Site icon paixnidaki.com

Ελάτε να ζωγραφίσουμε την Πέππα – Unboxing Peppa pig

Ελάτε να ζωγραφίσουμε την Πέππα – Unboxing Peppa pig

Όποιος αγαπάει την Πέππα να σηκώσει τα χέρια ψηλά! Εμείς είμαστε θαυμαστές της εδώ και χρόνια και λατρεύουμε οικογενειακώς κάθε τι δικό της.

Αυτή τη φορά όμως ανακαλύψαμε ένα δημιουργικό παιχνίδι, άκρως διασκεδαστικό και πολύχρωμο.

Μιλάω φυσικά για το Peppa Pig φιγούρες για ζωγραφική!

Εμείς πήραμε το σετ με τις 4 φιγούρες, που περιέχει όλη την οικογένεια της Πέππα, αλλά μπορείτε να βρείτε και με 2 φιγούρες!

Είναι πήλινες, στιβαρές και έχουν μεγάλη επιφάνεια για ζωγραφική και μέσα στο σετ θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να τις ζωγραφίσετε.

Οδηγίες παιχνιδιού

Με τα 8 χρώματα που περιέχονται σε όλες τις αποχρώσεις που χρειάζεστε μπορείτε να ζωγραφίσετε την οικογένεια της Πέππα όπως ακριβώς την βλέπετε στην τηλεόραση. Φυσικά μπορείτε να αναμείξετε τα χρώματα και να βγάλετε νέες αποχρώσεις δικές σας ή να χρησιμοποιήσετε και άλλα χρώματα. Τα δικά μας αγαπημένα είναι τα Crayola, δοκιμάστε αν ζωγραφίσετε με νερομπογιές, τέμπερες ακόμα και με μαρκαδόρους για να φτιάξετε τα πιο όμορφα διακοσμητικά που θα έχουν το δικό σας μοναδικό στυλ!

Στην παρακάτω φωτογραφία θα δείτε την κόρη μου που ξεκίνησε πρώτη πρώτη να ζωγραφίζει την Πέππα φυσικά!

Και σ΄αυτή τον μεγάλο μου γιο που δεν αντιστάθηκε να έρθει και αυτός στην παρέα μας για ζωγρφική! Ζωγράφισε τον μπαμπά γουρουνάκι γιατί τον συνονόματο του τον George τον ανέλαβε ο μικρούλης μας!

Οι φιγούρες μας στέγνωσαν αρκετά γρήγορα και αμέσως τις πήραμε και τις στολίσαμε στο κομοδίνο στο δωμάτιο του μικρού μας. Δίπλα στα αγαπημένα του βιβλία που διαβάζουμε κάθε βράδυ προστέθηκε μια από τις πιο αγαπημένες μας οικογένειες, η οικογένεια της Πέππα!

Η γνώμη της μαμάς

Αυτό το παιχνίδι μου άρεσε πολύ γιατί περάσαμε δημιουργικό χρόνο μαζί με τα παιδιά. Παίξαμε με τις φιγούρες, τις ζωγραφίσαμε μαζί, γελάσαμε πολύ και όταν ολοκληρώθηκαν οι φιγούρες μας αισθανθήκαμε όλοι πολύ χαρούμενοι που μόνοι μας δημιουργήσαμε αυτό το αποτέλεσμα.

Τώρα στολίζουν το κομοδίνο του Στέλιου και κάθε βράδυ ο ίδιος αισθάνεται πολύ περήφανος που τα διακοσμητικά στο νέο του δωμάτιο τα έχει φτιάξει ο ίδιος!

Μπορείτε να δείτε το unboxing βίντεο  αλλά και της κατασκευής στο προφίλ μου

στο Instagram

στο Tik Tok

@julie_bouza Peppa pig unboxing – Ανακαλύψαμε ένα δημιουργικό σετ με φιγούρες από Peppa Pig για ζωγραφική απο @giochipreziosihellas #Ad #peppapig #unboxing #peppa #painting #peppapigtoys #kidsoftiktok #kidsactivities #kidscrafts ♬ Happy & Pop songs – PeriTune

και στο YouTube

 

Να παίζετε και να περνάτε όμορφα κάθε στιγμή!

Σας φιλώ

Γιούλη

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version