Site icon paixnidaki.com

Αυτά είναι τα 10 βρεφικά προϊόντα που έχω λατρέψει

Σαν μαμά τριών παιδιών έχουν περάσει πάρα πολλά βρεφικά προϊόντα από τα χέρια μου και έχω καταλήξει στο εξής συμπέρασμα:

Αυτό που μετράει πάντα είναι η ποιότητα!

Τα βρεφικά προϊόντα οφείλουν να είναι πρώτα απ’ όλα ποιοτικά, φτιαγμένα από εξαιρετικές πρώτες ύλες, να έχουν ελεγχθεί αλλά και να τηρούν τα πρότυπα των ευρωπαϊκών αλλά και διεθνών κανονισμών.

Με βάση λοιπόν όλα τα παραπάνω πάμε να σας δείξω τα 10 βρεφικά προϊόντα που έχω λατρέψει!

 

1.

Personalised κλιπ πιπίλας αλλά και διακοσμητικό παιχνίδι καροτσιού Mini Fee®

Δημιουργήστε μόνοι σας ένα κρεμαστό παιχνίδι καροτσιού με το όνομα του μωρού σας ή το κλιπ πιπίλας για να μην τη χάνετε ποτέ. Επιλέξτε το όνομα του μωρού, το σχέδιο αλλά και το χρώμα και φτιάξτε κάτι μοναδικό που θα σας μείνει και ενθύμιο.

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον μικρό Απόστολο που έχει κλιπ πιπίλας με το όνομα του, θα το βρείτε εδώ. Διακοσμητικό παιχνίδι για το καρότσι του, θα το βρείτε εδώ και μασητικό στο αγαπημένο του χρώμα, θα το βρείτε εδώ.

2.

Ξύλινο μασητικό με το όνομα του παιδιού Mini Fee®

Δημιουργήστε μόνοι σας ένα ξύλινο μασητικό – παιχνίδι με το όνομα του μικρού η της μικρής σας πάνω και απολαύστε τη χαρά στο πρόσωπό τους! Μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα αλλά και το σχέδιο και να το φτιάξετε όπως εσείς θέλετε.

Θα το βρείτε εδώ

 

3.

Θήκη παιδικού βιβλιαρίου υγείας Mini Fee®

Για να έχετε πάντα τακτοποιημένα όλα τα έγγραφα του παιδιού σας, αυτή η θήκη βιβλιαρίου θα σας λύσει τα χέρια!

Διαλέξτε το αγαπημένο θέμα του παιδιού, το χρώμα και το όνομά του και ένα personalised βιβλιάριο υγείας θα ετοιμαστεί αποκλειστικά για εσάς.

Θα το βρείτε εδώ

4.

Ξύλινη παιδική βέσπα “Wanda” Pinolino

Αυτή η ξύλινη παιδική βέσπα μας έχει κλέψει την καρδιά. Θα τη βρείτε σε πολλά χρώματα!

Λίγο πριν μάθουν τα μικρά μας κανονικό ποδήλατο, αυτό το ξύλινο ποδήλατο ισορροπίας – βέσπα βοηθάει στην εκμάθηση ισορροπίας και ελιγμών!

Έτσι τα παιδάκια σας μπορούν να μεταπηδήσουν πιο εύκολα στο κανονικό ποδήλατο, χωρίς τη χρήση βοηθητικών ροδών!

Θα τη βρείτε εδώ.

5.

Ξύλινο τρενάκι σαφάρι JaBaDaBaDo

Χαριτωμένο συρόμενο ξύλινο τρενάκι σαφάρι με βαγόνια ζωάκια τα οποία είναι αποσπώμενα. Αφήστε το παιδί σας να φτιάξει όποιο συνδυασμό από ζωάκια του αρέσει και να οδηγήσει το βαγόνι γύρω-γυρώ. Αυτό το παιχνίδι διεγείρει το παιχνίδι, τα παιδιά μαθαίνουν τα χρώματα και τα σχήματα, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσουν την ικανότητα συντονισμού ματιών και χεριών.

Ξύλινο τρενάκι σαφάρι με 3 διαφορετικά “βαγόνια” που μπορούν να χωριστούν ή να συνδυαστούν. Με τα βαγονάκια, το παιδί μπορεί να στοιβάξει να φτιάξει 12 διαφορετικούς συνδιασμούς, σε διαφορετικά χρώματα και μοτίβα. Ένα τέλειο παιχνίδι που θα κρατήσει τα παιδιά σας απασχολημένα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ένα υπέροχο δώρο για όλα τα παιδιά!

θα το βρείτε εδώ

6.

Παιδικό οικολογικό σετ σερβιρίσματος από Bamboo “Superhero” Bloomingville.

Οικολογικό παιδικό σετ σερβιρίσματος από μπαμπού από την αγαπημένη μας #Bloomingville. Το σετ περιέχει: 1 πιάτο, 1 μπολ και 1 ποτήρι.

Το superhero θα το βρείτε εδώ και όλα τα υπόλοιπα σχέδια εδώ.

Μπορείτε να συνδυάσετε το σετ φαγητού με επίσης οικολογικό σετ πιρούνι/κουτάλι από Bamboo που θα βρείτε εδώ.

7.

Μεγάλο καλάθι αποθήκευσης “Navy stars” Minene

Πραγματικά αυτό το καλάθι το λάτρεψα, είναι τόσο μεγάλο που χωράει νομίζω τα πάντα και τόσο ιδιαίτερο που θα στολίσει τέλεια το παιδικό δωμάτιο.

Αυτό το μεγάλο καλάθι αποθήκευσης είναι ιδανικό για το καθημερινό συμμάζεμα! Ευρύχωρο και σταθερό μπορείτε να το τοποθετήσετε στο πάτωμα για να αποθηκεύσετε βιβλία, παιχνίδια, κουβέρτες και ό,τι άλλο χρειάζεστε!

Θα το βρείτε εδώ

Μπορείτε να δείτε εδώ περισσότερα καλάθια για την οργάνωση του παιδικού δωματίου.

8.

Ξύλινος πύργος με κρίκους Ciaobambino

Το ξύλινο παιχνίδι που πραγματικά δεν πρέπει να λείπει από κανένα βρεφικό δωμάτιο.

Η διαχρονική του αξία το έχει αναδείξει στο παιχνίδι που όλοι πρέπει να έχουμε!

Τα συγκεκριμένα παιχνίδια είναι χειροποίητα και το eshop Mini Fee® είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα.

Θα το βρείτε εδώ

Δείτε εδώ και τα υπόλοιπα ξύλινα παιχνίδια.

9.

Ξύλινο παιδικό γυμναστήριο Mini Fee®

Αν ψάχνετε ένα παραμυθένιο γυμναστήριο για τα μικρούλια σας, τότε αυτό το χειροποίητο γυμναστήριο φτιαγμένο στο χέρι από τη Mini Fee® δε θα μπορείτε να το αποχωριστείτε!

Αυτό το ξύλινο παιδικό γυμναστήριο είναι από φυσικά υλικά και παστέλ αποχρώσεις, για να κάνουν το παιδικό δωμάτιο ακόμα πιο όμορφο!

Ήρεμα χρώματα που θα λατρέψει όχι μόνο το μωράκι σας, αλλά και εσείς!

Αντέχει στο χρόνο και αυτό το κάνει τόσο ξεχωριστό!

Θα το βρείτε εδώ σε ροζ και εδώ σε γαλάζιο.

10.

Παιδικά βιβλία / ταξιδιωτικοί οδηγοί ζωγραφικής Colour Greece

Αυτά τα παιδικά βιβλία είναι για λίγο μεγαλύτερα παιδάκια αλλά είναι τόσο πρωτότυπα που δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα μου. Τώρα στις διακοπές δώστε τα βιβλία αυτά στα παιδάκια σας και περάστε δημιουργικό χρόνο μαζί μαθαίνοντας!

Tο εκδοτικό εγχείρημα Colour Greece – The Colouring Travel Guides αφορά τη δημιουργία μιας νέας τάσης στο πεδίο των ταξιδιωτικών οδηγών, προσφέροντας τη δυνατότητα ενός εναλλακτικού τρόπου ανάγνωσης και περιήγησης διαφόρων περιοχών της Ελλάδας. Οι ταξιδιώτες – επισκέπτες ανακαλύπτουν με πρωτότυπο τρόπο έναν τόπο, μετατρέποντας το ταξίδι τους σε μια αξέχαστη και μοναδική, χρωματιστή εμπειρία! Οι ταξιδιωτικοί οδηγοί ζωγραφικής Colour Greece απευθύνονται στο τουριστικό αλλά και στο εγχώριο κοινό, και σε ένα ευρύ φάσμα ηλικιών, από παιδιά έως ενήλικες με ενδιαφέρον για τη ζωγραφική. Αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν οι οδηγοί για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη, τη Σαντορίνη και τις Κυκλάδες. Επιπλέον, κυκλοφορούν καρτ-ποστάλ ζωγραφικής για τις αντίστοιχες περιοχές και άλλα προϊόντα ζωγραφικής. Σχεδιάζουν και δημιουργούν δύο νέες αρχιτεκτόνες: Βασιλική Τζώρα, Αβροκώμη Ζαβιτσάνου. Όλα τα προϊόντα τυπώνονται στην Ελλάδα.

Θα τα βρείτε όλα εδώ.

Αυτά τα 10 βρεφικά προϊόντα τα ανακάλυψα στο Mini Fee®, ένα e-shop που δημιουργεί μοναδικά προϊόντα φτιαγμένα αποκλειστικά στο χέρι αλλά έχει και εξωτερικούς συνεργάτες που με τα μοναδικά τους προϊόντα προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία για να διαλέξετε!

Αρκετά από τα προϊόντα μπορούν να γίνουν και personalised ανάλογα την περίσταση.

Πίσω από το e-shop αυτό θα βρείτε τη Φαίη μια γλυκιά μανούλα 2 παιδιών που συνηθίζει να λέει:

χαρούμενοι γονείς = χαρούμενα παιδιά!

Για οποιαδήποτε απορία ζητήστε από τη Φαίη να σας βοηθήσει, αλλά και να δημιουργήσετε μαζί προϊόντα όπως ακριβώς τα φαντάζεστε!

Βρείτε το Mini Fee®

Official site

Facebook

Instagram

Twitter

 

Σας φιλώ

Γιούλη

Χάρισε μας ένα Like
Exit mobile version