Site icon paixnidaki.com

Τρία επιτραπέζια παιχνίδια που έχουμε ξεχωρίσει

Τρία επιτραπέζια παιχνίδια που έχουμε ξεχωρίσει

Επιτραπέζια – Pigcasso


Το επιτραπέζιο παιχνίδι Pigcasso μας ζητάει να ζωγραφίσουμε με μουσούδες γουρουνιών και αυτό δεν είναι το μοναδικό αστείο που θα κάνουμε μ’ αυτό το παιχνίδι!

Δε φτάνει που πρέπει να φορέσουμε τις αστείες μουσούδες πρέπει να ζωγραφίσουμε με το κεφάλι μας – μουσούδα και να είμαστε και μέσα στην ώρα!

Ζωγραφίζουμε σκιτσογραφίες, σχέδια η λαβύρινθους και το ωραιότερο; Κανένας δεν θέλει να βγάλει την μουσούδα του μόλις τελειώσει το παιχνίδι.

Το παιχνίδι λέει ότι είναι για 2 παίχτες ή ομάδες παιχτών… αλλά κάτι μου λέει ότι ολόκληρη η οικογένεια θα ζωγραφίζει με τις ώρες!

Η συσκευασία περιέχει

Λευκό πίνακα με 2 πάνελ, ηλεκρονικό χρονόμετρο, 50 κάρτες με 500 θέματα, 20 προκλήσεις λαβυρίνθου, 20 προκλήσεις σκιτσογραφίας, 2 μουσούδες, 2 σβηνόμενους (πλενόμενους) μαρκαδόρους.

 

Ο Πύργος των Φαντασμάτων


Ο πύργος των φαντασμάτων είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι μυστηρίου και περιπέτειας και ο Γιώργος και η Ζωή ξετρελάθηκαν, όπως ήταν φυσικό!

Οι παίκτες εξερευνούν αν είναι αληθινός ο “θρύλος του στοιχειωμένου πύργου των φαντασμάτων” καθώς περιφέρονται στα δωμάτια του πύργου.

Αποφεύγουμε το φάντασμα του Κόμη Τρομάρα και τις παγίδες του πύργου, ενώ όποιος δραπετεύσει πιο γρήγορα είναι και ο νικητής!

Το παιχνίδι λέει ότι είναι για 2 – 8 παίχτες αλλά θα παίζετε όλοι σας το υπόσχομαι!

Η συσκευασία περιέχει

1 φάντασμα που φωσφορίζει στο σκοτάδι, 1 μεταλλrκή σφαίρα, 8 πιόνια, 8 βάσεις γrα τα πιόνια που φωσφορίζουν στο σκοτάδι, 1 ζάρι, 1 διαχωριστικός οδηγός σφαίρας, 1 πλαίσrο οροφής, 1 οροφή πύργου (2 κομμάτια), 1 σκάλα, 1 καρτέλα βιβλιοθήκης, 1 χωνί βιβλιοθήκης, 1 σωλήνας βιβλrοθήκης, 1 καρτέλα διαδρόμου, 1 κάρτα πίνακας/βιβλιοθήκη, 1 εξώστης, 1 μπαλκόνι, 1 τσεκούρι, 1 στήριγμα τσεκουριού, 1 επάνω όροφος, 1 πύργος, 1 κοντό τείχος, 1 μακρύ τείχος, 1 ταμπλό παιχνιδιού/κουτί, 1 φυλλάδιο οδηγιών.
Προσοχή: το κουτί αποτελεί και το ταμπλό του παιχνιδιού – μην το πετάξετε.

 

Η Ώρα της Αλήθειας


Έφτασε η Ώρα της Αλήθειας και στο δικό μας σπίτι και ο Γιώργος με τη Ζωή όπως ήταν φυσικό και επόμενο άρχισαν να κάνουν τις δικές τους ερωτήσεις ο ένας στον άλλον αμέσως μόλις έφτιαξαν το παιχνίδι!

Για να παίξεις πρέπει να ακουμπήσεις τα δάχτυλά σου στον ανιχνευτή και να απαντήσεις στην ερώτηση αλλά πρόσεξε μη σε πιάσει να λες ψέματα γιατί θα χάσεις!

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι …. παιχνίδι και η λειτουργία του βασίζεται σε έναν αλγόριθμο που σχετίζεται με την ηλεκτρική αγωγιμότητα. Το προϊόν δεν έχει τη δυνατότητα να προσδιορίσει την ορθότητα μιας απάντησης. Αλλά αυτό φυσικά δεν το είπα στα παιδιά μου και διασκεδάζω πολύ κάθε φορά που παίζω μαζί τους!

Η συσκευασία περιέχει

1 μηχάνημα (“ανιχνευτή αλήθειας”), 64 κάρτες, οδηγίες. Λειτουργεί με 3 μπαταρίες ΑΑ (δεν περιέχονται).

Να παίζετε και να περνάτε όμορφα!

Σας φιλώ

Γιούλη

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version