Site icon paixnidaki.com

Κάναμε unboxing στο Mickey Σετ Παιχνιδιού Αγρόκτημα

Κάναμε unboxing στο Mickey Σετ Παιχνιδιού Αγρόκτημα

Πριν λίγες μέρες έφτασε στο σπίτι μας το παιχνίδι Mickey σετ παιχνιδιού αγρόκτημα και ο Στέλιος ξετρελάθηκε!

Πρόκειται για ένα παιχνίδι δράσης, όπου τα παιδιά φτιάχνουν τις δικές τους ιστορίες, ένα παιχνίδι μίμησης αφού μιμούνται τις δραστηριότητες των ενηλίκων και τέλος ένα παιχνίδι όπου αναπτύσσουν το λεξιλόγιο τους.

Το παιδί μπορεί να παίξει μόνο του, με φίλους του αλλά και με τους γονείς του. Μπορείτε επίσης να αδράξετε την ευκαιρία και να μιλήσετε στα παιδιά για το αγρόκτημα και τα ζώα που ζουν σ αυτό! Βοηθάει το παιχνίδι πολύ και με τους ήχους που διαθέτει!

Ένα παιχνίδι με ήχους

Αν πατήσετε το κουμπί της στοίβας άχυρου θα ακούσετε τον Μίκυ να μιλάει και το τραγούδι “Old McDonald”. Αν χτυπήσετε το κουδούνι στο πλάι του αχυρώνα, όταν έρθει η ώρα για τους αγρότες Μίκυ Μάους και Ντόναλντ Ντακ να ξεκινήσουν τη μέρα τους. Το κουδούνι πραγματικά κουνιέται! Ενώ αν πατήσετε το κουμπί της μπάλας με τα άχυρα θα ακούσετε ηχητικά εφέ ζώων, μουσική και φράσεις του Μίκυ!

Εμπρός πάμε μας περιμένει δουλειά!

Μπορείτε να σηκώσετε την κότα για να δείτε αν γέννησε αυγά. Να τοποθετήσετε τον Μίκυ ή τον Ντόναλτ στο τρακτέρ του και οι ρόδες θα κυλήσουν πραγματικά.  Στο εξωτερικό του αχυρώνα, μπορείτε να συνδέσετε τα δεμάτια με άχυρο στην τροχαλία και να τα ανεβάσετε στο πατάρι.

Το παιχνίδι περιλαμβάνει

Αυτό το σετ παιχνιδιού περιλαμβάνει:

ένα σετ αχυρώνα,

μια φιγούρα Μίκυ,

μια φιγούρα Ντόναλντ,

μια αγελάδα,

αυγά,

έναν κουβά,

μια σκάλα,

ένα τρακτέρ,

τέσσερις φράχτες

και δύο άχυρα.

Unboxing Video στο YouTube

Σ αυτό το βίντεο μπορείτε να δείτε ένα μικρό unboxing του παιχνιδιού και λίγο παιχνίδι!

Μπορείτε να το δείτε και στο Tik Tok

@julie_bouza Κάναμε #unboxing στο MICKEY σετ παιχνιδιού αγρόκτημα #mickeymouse #unboxingtoys #toy #mickey #donaldduck @giochipreziosihellas #disney #disneyjunior ♬ Happy – TimTaj

 

Και φυσικά στο αγαπημένο μου Instagram

 

Να παίζετε και να περνάτε όμορφα κάθε στιγμή!

Σας φιλώ

Γιούλη

 

 

 

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version