Site icon paixnidaki.com

? Μεγάλος Διαγωνισμός με τα υπέροχα Unicorn της Legami ?

? Μεγάλος Διαγωνισμός με τα υπέροχα Unicorn της Legami ?

Τους μονόκερους δεν υπάρχει παιδί που δεν τους αγαπάει!

Είναι πανέμορφοι, είναι πολύχρωμοι και ζουν καλά κρυμμένοι μέσα στα όνειρα των παιδιών πασπαλισμένοι με μπόλικη χρυσόσκονη.

Έτσι και η Ζωή, τους αγαπάει, τους ζωγραφίζει πάντα και παντού και θέλει εδώ και χρόνια κάθε τι που αγοράζουμε να έχει μια δόση χρυσόσκονης, καλά ίσως και δύο και τρεις τώρα που το σκέφτομαι!

Φανταστείτε λοιπόν τι έπαθε μόλις αντίκρισε τα μοναδικά Unicorn της legami. Με μια λέξη ενθουσιάστηκε, δεν ήξερε τι να πιάσει και τι να αφήσει.


Μπορείτε να δείτε όλα τα Unicorn σ’ αυτό το video εδώ.


Πάμε όμως να σας πω αναλυτικά με ποια προϊόντα ενθουσιάστηκε η μικρή μου.

Κρέμα χεριών σε κουτάκι με σχήμα Unicorn Legami.

Σκεφτείτε μια κρέμα απαλή, ενυδατική που μυρίζει κάτι ανάμεσα σε κεράσι, βανίλια, τσιχλόφουσκα και πολύχρωμα ροζ καραμελάκια. Δηλαδή όπως ακριβώς πιστεύετε ότι μυρίζει ένας γλυκός μονοκεράκος.

Ενυδατικό lip balm χειλιών Legami.

Ίδια γλυκιά μυρωδιά με την κρέμα, υπέροχα πρωτότυπη συσκευασία και ένας γλυκός μονόκερος σε ιδανικό μέγεθος για να μπει μέσα σε μια τσάντα!

Υγρά μαντηλάκια καθαρισμού προσώπου και χεριών Legami.

Είναι ειδικά κατασκευασμένα για την επιδερμίδα και έχουν άρωμα βανίλιας. Η συσκευασία περιλαμβάνει 10 υγρά μαντηλάκια σε μία εντυπωσιακή συσκευασία Unicorn.

Μονόκερος στυλό με 2 χρώματα (γαλάζιο και ροζ)

Τα όμορφα στυλό click – clack της Legami έχουν διπλό κλικ, δίνοντας τη δυνατότητα να επιλέξουμε το χρώμα γραφής. Εμείς έχουμε τον μονόκερο η σειρά όμως περιλαμβάνει 7 διαφορετικά σχέδια που τα θέλουμε όλα.

Unicorn στυλό gel από την Legami

Αυτό το στυλό γράφει πάνω Believe in magic και πως να μην πιστεύεις αφού γράφει με glitter μελάνι και μπορείς να σβήσεις στη στιγμή με την ειδική γόμα που έχει από πίσω.

Στυλό Legami με φωτεινό μονόκερο

Το άφησα τελευταίο αλλά ήταν το πρώτο πρώτο που έπιασε στα χέρια της αφού έχει μονόκερο με φωτάκι που αναβοσβήνει, ρόζ γούνα και γράφει τις πιο funky σημειώσεις μαζί του!

 

Μάσκες

Τα Legami όμως δεν έχουν μόνο Unicorn έχουν απίστευτα μεγάλη ποικιλία σε σχολικά είδη, είδη γραφείου, είδη δώρων και το σημαντικότερο αυτής της εποχής σε μάσκες!

Εμείς δοκιμάσαμε οικογενειακώς τις μάσκες και ξετρελαθήκαμε με την απίστευτη ποιότητά τους, το ύφασμα που δεν μοιάζει με κανένα άλλο και τα υπέροχα σχέδια τους.

Μάλιστα με τη Ζωή τραβήξαμε και ένα βίντεο που δείχνει πως πρέπει να γίνεται η χρήση της υφασμάτινης μάσκας στο σχολείο.

Μπορείτε να το δείτε εδώ.

 

Δ⭐Ι⭐Α⭐Γ⭐Ω⭐Ν⭐Ι⭐Σ⭐Μ⭐Ο⭐Ι

Η Ζωή σκέφτηκε ότι πρέπει να χαρούν 2 ακόμα παιδάκια όλα αυτά τα υπέροχα Unicorn και σε συνεργασία με τα αγαπημένα μας Legami κάνουμε 2 διαγωνισμούς, έναν στο Facebook

Μπορείτε να πάρετε μέρος εδώ.

Δ⭐Ι⭐Α⭐Γ⭐Ω⭐Ν⭐Ι⭐Σ⭐Μ⭐Ο⭐Σ Believe in magic ?


Και έναν στο Instagram

Μπορείτε να πάρετε μέρος εδώ

Δ⭐Ι⭐Α⭐Γ⭐Ω⭐Ν⭐Ι⭐Σ⭐Μ⭐Ο⭐Σ Believe in magic ?

Καλή επιτυχία σε όλους!

Γιούλη

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version