Site icon paixnidaki.com

Βραδινές ιστορίες

Μόλις ξαπλώσατε, μιλάτε, ανοίγετε το φως και το ξανακλείνετε, ψιθυρίζετε, κρυφακούτε τι λεω εγώ και ο μπαμπάς σας, πηγαίνει ο ένας στο κρεβάτι του άλλου και ξανά πάλι πίσω, έχετε στα χέρια σας ένα παιχνίδι και το κρύβετε συνωμοτικά κάτω από το μαξιλάρι σας.

p

Φωνάζετε για παραμύθι και  σας το λεω μαζί μ ένα σ αγαπώ πολύ και ένα φιλί. Με κοιτάτε στα μάτια, μέσα μέσα και ανιχνεύετε το πρόσωπό μου, όπως κάνατε από μωρά, για να δείτε πόσο πολύ σας αγαπώ. Αν και το ξέρετε ήδη είστε όλη μου η ζωή!

Σ αγαπώ μέχρι το άπειρο μου είπε ο Γιώργος χθες αλλά όταν ανακαλύψουν κ άλλους αριθμούς θα σ αγαπώ μέχρι και αυτούς.

Τελικά σας παίρνει ο ύπνος γλυκά μετά από 5 λεπτά που βρίσκεστε στο δωμάτιο. Απίστευτο πριν λίγο τρέχατε μέσα στο σπίτι και τραγουδούσατε.

Σας σκεπάζω, σας φιλώ ξανά και ψιθυρίζω στα μικρά σας αυτάκια λόγια αιώνιας αγάπης!

Βγάζω έναν αναστεναγμό ανακούφισης, επιτέλους κοιμήθηκαν σκέφτομαι και ταυτόχρονα μου λείπετε.

Χαμογελάω μόνη μου και μετά από λίγο έρχομαι ξανά στο δωμάτιο σας. Σας κοιτάζω και δεν μπορώ να πιστέψω πόσο έχετε μεγαλώσει. Όταν είχαμε πάρει αυτά τα κρεβάτια ήσασταν μια σταλιά και τώρα χέρια και πόδια ξεπετάγονται από παντού. Ευτυχώς χωράω ακόμα να κοιμηθώ, αν θέλω, δίπλα σας σκέφτομαι!

Παραπατάω μέσα στο δωμάτιο και ακούγεται ένας θόρυβος η Ζωή πάει να ξυπνήσει και τότε τρέχω, κ όμως τρέχω στις μύτες των ποδιών μου για να μην κάνω θόρυβο και πετάγομαι έξω από το δωμάτιο.

Ξημερώματα βηματάκια ακούγονται, έρχεστε στο κρεβάτι μου, πότε ο Γιώργος, πότε η Ζωή, μπορεί να είδατε κάποιο όνειρο, μπορεί να κρυώνατε, μπορεί απλά να θέλατε μια αγκαλιά. Και σας αφήνω, ποια εγώ! Εγώ που πριν γεννήσω έλεγα αποκλείεται να το κάνω αυτό, δεν είναι σωστό… Κ όμως είναι για εμάς, αγκαλιαζόμαστε σφιχτά και συνεχίζουμε τον ύπνο μας μαζί.

Παρακαλάω τον χρόνο να σταματήσει να τρέχει και δεν μ ακούει!! Μεγαλώνετε τόσο γρήγορα, τόσο απότομα και φοβάμαι ότι θα μεγαλώσετε τόσο πολύ και δεν θα μ έχετε ανάγκη. Και καταλαβαίνω μαμά γιατί με παίρνεις τόσα πολλά τηλέφωνα μέσα στην μέρα, καταλαβαίνω!

Εύχομαι να είστε γερά, να είναι γερά όλα τα παιδιά του κόσμου και να έχετε στη ζωή σας αγάπη και στοργή.

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version