Site icon paixnidaki.com

Σε λίγες μέρες θα γίνω νονά και αυτά είναι όλα όσα διάλεξα

Ήθελα εδώ και χρόνια να γίνω νονά αλλά δεν μου είχε δοθεί η ευκαιρία. Όταν λοιπόν αποφασίσαμε με τους γονείς του μωρού να βαφτίσω εγώ το γλυκό τους πλασματάκι πέταξα στα σύννεφα! Οι ετοιμασίες όλη αυτή την περίοδο ήταν διπλές αφού σε λίγο καιρό θα γίνει και η βάφτιση του δικού μου μωρού, οπότε όλα τα πέρασα από κόσκινο και κατέληξα στις πιο όμορφες πιστεύω επιλογές!

Το θέμα της βάφτισης είναι το Πάντα , ενώ θα κυριαρχεί το αγαπημένο μου χρώμα η μέντα.

Πάμε όμως να σας δείξω αναλυτικά όλα όσα διάλεξα!

Ακολουθήστε μας στο Instagram και πάρτε μέρος καθημερινά σε διαγωνισμούς!

Χάρισε μας ένα like ♥

Βαφτιστικά ρουχαλάκια


Αρχικά ξεκίνησα με τα ρουχαλάκια που ήθελα να είναι καλής ποιότητας αλλά και να μου αρέσουν πολύ! Μετά από πολύ ψάξιμο ανακάλυψα μια 100% ελληνική εταιρεία την Angel Wings που σας είχα μιλήσει ξανά εδώ και διάλεξα αυτό το υπέροχο κουστουμάκι!

Λαδόπανα


Έπειτα σειρά είχαν τα λαδόπανα, όπου διάλεξα μια επίσης ελληνική εταιρεία που σας είχα επίσης μιλήσει ξανά εδώ, την Lina Baby. Τα λαδόπανα που διάλεξα προτίμησα να είναι λευκά αλλά να κάνουν και μια τσαχπινιά σαν να είναι πουκάμισο.

Παπουτσάκια


Σειρά είχαν τα παπουτσάκια του μωρού, όπου διάλεξα ότι θέλω να φοράει και το δικό μου μωρό. Παπουτσάκια άνετα, δερμάτινα , αναπαυτικά, ανατομικά που αγκαλιάζουν το ποδαράκι του μωρού και το βοηθάνε στα πρώτα του βήματα! Τα πήρα από το Mysunshine.gr όπου θα βρείτε ολόκληρη τη συλλογή των BoBux Shoes . Τα πήρα σε καφέ για να ταιριάζουν και με τα ρουχαλάκια της βάφτισης αλλά και με όλα τα υπόλοιπα ρούχα του μωρού μετά τη βάφτιση.

Λαδοσέτ


Στη συνέχεια βρήκα το πιο όμορφο λαδοσετ που περιλαμβάνει, λαμπάδα, βαλίτσα, κεράκια, σαπουνάκια, μπουκάλι για λάδι, όλα ζωγραφισμένα στο χέρι από μια υπέροχη ζωγράφο που της δείχνεις το προσκλητήριο και σου φτιάχνει ότι ακριβώς έχεις στο μυαλό σου.

Όλα αυτά φυσικά είναι από το αγαπημένο μου κατάστημα Cossile events, στο οποίο θα βρείτε μοναδικά προϊόντα για βάφτιση αλλά και γάμο, φανταστικούς στολισμούς και την κυρία Ελένη που κρύβεται πίσω απ΄ όλα αυτά και μπορεί να σας φτιάξει την πιο όμορφη εκδήλωση της ζωής σας!

Μαρτυρικά


Τα μαρτυρικά δεν θα μπορούσαν να ήταν άλλα από τα μοναδικά Celfie & Co, σας είχα μιλήσει ξανά εδώ. Τα μαρτυρικά προτίμησα να είναι γκρι με μέντα για να ταιριάζουν με όλα τα υπόλοιπα τέλεια και νομίζω ότι ταιριάζουν άψογα!

Η αγαπημένη μου Φένια σχεδιάζει εκτός από όλα αυτά τα υπέροχα μαρτυρικά, μοναδικά καπέλα ζωγραφισμένα στο χέρι, αλλά και κοσμήματα για κάθε περίσταση!

Βαφτιστικός σταυρός


Στο τέλος άφησα τον σταυρό του μωρού, όπου η αλήθεια είναι ότι δεν έχω αυτή τη στιγμή φωτογραφία αλλά σας υπόσχομαι να ανανεώσω το άρθρο πολύ πολύ σύντομα και να την προσθέσω και αυτή.

Τον σταυρό τον πήρα από τα Πριγκιπώ, όπου θα τα βρείτε στο Facebook εδώ.

 

Φυσικά θα έρθει και νέο άρθρο μετά τη βάφτιση με τις δικές μας φωτογραφίες!

 

Σας φιλώ

Γιούλη

 

 

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version