι και όλα τα παιδιά φτιάχνουν απίθανες ιστορίες με οδηγό τη φαντασία τους.

Τα παιδιά μπορούν να μάθουν νέες λέξεις

Εδώ μέσα σας έχω πει πάρα πολλές φορές ότι τα παιδιά μαθαίνουν ευκολότερα μέσα από το παιχνίδι, μπορούμε να τα βοηθήσουμε να μιλήσουν μέσα από το παιχνίδι αλλά και να μάθουν νέες λέξεις. Τι καλύτερο λοιπόν να παίζουμε και ταυτόχρονα να λέμε στο παιδάκι μας ¨Μου δίνεις σε παρακαλώ το ελεφαντάκι;” ή ¨Να ταΐσουμε το σκαντζοχοιράκι ένα μήλο;” ή ” ώρα για πλυντήριο έλα να πλύνουμε τα ρούχα των μωρών”.

Τα παραδείγματα με το τι μπορούμε να πούμε στα παιδιά μας είναι ατελείωτα, το σίγουρο είναι ότι όταν περνάμε καλά και διασκεδάζουμε με τα παιδιά πάντα κάτι καλό βγαίνει!

Όλα συνδέονται στη μαγική αυτή πόλη!

Μπορείτε να συνδέστε τα σπιτάκια σας με τα καταστήματα και να φτιάξετε τον πιο όμορφο μικρόκοσμο, γεμάτο από αυτά τα αξιολάτρευτα ζωάκια όπου όλοι συνυπάρχουν με αγάπη και καλοσύνη.

Η φιλοσοφία των Sylvanian Families

Τα παιχνίδια αυτά είναι βασισμένα σε τρεις βασικές αρχές Φύση, Αγάπη και Οικογένεια. Και μπορούμε να το διακρίνουμε σε όλα τα παιχνίδια!

Σε ποιους απευθύνεται η σειρά;

Απευθύνεται τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες. Είναι μια διαχρονική σειρά παιχνιδιών η οποία ελκύει ανθρώπους από διαφορετικές ηλικιακές ομάδες.

Από τα μικρά παιδιά που ξεκινούν να κάνουν τους πρώτους τους φίλους μέσα από το παιχνίδι, σε ενήλικες που θυμούνται με νοσταλγία στοιχεία από την παιδική τους ηλικία, μέχρι σε πραγματικούς συλλέκτες που αγαπούν με πάθος και αναζητούν οτιδήποτε σχετικό με τα Sylvanian Families.

Που θα τα βρείτε

Τα Sylvanian Families υπάρχουν διαθέσιμα σε πολλά καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα. Η σειρά διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων (πάνω από 300 κωδικούς) και δεν είναι κάτι στατικό που το αγοράζεις και μπορεί να το βαρεθείς. Τα προϊόντα συνεχώς ανανεώνονται και κάθε φορά μπορείς να δημιουργείς κάτι διαφορετικό και μοναδικό.

 

Σε συνεργασία με τα Sylvanian Families αποφασίσαμε να χαρίσουμε σε 2 τυχερά παιδάκια από ένα σπιτάκι!

Στο Facebook ένα τυχερό παιδάκι θα κερδίσει το Εξοχικό Σπιτάκι με κόκκινα κεραμίδια και στο Instagram  το Διώροφο Σπίτι με κόκκινα κεραμίδια.

Για να πάρετε μέρος στο Facebook κλικ εδώ

Για να πάρετε μέρος στο Instagram κλικ εδώ


 

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version