Site icon paixnidaki.com

Δωρεάν online παραμύθι – “Ο Βασιλιάς Κορονοϊός”

Σήμερα ανακαλύψαμε στο διαδίκτυο ένα πολύ όμορφο παραμύθι που έχει θέμα τον Κορονοϊό. Το έχει γράψει η Γιώτα Στανελούδη και το διαθέτει δωρεάν σε όλους εμάς που ψάχνουμε τρόπους να μιλήσουμε στα παιδιά μας γι΄αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο που ζούμε!

Ο Βασιλιάς Κορονοϊός

Η ιστορία απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Είναι μια ιστορία που περιγράφει με χιουμοριστική διάθεση την πρωτοφανή κατάσταση που βιώνει αυτές τις μέρες ο πλανήτης μας. Όλα κυλούν ήρεμα, όταν ο βασιλιάς Κορονοϊός αποφασίζει να κάνει πόλεμο με τους ανθρώπους. Επιδιώκει να τους κυβερνήσει. Πώς αντιδρούν οι άνθρωποι; Θα καταφέρουν να τον απομακρύνουν;

Συγγραφέας: Γιώτα Στανελούδη
Έκδοση: Ιδιωτική έκδοση

 

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το παραμύθι για τον Κορονοϊό


Ο Βασιλιάς Κορονοϊός

 

Βιογραφικό


Η Στανελούδη Γιώτα κατάγεται από το Ελληνοχώρι Διδυμοτείχου. Είναι δασκάλα, απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου «Σπουδές στον Παρευξείνιο χώρο» του τμήματος Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων χωρών με ειδίκευση στη Διαπολιτισμική Αγωγή και τελειόφοιτη του Μεταπτυχιακού προγράμματος του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Προφορικού και Γραπτού λόγου”.

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version