Site icon paixnidaki.com

Valentine’s day ♥ Το βιβλίο της αγάπης ♥ Δωρεάν εκτυπώσιμο

Valentine's day

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και φέτος σκέφτηκα να ασχοληθούμε με αυτό το θέμα περισσότερο από ποτέ. Τις επόμενες ημέρες θα δείτε περισσότερα δωρεάν εκτυπώσιμα, παιδικές κατασκευές και συνταγές για παιχνίδια που θα σας ενθουσιάσουν.

Αν και κάνω φιλότιμες προσπάθειες να ανεβάζω άρθρα στο Παιχνιδάκι, όλα ανεβαίνουν πρώτα στο προφίλ μου στο Instagram @julie_bouza και στο Tik Tok @julie_bouza , οπότε αν δεν με ακολουθείτε ήδη εκεί κάντε το για να μένετε πάντα ενημερωμένοι.

 

Valentine’s day ♥ Το βιβλίο της αγάπης ♥ Δωρεάν εκτυπώσιμο

Το βιβλίο της αγάπης είναι ένα δωρεάν εκτυπώσιμο για παιδιά όλων των ηλικιών. Σ αυτό το βιβλίο θα ζωγραφίσετε όλα τα αγαπημένα σας, την οικογένεια, φαγητό, χρώματα, βιβλίο, ζώο, παιχνίδι. Συμπληρώστε τα στοιχεία του παιδιού στην αρχή του βιβλίου και την ημερομηνία και κρατήστε αυτό το βιβλίο ως ενθύμιο.

 

Μπορείτε να εκτυπώσετε το βιβλίο της αγάπης εδώ δωρεάν.

Μπορείτε να δείτε το εσωτερικό του βιβλίου στο video που ανέβασα στο Tik Tok και αφήστε μου σχόλιο εκεί αν θέλετε τι άλλο θέλετε να σας ετοιμάσω!

 

Tik Tok Video

@julie_bouza Το βιβλίο της αγάπης #ελληνικοτικτοκ #valentinesday #valentinescrafts #kidscrafts ♬ Happy – Pharrell Williams

Οδηγίες

Σας ευχαριστώ πολύ που εκτυπώσατε το βιβλίο της αγάπης. Εύχομαι να απολαύσετε αυτό το δωρεάν εκτυπώσιμο.
Κάνοντας λήψη αυτού του προϊόντος έχετε άδεια χρήσης ως μεμονωμένος χρήστης για την τάξη σας ή και προσωπική χρήση. Μην αντιγράψετε ή διεκδικήσετε ως δικό σας, οποιοδήποτε μέρος του.
Μπορείτε να το μοιραστείτε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά παρακαλούμε δώστε τα εύσημα στον ιστότοπό μου paixnidaki.com μέσω συνδέσμου με δυνατότητα κλικ.

Σας ευχαριστώ θερμά
Γιούλη Μπούζα

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version