Site icon paixnidaki.com

Πασχαλινή Λαμπάδα Treasure X Dino Gold

Πασχαλινή Λαμπάδα Treasure X Dino Gold

 

Το Πάσχα πλησιάζει και εμείς πήραμε στα χέρια μας την πασχαλινή λαμπάδα Treasure X Dino Gold από Giochi Preziosi η οποία προτείνεται για παιδιά που αγαπούν τους δεινόσαυρους και είναι από 5 ετών και πάνω.

Η πιο περιπετειώδης παιχνιδολαμπάδα!

Η παιχνιδολαμπάδα αυτή μας καλεί να λύσουμε το μυστήριο μέσα από 16 επίπεδα περιπέτειας. Έτσι και εμείς με τα παιδιά ακολουθήσαμε όλα τα βήματα και αφού απελευθερώσαμε αρχικά τον τεράστιο T-Rex Δεινόσαυρο από το κλουβί του, βγάλαμε τον κυνηγό από την κοιλιά του δεινοσαύρου, ο οποίος ήταν μέσα σ ένα χρυσό slime.

Μόλις βγάλαμε τον κυνηγό τον τοποθετήσαμε πάνω στον δεινόσαυρο και μετατρέψαμε τον δεινόσαυρο σε δεινόσαυρο μάχης με την επιπλέον πανοπλία και τον εξοπλισμό!

Εμείς βρήκαμε μέσα στο κρυμμένο αβγό ένα μικρό σαλιγκάρι αλλά εσείς υπάρχει 1 στις 8 πιθανότητες να βρείτε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Χρυσό Θησαυρό με το Dino Dissection!

slime

Αν και το slime ήταν κρυμμένο και ήταν αυτό που έκρυβε τον κυνηγό μέσα στην κοιλιά του δεινοσαύρου ο Στέλιος το καταχάρηκε και το χρησιμοποίησε στο παιχνίδι του πολύ.

16 επίπεδα περιπέτειας

Μου άρεσε πολύ το γεγονός ότι τα παιδιά έπρεπε να ακολουθήσουν συγκεκριμένες οδηγίες προκειμένου να σώσουν τον κυνηγό και να μετατρέψουν τον δεινόσαυρο σε δεινόσαυρο μάχης. Το φύλλο με τις οδηγίες είναι με εικόνες έτσι ώστε και τα παιδιά που δεν ξέρουν να διαβάζουν να μπορούν εύκολα να το καταλάβουν.

Η συσκευασία περιέχει:

Σετ παιχνιδιού Dino Dissection, οδηγίες, κερί.

Πασχαλινή Λαμπάδα

Η πασχαλινή λαμπάδα Treasure X Dino Gold έχει σε ξεχωριστό κουτί ένα όμορφο δίχρωμο κερί το οποίο είναι λευκό και κόκκινο, ιδανικό για μικρά χεράκια.

Την πασχαλινή λαμπάδα Treasure X Dino Gold μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Δείτε τις φωτογραφίες στο προφίλ μου στο Instagram εδώ.

Να παίζετε και να περνάτε όμορφα κάθε στιγμή.

Σας φιλώ

Γιούλη

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version